Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DjTony είπε

Το έψαξα και εκεί και στο εγχειρίδιο που έχω σπίτι. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό που μου κάνει. 

το κανει τωρα μονο ενω παλιοτερα οχι?

• Απαντ. 28,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

6101

• dimostr

2725

• Specs

1497

• userAnon

680

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγκρίνοντας περσινές καταναλώσεις είμαι περίπου στα διπλάσια φέτος με τον ίδιο τρόπο χρήσης.

Μιλάμε για εντελώς διαφορετικές εξωτερικές βέβαια, τα τσιμέντα βράζουν και δεν θυμάμαι πότε έκλεισε τελευταία φορά το δικό μου εκτός από όταν πλένω φίλτρα.

Είμαι περίεργος του χρόνου στο νέο σπίτι το ψάρια θα πιάσει 

Βραδάκι που πέφτει η θερμοκρασία ένα 200αρι στην συντήρηση το τηρεί ευλαβικά.

Την μέρα σε 38-39 έχω δει Μαξ νομίζω 570 με όλα φούρνους κλπ μέσα ανοιχτά.

Επεξ/σία από marioboni
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, marioboni είπε

Συγκρίνοντας περσινές καταναλώσεις είμαι περίπου στα διπλάσια φέτος με τον ίδιο τρόπο χρήσης.

αν μας θυμιζες για ποιο/ποια μηχανηματα μιλαμε και τι καταναλωσεις ειχες περισυ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Specs είπε

αν μας θυμιζες για ποιο/ποια μηχανηματα μιλαμε και τι καταναλωσεις ειχες περισυ?

Τώρα που τα ξαναβλεπω καλύτερα πέρσι στην ίδια περίοδο είχα 4.5-5 kw που δεν έκανε 40αρια  ανά μέρα και τώρα γύρω στα 6-7 μέσο όρο αλλά μια απάλευτη ημέρα με 43 νομίζω είχα δει σχεδόν 10 kw

Μόρις 24αρι σε 75τμ όλα ανοιχτά τα δωμάτια στον πρώτο όροφο Θεσσαλονίκη

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Specs είπε

Θυμισε μου, 24ρι εβγαζε η μελετη η μικροτερο?

Eχεις δοκιμασει αυτα που προτεινα? πχ quiet/silent , low κλπ οταν πια εχει παει κοντα στο ζητουμενο, η οταν αρχισει τα ανοιγοκλεισιματα. Το eco, το low power κλπ

Είχα 18αρι το οποίο ήταν ανεπαρκές. Η μελέτη (όσο μπορούμε να στηριχτούμε σε αυτή) έβγαζε 20αρι (6000-6200 watt) και ήμουν μεταξυ 22 + 24 και πήρα το 24 (για περισσότερη ασφάλεια)

Σήμερα το είχα όλη ημέρα στο ECO. Έχω δοκιμάσει και Lower Power στο 75% (όχι απο το ξεκινήμα) δεν έκανε καμία διαφορά

2 ώρες πριν, liakjim είπε

Επίσης φαίνεται και η αναισθησία όταν αυξάνεται η εσωτερική θερμοκρασία.

αυτο βασικά είναι που με χαλάει. 

Δημοσ.

Παιδια να κανω μια ερωτηση το κλιματιστικο σημερα εβγαλε κατι κοκκινα υγρα απο το σωλινακι που βγαινει το νερο. τι παιζει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Specs είπε

συνηθως σε τετοιες και κυριως αν ειναι απομακρυσμενες περιοχες,ξεκιναμε απο την υποστηριξη και το ποιος θα κανει την εγκατασταση...αν εισαι κοντα σε αστικο κεντρο,επιλεγεις με βαση την διαθεσιμοτητα και φροντιζεις να βρεις ψυκτικο που θα ξαναρθει αν χρειαστει κατι...

Από θεσσαλονίκη θα μεταφερθείί και η εγκατασταση δεν χρειαζεται να γίνει απο το μαγαζι.

Επεξ/σία από Groovyi
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Chaos KinG είπε

Παιδια να κανω μια ερωτηση το κλιματιστικο σημερα εβγαλε κατι κοκκινα υγρα απο το σωλινακι που βγαινει το νερο. τι παιζει ?

Μηπως το καθαρισες με κάποιο υγρο?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Μηπως το καθαρισες με κάποιο υγρο?

οχι οχι τιποτα αρχες καλοκαιριου καθαρισα το πουλοβερ πισω απο την μοναδα με την σκουπα δεν εκανα τπτ αλλο στη εξωτερικη μοναδα.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Chaos KinG είπε

οχι οχι τιποτα αρχες καλοκαιριου καθαρισα το πουλοβερ πισω απο την μοναδα με την σκουπα δεν εκανα τπτ αλλο στη εξωτερικη μοναδα.

Πουλόβερ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...