Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω ενα elite premium η το αλλο elite. Γνωριζει μηπως καποιος τις διαφορες τους?

• Απαντ. 28,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

6101

• dimostr

2725

• Specs

1497

• userAnon

680

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Djtasos028 είπε

Ουτε 10λεπτα δεν το αφησε ο μαστορας για να παρει μπροστα ελεγε και αμεσως μυρισε μουχλα. Το χα στο 26 μετα και στο χαμηλο να μην βουιζει και παλι μυριζε. Δεν το αφηνω ανοιχτο γιατι με πιανει βηχας μετα οταν μυρισει. Λες να σταματαει η μυρωδια μετα??? 

Θεωρητικα τουλαχιστον, εχεις καθαρισει ολη την εσωτερικη! Συνηθως κρυφοι φταιχτες ειναι λεκανη απορροης και ανεμιστηρας! Σε σενα αυτα καθαριστηκαν! Πρεπει να κανεις αναγνωριση ποτε βγαζει αυτη την οσμη..  Και στο ξαναλεω σε καμια περιπτωση δεν μυριζει συνεχεια!!!

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Djtasos028 είπε

Ουτε 10λεπτα δεν το αφησε ο μαστορας για να παρει μπροστα ελεγε και αμεσως μυρισε μουχλα. Το χα στο 26 μετα και στο χαμηλο να μην βουιζει και παλι μυριζε. Δεν το αφηνω ανοιχτο γιατι με πιανει βηχας μετα οταν μυρισει. Λες να σταματαει η μυρωδια μετα??? 

https://images.app.goo.gl/Dh3UWfTgf2bLphaR8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, insomniagfg είπε

Με το NCH Europe Everbrite καθαριζεις τα πλαστικα μονο η και το στοιχειο μεταλλικα μερη εσωτερικης και εξωτερικης μοναδας? 

Αν ναι , το NCH Europe Shiny Side που το χρησιμοποιουμε?

Shiny side για το.στοιχειο της  εξωτερικής 

Everbrite στοιχείο εσωτερικής ανεμιστήρα 

Όπως όλα τα βιοκτονα θέλουν  προσοχή στις δοσολογιες ,δεν υπερδοσολογουμε δεν αφήνουμε παραπάνω και γενικά ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩς ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΣΗΓΙΕς ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 

Επεξ/σία από dimostr
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dimostr είπε

Shiny side για το.στοιχειο της  εξωτερικής 

Everbrite στοιχείο εσωτερικής ανεμιστήρα 

Όπως όλα τα βιοκτονα θέλουν  προσοχή στις δοσολογιες ,δεν υπερδοσολογουμε δεν αφήνουμε παραπάνω και γενικά ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩς ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΣΗΓΙΕς ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 

Τα πλαστικα εωτερικης?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, insomniagfg είπε

Τα πλαστικα εωτερικης?

Τα πλαστικά της εσωτερικής το καπάκι δηλαδή θα το έχεις βγάλει ? Αν ναι το πας στο μπάνιο η στο μπαλκόνι και το πλένεις με απορρυπαντικό , δεν θα το έχεις βγάλει ? Με ένα βρεγμένο πανάκι το καθαρίζεις εξωτερικά 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Djtasos028 είπε

Δοκιμασμενο??? Σταματησαν μετα τα προβληματα περι μυρωδιας?

δοκιμασμενο ναι απο μενα προσωπικα και απο μαστορια που ξερω 

εγω μυρωδιες δεν ειχα ποτε και πιστευω οτι ειναι απο αυτο και οτι κανω μονος μου ανα τριμηνο με αυτο πλυσιμο τα στοιχεια και μια φορα γινεται συντηρηση απο μαστορα με λυσιμο και πλυσιμο με το γνωστο ελεφαντακι και με αντλια πιεσης

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικά ίσως το 9αρακι AUX το έχω παραξήγησει. Από χθες βράδυ με ζητούμενη 28 στο παιδικό (10 τμ)   με εξωτερική σήμερα μέχρι και 36 (το δωμάτιο από τις 12:00 και έπειτα το βλέπει ο ήλιος συνεχώς) έχει κάψει 2,2 kwh (110watt/ωρα).

image.png.b02d4d6a336ef63c9cdc8f4acedf860c.png

Επεξ/σία από userAnon
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dimostr είπε

Τα πλαστικά της εσωτερικής το καπάκι δηλαδή θα το έχεις βγάλει ? Αν ναι το πας στο μπάνιο η στο μπαλκόνι και το πλένεις με απορρυπαντικό , δεν θα το έχεις βγάλει ? Με ένα βρεγμένο πανάκι το καθαρίζεις εξωτερικά 

E πως αλλως θα εχω προσβαση στο στοιχειο της εσωτερικης για να το καθαρισω?

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, insomniagfg είπε

Στο παλιό μου toshiba δεν ήταν αναγκαίο να αφαιρέσεις όλη την μάσκα πάρα μόνο το μπροστινό καπάκι και τα φίλτρα. Στα fujitsu που πήρα θέλει ξεβίδωμα και η μάσκα να φανεί όλο το στοιχείο αλλιώς δουλειά δεν γίνεται. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, insomniagfg είπε

Επειδή από αυτή σου την απάντηση μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν έχεις μεγάλη εξοικείωση με το σχεδιαστικό κομμάτι του κλιματιστικου (εαν κανω λαθος σου ζητω προκαταβολικά συγνώμη) θα σου πρότεινα να μην κανεις μόνος σου τον πρώτο καθαρισμό του κλιματιστικου ειδικά με καποιο χημικό αλλά και ειδικά αν πρόκειται να λύσεις το καπάκι γιατί είναι και λίγο ευαίσθητα τα πλαστικά και σπάνε αν πάμε να τα βγάλουμε στραβά , να αφήσεις να το κάνει κάποιος πιο εξοικειωμένος να τον παρακολουθήσεις και μετά να κανεις εσυ τους επόμενους καθαρισμούς 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimostr είπε

Επειδή από αυτή σου την απάντηση μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν έχεις μεγάλη εξοικείωση με το σχεδιαστικό κομμάτι του κλιματιστικου (εαν κανω λαθος σου ζητω προκαταβολικά συγνώμη) θα σου πρότεινα να μην κανεις μόνος σου τον πρώτο καθαρισμό του κλιματιστικου ειδικά με καποιο χημικό αλλά και ειδικά αν πρόκειται να λύσεις το καπάκι γιατί είναι και λίγο ευαίσθητα τα πλαστικά και σπάνε αν πάμε να τα βγάλουμε στραβά , να αφήσεις να το κάνει κάποιος πιο εξοικειωμένος να τον παρακολουθήσεις και μετά να κανεις εσυ τους επόμενους καθαρισμούς 

Το εχω βγαλει αρκετες φορε μονος, σιγα το δυσκολο. Οκ αν βγαλω τα φιλτρα φαινεται το στοιχειο αλλα για πληρη εικονα τα βγαζεις ολα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον εχει ξανασυζητηθει αλλα που να ψαξω, πελαγωσα
Σε κλιματιστικο που εχει μπει σε προσοψη κτιριου (οχι δεν ειναι παραδοσιακος οικισμος, ουτε πλατεια, ουτε ιστορικος δρομος) και επειδη καπου προεκυψαν καυγαδες για ασχετα θεματα τι κανω μην υπαρχει καμια καταγγελια σε πολεοδομια;
Πως εξασφαλιζω οτι ειναι νομιμο (οταν μπηκε μας ειπαν οτι ειναι νομιμο, αλλα δεν ξερει κανεις με σιγουρια); Θελει αδεια; Δεν θελει αδεια; Σε τι ειδους επαγγελματια απευθυνομαι;

Επεξ/σία από safridia
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...