Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά - Part 2

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, dimostr είπε

ekei το βλεπεις αφου αγορασεις κατι...πως μπορω να ξερω τι θα λεει απο πριν?

Επεξ/σία από Specs
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 28,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

6101

• dimostr

2725

• Specs

1497

• userAnon

680

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Specs είπε

ekei το βλεπεις αφου αγορασεις κατι...πως μπορω να ξερω τι θα λεει απο πριν?

Δε το ξέρεις αυτό είναι το ωραίο με την daikin , απλα  σου λέει …….δε φτάνει που αγοράζεις daikin θέλεις και να σου εξηγήσουμε και τι εγγυηση θα έχεις? ………….και όχι οποίο daikin να είναι αλλά μόνο αυτά από τους blue dealer 

Επεξ/σία από dimostr

1 λεπτό πριν, dimostr είπε

δε φτάνει που αγοράζεις daikin θέλεις και να σου εξηγήσουμε τι εγγυηση θα έχεις ………….

Ουτε οι τραπεζες παλια,που μετα την υπογραφη στο δανειο,σου εδιναν τους ορους γραπτα!!!

Αλλα ετσι ειναι αμα εχεις τη φημη των επωνυμων ... αυθαιρετεις και δεν σε αμφισβητει κανεις,ειναι θεσφατο οτι πεις!

Ξερεις ποση απορια εβγαζε η φωνη του υπαλληλου της Daikin οταν του ειπα δεν γραφετε πουθενα για τα 3 χρονια?

Μα αφου το λεμε εμεις ειπε,ειναι σαν να ειναι γραμμενο...

Μας τελείωσε το παλιό 18αρι on-off του πατέρα μου και χρειάζομαι επειγόντως καινούργιο.

Διαθέτω γύρω στα 500 ευρώ.

Πάω σε 12αρι, το 18άρι ήταν επαρκές για τον χώρο και υπάρχει καλοριφέρ για περίπτωση που χρειαστεί στα πολλά κρύα.

Θα χρησιμοποιείται πολλές ώρες και για ψύξη και για θέρμανση οπότε με ενδιαφέρουν δείκτες απόδοσης.

TCL Miracle II 12.  449 ευρώ. seer 8.5 scop 5.2. Ψ 3.400~13.650, Θ 3.400~15.350. Εγγύηση10 χρόνια. 

Midea Xtreme Save 12. 559 ευρώ. Ψ 4.700~14.700 Θ 3.650~14.950. seer 8.5 scop 5.8. Εγγύηση 3 χρόνια παντού και επιπλέον 7 χρόνια συμπιεστή.

Mitsubishi Heavy SRK/SRC 35 ZSP-W. 499 ευρώ. Ψ 3.071~12.625, Θ 3.412~15.696. seer 7.3 scop 5.7. Εγγύηση 3 έτη για μηχανικά/ηλεκτρικά 7 έτη συμπιεστή

Mitsubishi DXK/DXC-12Z6-W. 579 ευρώ. Ψ 3.071~12.625, Θ 3.412~15.696. seer 7.3 scop 5.7 (Πιο καινούργιο? Ίδια χαρακρηριστικά με το srk αλλά φορτίο στην θερμή ζώνη 2,6. Tο srk 3,6). Εγγύηση 2 έτη για μηχανικά/ηλεκτρικά 5 έτη για τον συμπιεστή.

Daikin Siesta Sensira ATXC35C / ARXC35C. 529 ευρώ. Ψ 4400-13600, Θ 4436-16400. seer 6.78 scop 5.27 (χειρότερο seer/scop. Αυτό είχε θέμα με το offset?}. Εγγύηση 3 χρόνια?

Είμαι πιο κοντά σε TCL (τιμή εγγύηση) και Midea (δυνατό εγγύηση eurovent).

3 λεπτά πριν, nixi είπε

Μας τελείωσε το παλιό 18αρι on-off του πατέρα μου και χρειάζομαι επειγόντως καινούργιο.

Πάω σε 12αρι, το 18άρι ήταν επαρκές για τον χώρο και υπάρχει καλοριφέρ για περίπτωση που χρειαστεί στα πολλά κρύα.

Θα χρησιμοποιείται πολλές ώρες και για ψύξη και για θέρμανση οπότε με ενδιαφέρουν δείκτες απόδοσης.

TCL Miracle II 12.  449 ευρώ. seer 8.5 scop 5.2. Ψ 3.400~13.650, Θ 3.400~15.350. Εγγύηση10 χρόνια. 

Midea Xtreme Save 12. 559 ευρώ. Ψ 4.700~14.700 Θ 3.650~14.950. seer 8.5 scop 5.8. Εγγύηση 3 χρόνια παντού και επιπλέον 7 χρόνια συμπιεστή.

Mitsubishi Heavy SRK/SRC 35 ZSP-W. 499 ευρώ. Ψ 3.071~12.625, Θ 3.412~15.696. seer 7.3 scop 5.7. Εγγύηση 3 έτη για μηχανικά/ηλεκτρικά 7 έτη συμπιεστή

Mitsubishi DXK/DXC-12Z6-W. 579 ευρώ. Ψ 3.071~12.625, Θ 3.412~15.696. seer 7.3 scop 5.7 (Πιο καινούργιο? Ίδια χαρακρηριστικά με το srk αλλά φορτίο στην θερμή ζώνη 2,6. Tο srk 3,6). Εγγύηση 2 έτη για μηχανικά/ηλεκτρικά 5 έτη για τον συμπιεστή.

Daikin Siesta Sensira ATXC35C / ARXC35C. 529 ευρώ. Ψ 4400-13600, Θ 4436-16400. seer 6.78 scop 5.27 (χειρότερο seer/scop. Αυτό είχε θέμα με το offset?}. Εγγύηση 3 χρόνια?

καταρχην ψαξε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειναι διαθεσιμο απο αυτα.Τηλεφωνικα,οχι οτι βλεπεις σκρουτζ και μετα ενημερωσε και διαλεγουμε😀

6 λεπτά πριν, nixi είπε

Γιατί πας σε 12αρι στη θέση ενός 18Κ;

8 λεπτά πριν, Specs είπε

Ουτε οι τραπεζες παλια,που μετα την υπογραφη στο δανειο,σου εδιναν τους ορους γραπτα!!!

Αλλα ετσι ειναι αμα εχεις τη φημη των επωνυμων ... αυθαιρετεις και δεν σε αμφισβητει κανεις,ειναι θεσφατο οτι πεις!

Ξερεις ποση απορια εβγαζε η φωνη του υπαλληλου της Daikin οταν του ειπα δεν γραφετε πουθενα για τα 3 χρονια?

Μα αφου το λεμε εμεις ειπε,ειναι σαν να ειναι γραμμενο...

Εγώ το ειδα αυτό το πράγμα όταν αγορασα το atxc25b και όπως θα ήταν λογικό και πιστεύω όλοι έτσι κάνουν άνοιξα το site της daikin να δηλώσω το προϊόν για να έχω την εγγυηση , εκεί σου ζητάει κωδικό από τον εγκαταστατη η τον έχει φτιάξει αυτός η στον δίνει και τον περνάς , αφού δεν είχα κάτι τέτοιο παίρνω ο αφελέστατος τηλέφωνο στη daikin να ρωτήσω τι να κάνω και από κει ο άνθρωπος μου εξήγησε ότι το προϊόν μου δεν μπορεί να δηλωθεί στο επίσημο site της daikin και η εγγυηση μου αλλά και η τεχνική μου υποστήριξη θα είναι από τριτη εταιρεία στην περίπτωση μου ήταν η service one και όταν θα έχω καποιο πρόβλημα να απευθύνομαι σε αυτούς κάτι το οποίο έκανα όταν αντιμετώπισα το θέμα με την πλακέτα , ήρθε η service one μου είπε ότι δε ξέρω τι μου γίνεται και ότι το μηχάνημα δουλεύει σωστά , μετά βεβαια ακολούθησε αυτό το 10 μηνο ανταλλαγών mail στοιχείων καταγραφικά και τα συναφή μη τα ξαναλεω και μετά από 5-6 επισκέψεις των τεχνικών του εδώ blue dealer η πολυχρονεμένη μας daikin παραδέχτηκε ότι υπάρχει σφάλμα στη πλακέτα και μου την άλλαξε 

• Like 2

1 λεπτό πριν, dimostr είπε

Εγώ το ειδα αυτό το πράγμα

Ειμαι γνωστης της περιπτωσης σου οπως και ολοι εδω μεσα που διαβαζαν τους τελευταιους 12 μηνες και καλα κανεις και το ξαναγραφεις για να το δει και κανενας υποψηφιος αγοραστης και αν μη τι αλλο να μην κλαιει μετα...

2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Γιατί πας σε 12αρι στη θέση ενός 18Κ;

Το παλιό 20ετίας ήταν άνετο. Στην θέρμανση υπάρχει και καλοριφέρ αν χρειαστεί. Στην ψύξη, σε καύσωνα αν το έχεις ανοιχτό από πριν και του ζητήσεις μόνο συντήρηση είναι πιο εύκολο.. Αυτό θα μπει και σε σκιά, σε μέρος με αρκετά χαμηλότερη θερμοκρασία από πριν. Το παλιό ήταν σε ταράτσα ψιλοσκεπασμένο μεν αλλά ο αέρας που τράβαγε ήταν από/σε ήλιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Όχι.

Θα αφήσω να απαντήσουν οι υπόλοιποι για το αν νομίζουν ότι η daikin άλλαξε πλακέτα γιατί απλά τους ενοχλούσα εγώ 

Επεξ/σία από dimostr

Καλημέρα σάς, 

Πήρα πριν λίγες μέρες ένα toyotomi umi eco 12αρι. Το πέρασα όλα καλά αλλά έχω θέμα με το WiFi.

Έκανα όλη την διαδικασία όπως έλεγε για να το συνδέσω με το ρούτερ. Όταν το κινητό μου είναι συνδεμένο με το wifi του σπιτιού μπορώ να το δουλέψω όπως θέλω αλλά αν φύγω από το σπίτι και είμαι συνδεμένος με δεδομένα κινητού δεν μπορώ να δώσω εντολές.

Η εφαρμογή που έχει το κλιματιστικό είναι η ewpe smart . Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή να δοκιμάσω;

Μόλις τώρα, flyk είπε

Καλημέρα σάς, 

Πήρα πριν λίγες μέρες ένα toyotomi umi eco 12αρι. Το πέρασα όλα καλά αλλά έχω θέμα με το WiFi.

Έκανα όλη την διαδικασία όπως έλεγε για να το συνδέσω με το ρούτερ. Όταν το κινητό μου είναι συνδεμένο με το wifi του σπιτιού μπορώ να το δουλέψω όπως θέλω αλλά αν φύγω από το σπίτι και είμαι συνδεμένος με δεδομένα κινητού δεν μπορώ να δώσω εντολές.

Η εφαρμογή που έχει το κλιματιστικό είναι η ewpe smart . Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή να δοκιμάσω;

Κατέβασε και της gree εγώ με αυτή δουλεύω ένα toyotomi που έχω 

• Like 1

2 λεπτά πριν, dimostr είπε

Θα αφήσω να απαντήσουν οι υπόλοιποι για το αν νομίζουν ότι η daikin άλλαξε πλακέτα γιατί απλά τους ενοχλούσα εγώ 

Γνωρίζεις την έννοια της λέξης "σφάλμα";

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...