Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

3108 W

Για αυτό δίνει 17.5Α Max amber.

Πάντως εδώ το καλοκαίρι το έχω δει μέχρι 2140W.

• Απαντ. 28,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

6101

• dimostr

2725

• Specs

1497

• userAnon

680

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Lofarek είπε

@George! Ακομα περιμενουμε τα διαγραμματα καταναλωσης του daisekai....😉😉😉

Αυτή την στιγμή με τον τόπο να βράζει και με ζήτηση 26 βαθμούς αλλά με συνεχώς ανοιχτή την μεσόπορτα προς το χωλ, είμαι σταθερά στα 305 εως 308 watt. Το μεσημέρι φτάνει μέχρι 391 watt και αργά το βράδυ πέφτει περίπου στα 200 watt.

Παρόμοια εικόνα έχει και το perfera, το οποίο όμως νομίζω ότι πέφτει πιο εύκολα σε χαμηλότερες καταναλώσεις όταν πιάσει την ζητούμενη θερμοκρασία.

Όμως αν τα βάλω έστω και ένα βαθμό πάνω(δηλαδή στους 27) πέφτει αρκετά η κατανάλωση. Π.χ. τώρα έβαλα το Daiseikai 9 στους 28(που δοκίμασες το ururu) και δείχνει να σταθεροποιείται στα 145 watt(μετά από λίγο έκανε on/off και το έβαλα στους 27 όπου σταθεροποιήθηκε στα 200 watt) ενώ το perfera στους 28 βαθμούς καταναλώνει 192 watt.

δαισεικαι.jpg

δαισεικαι_2.jpg

δαισεικαι_3.jpg

perfera.jpg

Επεξ/σία από George!
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, George! είπε

Αυτή την στιγμή με τον τόπο να βράζει και με ζήτηση 26 βαθμούς αλλά με συνεχώς ανοιχτή την μεσόπορτα προς το χωλ, είμαι σταθερά στα 305 εως 308 watt. Το μεσημέρι φτάνει μέχρι 391 watt και αργά το βράδυ πέφτει περίπου στα 200 watt.

Παρόμοια εικόνα έχει και το perfera, το οποίο όμως νομίζω ότι πέφτει πιο εύκολα σε χαμηλότερες καταναλώσεις όταν πιάσει την ζητούμενη θερμοκρασία.

Όμως αν τα βάλω έστω και ένα βαθμό πάνω(δηλαδή στους 27) πέφτει αρκετά η κατανάλωση. Π.χ. τώρα έβαλα το Daiseikai 9 στους 28(που δοκίμασες το ururu) και δείχνει να σταθεροποιείται στα 145 watt(μετά από λίγο έκανε on/off και το έβαλα στους 27 όπου σταθεροποιήθηκε στα 200 watt) ενώ το perfera στους 28 βαθμούς καταναλώνει 192 watt.

δαισεικαι.jpg

δαισεικαι_2.jpg

δαισεικαι_3.jpg

perfera.jpg

4 ώρες πριν, userAnon είπε

Θυμισε μου, μιλαμε για το 9αρι σε ποσα τμ?

Τωρα που επεσε η θερμοκρασια κατα 2 βαθμους επεσε και η καταναλωση. Σημειωση για 2 ωρες που ελειπα το ειχα κλειστο το ανοιξα κατα τις 21:45 και σιγα σιγα επεσε

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Τωρα που επεσε η θερμοκρασια κατα 2 βαθμους επεσε και η καταναλωση. Σημειωση για 2 ωρες που ελειπα το ειχα κλειστο το ανοιξα κατα τις 21:45 και σιγα σιγα επεσε

1,5 με 2 ώρες τώρα με ζήτηση 26 το daiseikai έχει σταθεροποιηθεί στα 240 watt.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Lofarek είπε

IMG_20210803_234801_copy_750x1000.jpg

IMG_20210803_234832_copy_750x1000.jpg

Δημοσ.

Καλημερες,

Εχει καποιος εμπειρια απο κλιματιστικο Yokohama?

Ειχα βαλει πριν μπολικα χρονια ενα αλλα εχω το θεμα πως δεν αποδιδει.Εχω δηλαδη και ενα fujitsu και ο αερας που βγαζει ειναι παγακι μπροστα στο σχεδον χλιαρο που βγαζει το yokohama.Ειναι 9αρι,δυστυχως δεν εχω μοντελο.

Θεωρουνται τιμια αυτα η κινεζικα του κιλου?

Σκεφτηκα και το ενδεχομενο να μην εχει γινει καλη εγκατασταση καθως παιζει να μην εχει η σωληνωση του φρεον το καταλληλο μηκος.Τελευταια φορα που ειχε τσεκαριστει απο ψυκτικο,φρεον ειχε.

Ειδικα οταν εχει αρκετο κρυο η ζεστη αντιστοιχα η αποδοση του ειναι πολυ χαμηλη.Χθες βραδυ το αφησα ολο το βραδυ και αναγκαστικα ειχα και ανεμιστηρα ανοιχτο καθως δεν ειχε καταφερει να φερει το δωματιο σε μια ανεκτη κατασταση.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dantε είπε

Καλημερες,

Εχει καποιος εμπειρια απο κλιματιστικο Yokohama?

Ειχα βαλει πριν μπολικα χρονια ενα αλλα εχω το θεμα πως δεν αποδιδει.Εχω δηλαδη και ενα fujitsu και ο αερας που βγαζει ειναι παγακι μπροστα στο σχεδον χλιαρο που βγαζει το yokohama.Ειναι 9αρι,δυστυχως δεν εχω μοντελο.

Θεωρουνται τιμια αυτα η κινεζικα του κιλου?

Σκεφτηκα και το ενδεχομενο να μην εχει γινει καλη εγκατασταση καθως παιζει να μην εχει η σωληνωση του φρεον το καταλληλο μηκος.Τελευταια φορα που ειχε τσεκαριστει απο ψυκτικο,φρεον ειχε.

Ειδικα οταν εχει αρκετο κρυο η ζεστη αντιστοιχα η αποδοση του ειναι πολυ χαμηλη.Χθες βραδυ το αφησα ολο το βραδυ και αναγκαστικα ειχα και ανεμιστηρα ανοιχτο καθως δεν ειχε καταφερει να φερει το δωματιο σε μια ανεκτη κατασταση.

Ποσα χρονια πριν το εχεις βαλει?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rbx1000 είπε

Ποσα χρονια πριν το εχεις βαλει?

Πανω απο 12-13 σιγουρα.

Να σημειωσω πως παντοτε ειχε χαμηλοτερη αποδοση σε σχεση με τα αλλα 2 fujitsu στο σπιτι αλλα δε μπορω να θυμηθω αν και τα προηγουμενα χρονια ηταν τοσο κακη η κατασταση η εγινε τωρα τοσο κακη.

Τα φιλτρα καθαριζονται τακτικα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Dantε είπε

Πανω απο 12-13 σιγουρα.

Να σημειωσω πως παντοτε ειχε χαμηλοτερη αποδοση σε σχεση με τα αλλα 2 fujitsu στο σπιτι αλλα δε μπορω να θυμηθω αν και τα προηγουμενα χρονια ηταν τοσο κακη η κατασταση η εγινε τωρα τοσο κακη.

Τα φιλτρα καθαριζονται τακτικα.

Με  ψυκτικο υγρο R22 και R410 συνηθως δεν υπηρχε απαιτηση για 3 μετρα σωληνα.
Μπορει νε εχει διαροη, μπορει απλως να ειναι μικρο για το χωρο η να εχει τελειωσει ο κυκλος ζωης του.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, συνήθως τα κλιματιστικά τα συνδέουν στο κοντινότερο στρογγυλό κουτί ρεύματος που έχει (μου διαφεύγει το όνομα τώρα)

Υπάρχει τρόπος να τα προστατεύσουμε από υπερτάσεις/υποστάσεις κτλ ή αυτό γίνεται μόνο στον πίνακα του σπιτιού;

Ένας επιτηρητής τάσεις 1200VA ίσως είναι μια λύση για ένα μικρό κλιματιστικό αλλά μου φαίνεται δύσχρηστο στη σύνδεση να κατεβαίνει το καλώδιο στον επιτηρητή και μετά ξανά στο κλιματιστικό.

Μήπως υπάρχει κάτι πιο απλό; Πχ κάτι σε πρίζα..

Προσωπικά εδώ και 10+ χρόνια (αλλά και από γνωστούς μου που έχουν κλιματιστικά) δεν έχει συμβεί κάτι αλλά αν υπάρχει εύκολος τρόπος προστασίας γιατί να μην τα προστατεύσουμε.

Τέλος νομίζω ότι για να ισχύει η 5ετης εγγύηση του Κωτσόβολου θα πρέπει να τα έχουμε συνδέσει πάνω σε πολυπριζο ασφαλείας. Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά ισχύει σίγουρα (ή θα σας το φέρουν σαν δικαιολογία) για την 5ετη εγγύηση στις τηλεοράσεις.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Με  ψυκτικο υγρο R22 και R410 συνηθως δεν υπηρχε απαιτηση για 3 μετρα σωληνα.
Μπορει νε εχει διαροη, μπορει απλως να ειναι μικρο για το χωρο η να εχει τελειωσει ο κυκλος ζωης του.

Θα φωναξω ενα ψυκτικο τοτε να τσεκαρει και δε βγαλουμε ακρη,θα το παω για πεταμα μαλλον.

Γενικα παντως η μαρκα θεωρειται καλη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Τεινω στο 18αρι της midea. Το μοντελο ειναι το comfee AF-18HRFN8 . Το εχει κανεις; Εχει καποιος αποψη;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από stylish
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stylish είπε

Καλησπερα. Τεινω στο 18αρι της midea. Το μοντελο ειναι το comfee AF-18HRFN8 . Το εχει κανεις; Εχει καποιος αποψη;

Ευχαριστώ

Καλό seer, καλή απόδοση. Αν το θες 100% για ψύξη και δεν σε αγχωνει η σχετικά μικρή εγγύηση των 3 ετών γιατί όχι; Αν το θες και για θέρμανση, καλύτερα όχι.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Dantε είπε

Θα φωναξω ενα ψυκτικο τοτε να τσεκαρει και δε βγαλουμε ακρη,θα το παω για πεταμα μαλλον.

Γενικα παντως η μαρκα θεωρειται καλη?

Εγω δεν τη γνωριζω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...