Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Ψάχνω μια τιμή αναφοράς για το Fujitsu asyg12llce διότι κάποιος θέλει να μου το πουλήσει.

Πόσα χρόνια το έχει και πόσο στο πουλάει; Γύρω στα 550 ευρώ είχε η τιμή αγοράς του στις μηχανές αναζήτησης πριν γίνει μη διαθέσιμο.

• Απαντ. 28,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

6101

• dimostr

2725

• Specs

1497

• userAnon

680

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Πόσα χρόνια το έχει και πόσο στο πουλάει; Γύρω στα 550 ευρώ είχε η τιμή αγοράς του στις μηχανές αναζήτησης πριν γίνει μη διαθέσιμο.

5 χρόνια.

Απλά, μου είπε όχι με βάση το τιμολόγιο αγοράς αλλά το πόσο πάει τώρα με μια έκπτωση 50%.

4 ώρες πριν, marioboni είπε

Αξίζει η τιμή του πλέον;

Το έχει φίλος 5 χρόνια και θέλει να βάλει ακριβώς το ίδιο στον πατέρα του 

https://ilektroxoros.gr/klimatistika/air-condition-prosfores/klimatistika-fujitsu-asyg12llcb-a-c-inverter-12000-btu.html

429€ !

Καλή τιμή.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

5 χρόνια.

Απλά, μου είπε όχι με βάση το τιμολόγιο αγοράς αλλά το πόσο πάει τώρα με μια έκπτωση 50%.

Πάνω από 200 - 250 δεν θα έδινα. Να υπολογίσουμε εδώ πως αυτά τα 5 έτη δεν ξέρεις πόσες ώρες το έχει χρησιμοποιήσει, μπορεί να το λειτουργεί πάρα πολλές ώρες. Αν το άτομο είναι γνωστός σου, δεν θα ήταν άσχημη μια επίσκεψη στον χώρο του να το δεις εν λειτουργία, μπας και έχει κάποιο τεχνικό θέμα που δεν φαίνεται άμεσα αλλά μετά από καιρό και θέλει να στο σουτάρει έτσι για να το ξεφορτωθεί.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Klausx είπε

Δεν αξίζει αυτό το μοντέλο.

Γιατί το λες αυτό ?

2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Πάνω από 200 - 250 δεν θα έδινα. Να υπολογίσουμε εδώ πως αυτά τα 5 έτη δεν ξέρεις πόσες ώρες το έχει χρησιμοποιήσει, μπορεί να το λειτουργεί πάρα πολλές ώρες. Αν το άτομο είναι γνωστός σου, δεν θα ήταν άσχημη μια επίσκεψη στον χώρο του να το δεις εν λειτουργία, μπας και έχει κάποιο τεχνικό θέμα που δεν φαίνεται άμεσα αλλά μετά από καιρό και θέλει να στο σουτάρει έτσι για να το ξεφορτωθεί.

Τι εγγύηση έχουν αυτά ?

Μετακομίζει, για αυτό το δίνει.

Ζευγάρι το έχει χωρίς παιδιά.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Γιατί το λες αυτό ?

Τι εγγύηση έχουν αυτά ?

Μετακομίζει, για αυτό το δίνει.

Ζευγάρι το έχει χωρίς παιδιά.

Δεν γνωρίζω ακριβώς, έχω κλιματιστικά της fujitsu αλλά δεν ξέρω αν δίνουν την ίδια εγγύηση σε όλα τα μοντέλα τους. Υπάρχουν κάποια χρόνια εγγύησης για όλα τα μέρη και ακόμα περισσότερα μόνο για τον συμπιεστή υπό την προϋπόθεση πως η εγκατάσταση έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και πρέπει να υπάρχει το τιμολόγιο αγοράς, δεν γνωρίζω αν ισχύει ή χάνεται η εγγύηση σε περίπτωση πώλησης σε τρίτον από τον αρχικό αγοραστή.

Ας πει ο liakjim που θα ξέρει καλύτερα τι ισχύει με τις εγγυήσεις της fujitsu.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Ας πει ο liakjim που θα ξέρει καλύτερα τι ισχύει με τις εγγυήσεις της fujitsu.

Οι όροι εγγύησης συνοδεύουν τη συσκευή.

11 ώρες πριν, koiliodoulos είπε

Καλησπερα ψαχνω 9000 κλιματιστικο μεχρι 850€! Κατι αντιστοιχο του MSZ/MUZ FH25VE της Mitsubishi! Μερικες προτασεις θα ηθελα! Σας ευχαριστω πολυ!

https://www.skroutz.gr/s/27963558/Daikin-FTXM25R-RXM25R-Κλιματιστικό-Inverter-9000-BTU-με-WiFi.html

10 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Ψάχνω μια τιμή αναφοράς για το Fujitsu asyg12llce διότι κάποιος θέλει να μου το πουλήσει.

Δεν θα αγόραζα κλιματιστικό εκτός εγγύησης.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, koiliodoulos είπε

Ποια η διαφορα του FTXM25R με το ATXM25R;;

Το πρώτο θα στο δηλώσει ο εγκατάστασης στο επισημο δίκτυο daikin και θα έχεις εγγύηση 5 χρόνια και θα μπορείς να κάνεις και επέκταση στα 10 ενώ το δεύτερο έχεις 3 χρόνια εγγύηση  σε ηλεκτρικά και συμπιεστή και θα σε εξυπηρετεί τρίτη εταιρεία εκτός δικτύου daikin 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dimostr είπε

και επέκταση στα 10

Που φαινεται αυτο? οταν καταχωρουσα στον πινακα https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lA947fKUsE7IvsdvLDXwvlGokfupexru7UZtpe5BcrU/edit#gid=1297469025 τις εγγυησεις δεν θυμαμαι κατι τετοιο να βρηκα.

Εχω λαθος?

Επεξ/σία από Specs
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Specs είπε

Που φαινεται αυτο? οταν καταχωρουσα στον πινακα https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lA947fKUsE7IvsdvLDXwvlGokfupexru7UZtpe5BcrU/edit#gid=1297469025 τις εγγυησεις δεν θυμαμαι κατι τετοιο να βρηκα.

Εχω λαθος?

Είχε αναφερθεί εδώ από μέλος παλιότερα για blue dealer που έδινε 5 χρόνια και option για 10.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Είχε αναφερθεί εδώ από μέλος παλιότερα για blue dealer που έδινε 5 χρόνια και option για 10.

Δεκτο,αλλα σε επικοιωνια μου με την Daikin οταν μαζευα στοιχεια για τον πινακα,δεν καταφερα να παρω γραπτη δεσμευση ουτε για τα 3 χρονια...το εγγυωμαστε προφορικα μου ειπαν!!!

Δημοσ.

έκλεισα χθες το midea prime 24 και ενα tcl elite premium 12αρι αλλα δεν είμαι σίγουρος παλι, σκέφτομαι να πάρω τηλ να αλλαξω την παραγγελία, αυτος μου πρότεινε πολυ τα inventor λογω εγγύησης.

το miracle 2 που ελεγα να παρω μου είπε οτι μαλλον δε το βγάζουν πλέον, πηρε 4-5 τηλέφωνα στην αντιπροσωπεία δε το σηκώναν. σκέφτομαι να τον παρω να το σιγουρέψουμε αν βγαίνει η οχι αν δε βγαίνει να αλλαξω το ελιτ πρινιουμ με το ocarina.

το midea prime με τι να το αντικαταστήσω; αν πρεπει να το αντικαταστήσω; τα θελω κυρίως για ψύξη τα κλιματιστικά.

για το 24αρι υπολογίζω 1000€

το 12αρι 500€

τα φωτα σας παιδια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσοι τοποθετειτε νεο κλιματιστικο,αν εχετε χωρο που ειναι προφυλαγμενος απο κρυο-ζεστη και ειναι εφικτο ,βαλτε την εξωτερικη μοναδα εκει.

Εχει τεραστια διαφορα οχι μονο στην καταναλωση αλλα και στην μη πτωση αποδοσης οταν οι εξωτερικες ειναι οριακες για το μηχανημα,καυσωνας η παγωνια.

Ενδεικτικα,στην ψυξη για 10 βαθμους διαφορα εκθεσης της εξωτερικης αν αντι να ειναι στους 40 ειναι στους 30 βαθμους,η καταναλωση ειναι 30% λιγοτερη και μαλιστα ακομη και στην εξωτερικη των 45 το μηχανημα θα δουλευει οπως στους 35,χαλαρα δηλαδη.

Το ιδιο στην θερμανση,αλλα σε μικροτερο βαθμο εκει 20% για εξωτερικη -10 βαθμων και 0 αντιστοιχα στον προφυλαγμενο χωρο.Παρολο το μικροτερο ως προς την ψυξη ποσοστιαια οφελος,η διαφορα θα ειναι πολυ μεγαλη στην θερμανση,λογω της μεγαλης καταναλωσης για θερμανση ως προς την ψυξη αλλα και της αποφυγης αρκετων defrost στις χαμηλες θερμοκρασιες.

19 λεπτά πριν, someone- είπε

για το 24αρι υπολογίζω 1000€

το 12αρι 500€

εξαρταται τι σε οδηγησε στο midea,γιατι στο TCL κατ εμε και μονο η εγγυηση αρκει! δες και Haier η παρε τα ολα TCL

edit αναμεσα στα διαφορα ψιψιψίνια και κοκοψόψαρα που θα κοιτας ,καλο ειναι να βαλεις στοχο καποιο με follow me /i feel κλπ

Επεξ/σία από Specs
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Specs είπε

Εχω λαθος?

https://www.daikin.gr/el_gr/service-residential/stand-by-me.html

δεν ισχύει για μονάδες με κωδικό A και αυτές με F η το δηλώνει ο εγκαταστατης η σου δίνει τον κωδικό και τον περνάς εσυ στο site 

Επεξ/σία από dimostr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...