Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mr.Vox είπε

Όλα καλά αυτά με τις εγγυήσεις αλλά αυτή η Inventor σε αυτό το κομμάτι τους έχει τσακίσει μιας και σε ένα κλιματιστικό που έχω με κάλυψαν άμεσα και με ευγένεια χωρίς πολλές ερωτήσεις. Μάλιστα ήταν στην δεκαετή εγγύηση που έπρεπε να κάνεις online για να την εξασφαλίσεις αλλά χωρίς προϋποθέσεις service ετήσια και τέτοια. Τώρα μάλλον το έκοψαν.

Στο θέμα μου τώρα. Θα βρίσκομαι για 15 ημέρες στον νομό Μεσσηνίας. Ψάχνω για επαγγελματία να μου κάνει το service σε δυο μηχανήματα. Παλιά σχετικά αλλά αχρησιμοποίητα. Το ένα πρέπει να έχει χάσει και φρέον αφού δεν αποδίδει όσο απέδιδε. Πήρα δυο τρεις επαγγελματίες τηλέφωνο και ζήτησα πλύσιμο με ελεφαντάκι, έλεγχος φρέον με όργανο και όχι με «το χέρι» στις περσίδες. Όταν άκουσαν κάτι τέτοιο έβαλαν τα γέλια. Κατά τα άλλα έχουν και ωραία site και λένε ότι είμαι επαγγελματίες..

Πέρσι τον Σεπτέμβρη ήρθε ένας με κάτι πινέλα και καθάριζε τον ανεμιστήρα αν και άλλα είχαμε πει στο τηλέφωνο.. Του έβαλα  1 στο google με σχετικά σχόλια αλλά δεν παίρνουν χαμπάρι.

Η λύση μου φαίνεται είναι πλέον να αγοράζω φθηνά μηχανήματα και στην πενταετία πέταμα. Service σωστά δεν γίνονται. Και στην εγκατάσταση πάνω «με το μαστίγιο» αλλιώς δρόμο. 

Αν γνωρίζει κάποιος σοβαρό ψυκτικό επαγγελματία στην περιοχή ας μου στείλει pm για να μην κάνουμε και διαφήμιση. Δεν νομίζω όμως να πάρω απάντηση γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν. Εντάξει θα μου πείτε καλοκαιριάτικο έχουν δουλειές. Πέρσι ήταν Σεπτέμβρης. Πρόπερσι ήταν Απρίλης αλλά έβρεχε. Θα πρέπει να υπάρχουν και άτομα για service.

Όργανα για μέτρηση ψυκτικού υγρού μπαίνουν μόνο αν υπάρχει θέμα και όχι σε κάθε συντήρηση.....0.5kg έχουν τα καινούρια η παρά μικρή απώλεια τα επηρεάζει. Υπάρχουν άλλοι τρόποι μέτρησης. Σίγουρα υπάρχουν σοβαροί τεχνικοί στην περιοχή σου, θέλει ψάξιμο.

• Απαντ. 28,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

6101

• dimostr

2725

• Specs

1497

• userAnon

680

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Klausx είπε

Όργανα για μέτρηση ψυκτικού υγρού μπαίνουν μόνο αν υπάρχει θέμα και όχι σε κάθε συντήρηση.....0.5kg έχουν τα καινούρια η παρά μικρή απώλεια τα επηρεάζει. Υπάρχουν άλλοι τρόποι μέτρησης. Σίγουρα υπάρχουν σοβαροί τεχνικοί στην περιοχή σου, θέλει ψάξιμο.

Πως θα ξέρουμε αν υπάρχει πρόβλημα; Είπαμε η ψύξη είναι ανεπαρκής και λογικά μετά τόσα χρόνια θέλω πλύσιμο με ελεφαντάκι και όχι με ψεκαστικό του κομμωτηρίου. Σε όσους το είπα με κοροϊδεύουν. Οι πρώτοι στην αναζήτηση στο google είναι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mr.Vox είπε

Πως θα ξέρουμε αν υπάρχει πρόβλημα; Είπαμε η ψύξη είναι ανεπαρκής και λογικά μετά τόσα χρόνια θέλω πλύσιμο με ελεφαντάκι και όχι με ψεκαστικό του κομμωτηρίου. Σε όσους το είπα με κοροϊδεύουν. Οι πρώτοι στην αναζήτηση στο google είναι

Ναι εφόσον έχει πρόβλημα στην απόδοση, αν έχεις διαρροή πρέπει να γίνει αποκατάσταση διαρροής και πλήρωση από την αρχή την ποσότητα που λέει ο κατασκευαστής.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

. Σε όσους το είπα με κοροϊδεύουν. Οι πρώτοι στην αναζήτηση στο google είναι

Γιατί δεν απευθύνεσαι σε μαγαζί που είναι αντιπρόσωπος κάποιας εταιρείας πχ έναν blue dealer της daikin και πας σε ανεξάρτητους "μάστορες" 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιταζω μετα απο καιρο αντικατασταση του επομενου κλιματιστικου (Panasonic) 20ετιας...

τον τελευταίο 1.5  χρονο το 9αρι GE NMG25 παει καλα...και το σκέφτομαι ισως να το ξαναπαρω...

παρατηρω στη σελιδα της εταιριας οτι αναφερει εγγυηση 2 ετων ενω στη σελιδα του Κωτσου 5....

εχει αλλαξει κατι? 

Επισης μια 2η εναλλακτικη το Daikin ATXC25 Sensira...

ειχε αναφερθει παλαιοτερα καποιο θεμα ....?

το Daikin θελει υποχρεωτικο service για την 3ετια?

Επεξ/σία από anergos13
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια , ήθελα την βοήθεια σας για αγορά κλιματιστικού μόνο για καλοκαίρι, για ψύξη. Μένω Κομοτηνή συγκεκριμένα σε χωριό, το σπίτι είναι παλιό νομίζω 1950 περίπου είναι παλιό δεν έχει μονώσης. Το καλοκαίρι έχουμε συνήθως 34-36C. Σχεδίασα και σε ένα πρόχειρο το σπίτι ώστε να καταλάβεται περίπου πως είναι. Ψάχνω κάτι καλό... Πέριση που είχα βάλει από kotsovolo ένα κλιματιστικό τότε είχα ρωτήση τον τεχνικό καλύτερα που βολεύει να το βάλω μου είχε πει πίσω στον τοίχο από την τραπεζαρία ώστε να πιάνει μέχρι και την κουζίνα και το σαλόνι τώρα αν μπει εκεί δεν ξέρω πόσο θα πιάνει και το υπνοδωμάτιο, μου είχε πει και ότι πάω για 24΄ρα... Ώπος βλέπεται η σαλονοκουζίνα και το καθιστικό είναι σαν ενιαίος χώρος δεν έχει πόρτες μόνο το υπνοδωμάτιο έχει..Ευχαριστώ...

Υ.Γ.  Πρώτη φώτο 15 m2,  Δεύτερη 16 m2, Τρίτη 28 m2

Ερωτηματολόγιο Αγοράς Κλιματιστικού

1. Ποσό που διαθέτουμε : Κάτι καλό να μην φθάσει και 1700-2000 Ευρώ..
  2. Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Στη 2η περίπτωση αναφέρουμε το μοντέλο του παλιού κλιματιστικού και αν ήταν επαρκές / μάλλον οριακό / ανεπαρκές:  Νέα
  3. Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος (πχ μεγάλη αλυσίδα που συνήθως έχουν αυξημένες τιμές αλλά έχουν ευκολίες πχ τρόπος πληρωμής με δόσεις, ανακύκλωση παλιού κλιματιστικού , δωρεάν εγκατάσταση κτλ): Δεν έχω θέμα
  4. Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο. Επιτρέπεται ο προσδιορισμός της βαρύτητας πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση: Ψύξη
  5. Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή ή αποκλειστική πηγή θέρμανσης κτλ: Αποκλειστική πηγή ψύξης
  6. Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : Σαλονοκουζίνα ή καθιστικό (δεν ξέρω όμως αν μπει στο καθιστικό θα έχω θέμα με τα άλλα δωμάτια)
  7. Τοποθεσία προσδιορίζοντας ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες: Κομοτηνή Μέγιστη 36C, Ελάχιστη 0C
  8. Απαραίτητα / επιθυμητά / αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής,  μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: Aπαραίτητο wifi/ιονιστής και επιθυμητό να είναι αθόρυβο.
  9. Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ): Καμία μόνωση, Κουφώματα Συνθετικά
  10. Τέλος για να δοθεί μια αίσθηση του χώρου, αναφέρουμε τις απώλειες του χώρου μας με χρήση του παρακάτω εργαλείου ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ με θερμοκρασία που θα θέλαμε να έχουμε για θέρμανση ακόμα και αν θέλουμε μόνο ψύξη. Το εργαλείο θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ για τον χώρο που θα καλύψουμε (αν δεν είναι ενιαίος ή πολλοί χώροι τότε τρέξιμο για κάθε χώρο ξεχωριστά ). Σώζουμε τη σελίδα σε txt και επισυνάπτουμε τις 4 πρώτες τιμές και γράφουμε τι επιθυμητή θερμοκρασία βάλαμε: 24C

IMG_20210719_135504.jpg

15.png

16.png

28.png

•  
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, anergos13 είπε

στη σελιδα της εταιριας οτι αναφερει εγγυηση 2 ετων

μαλιστα...παει κι αυτο απο την 1 Απριλιου φετος το εκαναν 2 ετη για ολο και 5 συμπιεστη και μαλιστα

Βασική προϋπόθεση για την ισχύ της 5ετούς εγγύησης του συμπιεστή είναι η συντήρηση της μονάδας κάθε 12 μήνες
(ανεξάρτητα από τη συχνότητα της χρήσης και αρχής γενομένης από το 3ο χρόνο χρήσης της κλιματιστικής μονάδας)
από εξειδικευμένο αδειούχο και πιστοποιημένο τεχνικό κλιματιστικών μονάδων, με επιβάρυνση του πελάτη και με
την επίδειξη της νόμιμης απόδειξης παροχής υπηρεσιών από τον επαγγελματία για την ολοκλήρωση συντήρησης
της κλιματιστικής μονάδας. Η συντήρηση της συσκευής σας είναι υποχρεωτική, προκειμένου να εξασφαλιστεί η
αποδοτικότερη λειτουργία, η εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και τα υψηλά επίπεδα υγιεινής στο χώρο σας.

Αν ειναι πια να σωθει καποιος πρεπει να αγορασει 5ετη αλυσιδων εγγυηση...η να συγκρινει με αυτες τις προυποθεσεις πλεον τα υποψηφια προς αγορα

@mr.VoxΟταν λες οι πρωτοι εννοεις στα αποτελεσματα γενικα η σε βαθμολογια?

Επεξ/σία από Specs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Specs είπε

Οκ,αλλα θυμισε μου υπαρχει καποιος ειδικος λογος για Panasonic?

οχι στ'αλήθεια! Στη φάση αυτή πιο πολύ το ψάχνω για χάρη πληρότητας ώστε να υπάρχει η πληροφορίας και για άλλους.

Απλά τύχαινε στα 700-750€ και ήταν το μόνο στα 18,000BTU που είχα βρεί με scop 5.4 για θερμή ζώνη και μου άρεσε που είχε και φίλτρο σωματηδίων και μιας και είχαμε και στοιχεία για το πόσο χαμηλά έφτανε σε watt και υπήρχε και διαθεσιμότητα, πήγαινα προς αυτο. Δεδομένου οτι απ'ότι φαίνεται στην Ρόδο δεν θα βγάλω άκρη με panasonic, μάλλον θα κατευθυνθώ σε κάνα ακόμα πιο φτηνό μοντέλο με scop 5.1 απο εταιρίες των οποίων υπάρχει στην Ρόδο εξουσιοδοτημένα service (εχω βρει για TCL, Haier ως τώρα και φυσικά daikin/fujitsu αλλά αυτές ξεφεύγουν οικονομικά) 

Επεξ/σία από F_Kal
Δημοσ.
3 hours ago, vagos789 said:

Επειδη αυτη την εποχη γινεται χαμος,θα πρεπει ισως να ξεκινησεις απο το μαγαζι που θα εχει κατι σε αμεση διαθεσιμοτητα ΚΑΙ θα μπορει να στο τοποθετησει συντομα.(Αυτα τα δυο δεν ταυτιζονται απαραιτητα).

Ομως για σπιτι 45 τμ στη Βορεια Ελλαδα και 45 ετων, πιθανοτατα δεν θα σας καλυψει 12αρι , θα πρεπει να πατε σε ενα καλο 18αρι που θα μπορει να ανεβαζει θερμανση στα κρυα, οποτε το μπατζετ ανεβαινει πολυ περισσοτερο απο οσο ειχατε υποψη

12ρι είχαμε είναι η αλήθεια και τα πήγαινε καλά...υποθέτω ένα καινούριο αντίστοιχο θα πηγαίνει πολύ καλύτερα...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, sserhat είπε

Καλησπέρα παιδια , ήθελα την βοήθεια σας για αγορά κλιματιστικού μόνο για καλοκαίρι, για ψύξη. Μένω Κομοτηνή συγκεκριμένα σε χωριό, το σπίτι είναι παλιό νομίζω 1950 περίπου είναι παλιό δεν έχει μονώσης. Το καλοκαίρι έχουμε συνήθως 34-36C. Σχεδίασα και σε ένα πρόχειρο το σπίτι ώστε να καταλάβεται περίπου πως είναι. Ψάχνω κάτι καλό... Πέριση που είχα βάλει από kotsovolo ένα κλιματιστικό τότε είχα ρωτήση τον τεχνικό καλύτερα που βολεύει να το βάλω μου είχε πει πίσω στον τοίχο από την τραπεζαρία ώστε να πιάνει μέχρι και την κουζίνα και το σαλόνι τώρα αν μπει εκεί δεν ξέρω πόσο θα πιάνει και το υπνοδωμάτιο, μου είχε πει και ότι πάω για 24΄ρα... Ώπος βλέπεται η σαλονοκουζίνα και το καθιστικό είναι σαν ενιαίος χώρος δεν έχει πόρτες μόνο το υπνοδωμάτιο έχει..Ευχαριστώ...

2. Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Στη 2η περίπτωση αναφέρουμε το μοντέλο του παλιού κλιματιστικού και αν ήταν επαρκές / μάλλον οριακό / ανεπαρκές:  Νέα
  3. Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος (πχ μεγάλη αλυσίδα που συνήθως έχουν αυξημένες τιμές αλλά έχουν ευκολίες πχ τρόπος πληρωμής με δόσεις, ανακύκλωση παλιού κλιματιστικού , δωρεάν εγκατάσταση κτλ): Δεν έχω θέμα
  4. Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο. Επιτρέπεται ο προσδιορισμός της βαρύτητας πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση: Ψύξη
  5. Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή ή αποκλειστική πηγή θέρμανσης κτλ: Αποκλειστική πηγή ψύξης
  6. Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : Σαλονοκουζίνα ή καθιστικό (δεν ξέρω όμως αν μπει στο καθιστικό θα έχω θέμα με τα άλλα δωμάτια)
  7. Τοποθεσία προσδιορίζοντας ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες: Κομοτηνή Μέγιστη 36C, Ελάχιστη 0C
  8. Απαραίτητα / επιθυμητά / αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής,  μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: Aπαραίτητο wifi/ιονιστής και επιθυμητό να είναι αθόρυβο.
  9. Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ): Καμία μόνωση, Κουφώματα Συνθετικά
  10. Τέλος για να δοθεί μια αίσθηση του χώρου, αναφέρουμε τις απώλειες του χώρου μας με χρήση του παρακάτω εργαλείου ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ με θερμοκρασία που θα θέλαμε να έχουμε για θέρμανση ακόμα και αν θέλουμε μόνο ψύξη. Το εργαλείο θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ για τον χώρο που θα καλύψουμε (αν δεν είναι ενιαίος ή πολλοί χώροι τότε τρέξιμο για κάθε χώρο ξεχωριστά ). Σώζουμε τη σελίδα σε txt και επισυνάπτουμε τις 4 πρώτες τιμές και γράφουμε τι επιθυμητή θερμοκρασία βάλαμε: 24C

IMG_20210719_135504.jpg

15.png

16.png

28.png

•  

Αφου το θες μονο για ψυξη ξανατρεξε το εργαλειο για τις απωλειες με επιθυμητη 21 η 20

Δημοσ.
Στις 18/7/2021 στις 5:37 ΜΜ, 7thNoodle είπε

Hmmm, οκ κατάλαβα, προσωπικά ήλπιζα οτι έκανε λάθος! χαχα

Οπότε στο budget μου 300-450, αποκλείεται να βρώ κάτι αν συμπλήρωσα σωστά το calculator.
Χρειάζομαι αναγκαστικά κάτι σε 16.000, και στα 9k-12k ξεχνάω σίγουρα τα εξτρά δωμάτια.
Πωωωω, με πόνεσε λίγο αυτό, εκτιμώ την βοήθεια όμως!
Ήμουν λίγο στα τυφλά και βγαίνει ενας μπούσουλας τώρα.

Αμα δεν μπορέσω να χτυπήσω τα 16 οικονομικά, πόσο σοφό είναι να βουτήξω στο TCL με την ελπίδα να με σώσει τουλάχιστον απτον καύσωνα? Η θα πληρώσω 4 φορές το κόστος του σε 3 χρόνια  με τις απώλειες που έχω?

Για δες, έβαλαν και δωρεάν εγκατάσταση https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/211828-general-electric-ges-nmg50-20-prime

8 ώρες πριν, barman_ είπε

Καλησπερα και παλι στην παρεα

Σκεφτομαι ενα απο τα παρακατω. Βρισκομαι Θεσσαλονικη αρα θα προτιμουσα κατι απο κοντα και με αμεση διαθεσιμοτητα

https://www.skroutz.gr/c/407/oikiaka-klimatistika-inverter/f/407348/12000-btu.html?from=autocomplete&o=κλιματιστικα&price_min=&price_max=368

Το σπιτι ειναι στο ενοικιο,η ιδιοκτητρια δεν θα συνδραμει,αρα θα επιβαρυνθουμε ολο το κοστος εμεις. Ψαχνουμε κατι σχετικα οικονομικο αλλα αποδοτικο ψυξη 40% θερμανση 60%. Σπιτι πρωτου οροφου,50τμ,45 ετων περιπου,ανηλιαγο σχετικα, δεν διαθετουμε αλλο τροπο θερμανσης.Απ ολα αυτα που εστειλα φαινεται το μονο σε τετοια τιμη στα 300 περιπου ενα finlux που εχει καλυτερη ενεργειακη κλαση απο τα αλλα,αξιζει?

(Το υπαρχον λογικα θα πεταχτει,ειναι 12ρι μιτσουμπισι 20ετιας,με διαρροη φρεον)

Ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια

Το finlux έχει μούφα στοιχεία (όπως και τα υπόλοιπα μεγέθη).

Γιατί θες 12άρι; Πόσα τμ θα καλύψεις; Συμπλήρωσε λίγο το ερωτηματόλιο της υπογραφής μου. Στο ερώτημα 10, θα υπολογίσεις μόνο τον χώρο που θες να καλύψεις.

Μια πρώτη προσέγγιση, στα 429€ εγκατεστημένο + 50€ δωροεπιταγή ανακύκλωσης του παλιού https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/232631-a-c-in12btu-carrier-42qha012d8s-legacy

7 ώρες πριν, sta2 είπε

800 ευρω υπολογιζουμε αλλα και παραπανω δινουμε αν αξιζει τη διαφορα
Νεα αγορα
Καταστημα δεν εχουμε προτιμηση, Αθηνα ειναι το σπιτι.
Αποκλειστικα για ψυξη το καλοκαιρι οποτε μονο για καλοκαιρι
Τοποθεσια κυψελη
Features δεν μας νοιαζει τοσο οσο η ποιοτητα του μηχανηματος, τωρα αν αυτα υπαρχουν καλοδεχουμενα
4ο οροφο ρετιρε με θερμοπροσοψη
45-50 τμ χωρος

https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/216072-carrier-42qhg018d8si-crystal-iii-ion

1 ώρα πριν, tmgiorgio24 είπε

Έχω το Toshiba shorai premium, κ το μόνο θέμα που έχω είναι με το τηλεκοντρόλ, εκτός από το άνοιξε κλείσε δεν ανταποκρίνεται σε τπτ, ενώ μόνιμος αναβοσβήνει η ένδειξη της ώρας, ξέρει κανείς τι θέλει να κάνω, με το WiFi από το κινητό λειτουργούν τα πάντα μια χαρά 

Μπαταρίες άλλαξες; 🙃

23 λεπτά πριν, anergos13 είπε

Κοιταζω μετα απο καιρο αντικατασταση του επομενου κλιματιστικου (Panasonic) 20ετιας...

τον τελευταίο 1.5  χρονο το 9αρι GE NMG25 παει καλα...και το σκέφτομαι ισως να το ξαναπαρω...

παρατηρω στη σελιδα της εταιριας οτι αναφερει εγγυηση 2 ετων ενω στη σελιδα του Κωτσου 5....

εχει αλλαξει κατι? 

Επισης μια 2η εναλλακτικη το Daikin ATXC25 Sensira...

ειχε αναφερθει παλαιοτερα καποιο θεμα ....?

το Daikin θελει υποχρεωτικο service για την 3ετια?

16 λεπτά πριν, sserhat είπε

IMG_20210719_135504.jpg

15.png

16.png

28.png

•  

Στον ενιαίο χώρο https://www.skroutz.gr/s/23224467/Haier-Tide-Green-AS68TEMHRA-1U68RENFRA-Κλιματιστικό-Inverter-White-24000-BTU.html

https://www.kotsovolos.gr/kotsovolos/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/211829-general-electric-ges-nmg70-20-prime

έχε το νου σου για καμιά προσφορά σε αυτό https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/231686-a-c-in24btu-fujitsu-asyg24kmta

τώρα το υπνοδωμάτιο θα θέλει κάποιο 9άρι αν δεν είναι ζεστός ο χώρος πχ

https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/229936-null

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimostr είπε

Γιατί δεν απευθύνεσαι σε μαγαζί που είναι αντιπρόσωπος κάποιας εταιρείας πχ έναν blue dealer της daikin και πας σε ανεξάρτητους "μάστορες" 

Γιατί αυτοί τώρα το έχουν ρίξει στις εγκαταστάσεις και δεν ασχολούνται με service. Επίσης κάποιες εταιρείες δεν έχουν παρουσία τώρα στην Ελλάδα. Πχ LG, Samsung

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, liakjim είπε

Για δες, έβαλαν και δωρεάν εγκατάσταση https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/211828-general-electric-ges-nmg50-20-prime

Το finlux έχει μούφα στοιχεία (όπως και τα υπόλοιπα μεγέθη).

Γιατί θες 12άρι; Πόσα τμ θα καλύψεις; Συμπλήρωσε λίγο το ερωτηματόλιο της υπογραφής μου. Στο ερώτημα 10, θα υπολογίσεις μόνο τον χώρο που θες να καλύψεις.

Μια πρώτη προσέγγιση, στα 429€ εγκατεστημένο + 50€ δωροεπιταγή ανακύκλωσης του παλιού https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/232631-a-c-in12btu-carrier-42qha012d8s-legacy

https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/216072-carrier-42qhg018d8si-crystal-iii-ion

Μπαταρίες άλλαξες; 🙃

Στον ενιαίο χώρο https://www.skroutz.gr/s/23224467/Haier-Tide-Green-AS68TEMHRA-1U68RENFRA-Κλιματιστικό-Inverter-White-24000-BTU.html

https://www.kotsovolos.gr/kotsovolos/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/211829-general-electric-ges-nmg70-20-prime

έχε το νου σου για καμιά προσφορά σε αυτό https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/231686-a-c-in24btu-fujitsu-asyg24kmta

τώρα το υπνοδωμάτιο θα θέλει κάποιο 9άρι αν δεν είναι ζεστός ο χώρος πχ

https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/229936-null

δεν ειναι καποιος ιδιαιτερος χωρος με απαιτησεις..

μιλαμε για καθαρο υπνοδωματιο 12-13τμ  με καλη μονωση....και αναγκη για ψυξη  και θερμανση !!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, anergos13 είπε

δεν ειναι καποιος ιδιαιτερος χωρος με απαιτησεις..

μιλαμε για καθαρο υπνοδωματιο 12-13τμ  με καλη μονωση....και αναγκη για ψυξη  και θερμανση !!

Ίσως κάτι με follow me τότε https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/216070-carrier-42qhg009d8si-crystal-iii-ion

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...