Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Με μεγαλύτερη σωλήνα, δεν θα έκανε φασαρία ο συμπιεστής? Θα ζοριζόταν λιγότερο δηλαδή?

Μιλα με υποστηριξη inventor και ισως σε φωτισουν.

Αλλωστε,οπως εγραψε κι ο liakjm ,οταν βλεπεις στις κριτικες στο σκρουτζ για το ιδιο μηχανημα αλλος να το κρινει αθορυβο και αλλος εκκωφαντικο,παιζει θεμα εγκαταστασης.

Οσο για το οτι πληρωσεις παιρνεις δεν ειναι θεσφατο...πχ στα των κλιματιστικων,δεν θεωρω πως ενα perfera εχει λογω κοστους παραγωγης τιμη σχεδον διπλη απο sensira!!!

• Απαντ. 28,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

6101

• dimostr

2725

• Specs

1497

• userAnon

680

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Klausx είπε

Δεν το υποστηρίζει το μηχάνημα, επίσης πολλά κοντρολ το έχουνε σαν επιλογή το δεξιά - αριστερά αλλά είναι χειροκίνητο, απλά έχουν ένα κοντρολ για πολλά μοντέλα.

Σίγουρο αυτό που ανέφερες;;; Αν ναι, είναι απογοήτευση!!! Χειροκίνητα γίνεται, δηλαδή να τις μετακινήσω θα μπορώ χωρίς να γίνει ζημιά;

Δημοσ.

Καλησπερα ψαχνω 9000 κλιματιστικο μεχρι 850€! Κατι αντιστοιχο του MSZ/MUZ FH25VE της Mitsubishi! Μερικες προτασεις θα ηθελα! Σας ευχαριστω πολυ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή θελω ένα 12άρι στο εξοχικό μόνο για ψύξη και μόνο για τις πολύ μεγάλες ζέστες (δηλ. μαξιμουμ 20-30 μέρες το χρόνο). δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα. Θέλω όμως υποστήριξη (στη Σαντορίνη όχι γενικά) και αξιοπιστία. Η κατανάλωση και τα μπλιμπλίκια WiFi κλπ δεν με ενδιαφέρουν. 

Στα Sendo που κύτταξα για επικοινωνία είδα να έχουν τηλέφωνα (θα πάρω αύριο να δώ). Στην υποτιθέμενη αντιπροσωπεία Intecool για να επικοινωνήσω μαζί τους πρέπει να γραφτώ μέλος, πράγμα που με βαζει σε μεγάλη ανησυχία...

Από λόγια μια χαρά και το site της SENDO ωραίο αλλά αν δεν υπάρχει υποστήριξη επιτόπου δεν με ενδιαφέρει...

Επεξ/σία από MessengerOfGood
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε

Επειδή θελω ένα 12άρι στο εξοχικό μόνο για ψύξη και μόνο για τις πολύ μεγάλες ζέστες (δηλ. μαξιμουμ 20-30 μέρες το χρόνο). δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα. Θέλω όμως υποστήριξη (στη Σαντορίνη όχι γενικά) και αξιοπιστία. Η κατανάλωση και τα μπλιμπλίκια WiFi κλπ δεν με ενδιαφέρουν. 

Στα Sendo που κύτταξα για επικοινωνία είδα να έχουν τηλέφωνα (θα πάρω αύριο να δώ). Στην υποτιθέμενη αντιπροσωπεία Intecool για να επικοινωνήσω μαζί τους πρέπει να γραφτώ μέλος, πράγμα που με βαζει σε μεγάλη ανησυχία...

Από λόγια μια χαρά και το site της SENDO ωραίο αλλά αν δεν υπάρχει υποστήριξη επιτόπου δεν με ενδιαφέρει...

Χωρίς να είμαι σίγουρος τα SENDO από Leroy δεν τα αναγνωρίζει η αντιπροσωπεία, οπότε προσοχή από που θα γίνει η αγορά. Όποιος ξέρει σίγουρα να μας ενημερώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως η Sendo έχει μεγάλη γκάμα κλιματιστικών, (οικιακά απλά, multi, επαγγελματικά, αφυγραντήρες κλπ). 

Αυτό μου δημιουργεί μια κάποια εμπιστοσύνη...

Να ρωτήσω και κάτι τεχνικό: Μου είπαν ότι δεν αξίζει να πάρω ένα multi (1 εξωτερική μονάδε με 2 εσωτερικές) γιατί η διαφορά κόστους είναι μικρή αλλά αν χαλάσει μία εσωτερική αχρηστεύεται ολόκληρο το σύστημα. Ισχύει; Δεν είναι μόνο θέμα κόστους: Θελω να μη γεμίσω το εξοχικό γύρω-γύρω με μηχανήματα...

Επεξ/σία από MessengerOfGood
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Klausx είπε

Χωρίς να είμαι σίγουρος τα SENDO από Leroy δεν τα αναγνωρίζει η αντιπροσωπεία, οπότε προσοχή από που θα γίνει η αγορά. Όποιος ξέρει σίγουρα να μας ενημερώσει.

Ποια είναι τελικά η αντιπροσωπεία στην οποία αναφέρεσαι; Έχει τηλέφωνο;;;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ψάχνω μια τιμή αναφοράς για το Fujitsu asyg12llce διότι κάποιος θέλει να μου το πουλήσει.

Otan υπηρχε μεχρι αρχες του χρονου φετος,ειχε 550ε καινουργιο

1 ώρα πριν, koiliodoulos είπε

Καλησπερα ψαχνω 9000 κλιματιστικο μεχρι 850€! Κατι αντιστοιχο του MSZ/MUZ FH25VE της Mitsubishi! Μερικες προτασεις θα ηθελα! Σας ευχαριστω πολυ!

Προτεραιοτητες? πχ ψυξη μονο κλπ κλπ η δες το sticky και γραψε οσα σε νοιαζουν ,εκτος απο τον υπολογισμο που λες οτι ειναι για 9ρι

Δημοσ.

Ποσο εως 850

Ψυξη και θερμανση 50-50

Συχνοτητα χρησης καλοκαιρι 10-12 ωρες τη μερα απο μαιο μεχρι οκτωβρη και χειμωνα δεκεμβρη-φλεβαρη 4-5 ωρες ανα μερα

Μικρο δωματιο (2η κρεβατοκαμαρα πιο μικρη απο την κυρια)

Αθηνα δωματιο με υπολογιστη σταθερο οποτε ανεβαζει θερμοκρασια το δωματιο

Σαν βοηθητικο γι αυτο ειπα 9αρι γιατι στο σαλονι παιζει το 18αρι και στην κυρια παιζει το 9αρι που ειπα της mitsubishi

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ψάχνω μια τιμή αναφοράς για το Fujitsu asyg12llce διότι κάποιος θέλει να μου το πουλήσει.

Δεν αξίζει αυτό το μοντέλο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε

αλλά αν δεν υπάρχει υποστήριξη επιτόπου δεν με ενδιαφέρει.

Μηπως να το ξεκινουσες αναποδα? Δηλαδη να δεις εκει τι πουλανε και να επιλεξεις? πχ inventor σιγουρα θα εχει,δεν υπαρχει πιο εκτεταμενο δικτυο

2 λεπτά πριν, koiliodoulos είπε

Ποσο εως 850

Ψυξη και θερμανση 50-50

Συχνοτητα χρησης καλοκαιρι 10-12 ωρες τη μερα απο μαιο μεχρι οκτωβρη και χειμωνα δεκεμβρη-φλεβαρη 4-5 ωρες ανα μερα

Μικρο δωματιο (2η κρεβατοκαμαρα πιο μικρη απο την κυρια)

Αθηνα δωματιο με υπολογιστη σταθερο οποτε ανεβαζει θερμοκρασια το δωματιο

Σαν βοηθητικο γι αυτο ειπα 9αρι γιατι στο σαλονι παιζει το 18αρι και στην κυρια παιζει το 9αρι που ειπα της mitsubishi

οκ αλλα πες και τις προτεραιοτητες.

Εγγυηση μεγαλη η οχι,οικονομικο στην αγορα,wifi κλπ για να μικρυνει η λιστα

Δημοσ.

Δεν εχω καποια περιεργη προτεραιοτητα! Ισως Α+++ ψυξη/θερμανση, wifi αδιαφορο ισως ιονιστη(;;).Δεκτες οι οποιες προτασεις! Χιλια ευχαριστω για το ενδιαφερον!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, koiliodoulos είπε

Δεν εχω καποια περιεργη προτεραιοτητα! Ισως Α+++ ψυξη/θερμανση, wifi αδιαφορο ισως ιονιστη(;;).Δεκτες οι οποιες προτασεις! Χιλια ευχαριστω για το ενδιαφερον!!

Η θα πας σε ενα παρεμφερες  μιας και εχεις Mitsubishi αν εισαι ευχαριστημενος ,οπως αυτο https://www.skroutz.gr/s/14708007/Mitsubishi-MSZ-MUZ-AP25VG-Κλιματιστικό-Inverter-9000-BTU.html

η θα πας σε αυτα που κινουμαστε για ασφαλεια λογω εγγυησης 10ετους οπως TCL...και πληρωνεις οσα επιθυμεις και παντως λιγοτερα απο το Μιτσου

Μιλαω για εγγυησεις γιατι εχω εγω την περιεργη αυτη προτεραιοτητα!

Επισης αψογο απο οσα εχουν γραφτει σε κριτικες και εδω μεσα το Daikin  Perfera https://www.skroutz.gr/s/27963558/Daikin-FTXM25R-RXM25R-Κλιματιστικό-Inverter-9000-BTU-με-WiFi.html με αγορα μονο απο αλυσιδα της Daikin για μεγαλυτερη εγγυηση

Επεξ/σία από Specs
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...