Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Specs είπε

Μολις το εγκαταστησεις ,για να εχει και τα στοιχεια εγκαταστατη.Αν ειναι περισσοτερο απο 15 μερες μετα η εγκατασταση,παρε τηλ και ρωτα τους τι να κανεις.

Το στελνω καπου μετα;

• Απαντ. 28,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

6101

• dimostr

2725

• Specs

1497

• userAnon

680

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giannis22k είπε

Το στελνω καπου μετα;

θες να πεις μάλλον, που το στέλνεις μετά. Θα πρότεινα να μιλήσεις με τον αντιπρόσωπο για να είσαι καλυμένος

• Like 1
Δημοσ.

και μιας και λέμε για εγγυήσεις, στην Toshiba τι ισχύει?

Σύμφωνα με το παρακάτω πως γίνεται η επαλήθευση ότι ο τεχνικός είναι πιστοποιημένος? Από την απόδειξη του (και γίνεται έλεγχος πχ)?

Ακόμα δεν το έχω παραλάβει αλλά κάπου δεν ζητάνε και περισσότερα στοιχεία, ή απλά χρειάζεται μόνο η απόδειξη/τιμολογιο?

image.png.e9998b085b95daf3e4392f48d2a1f99b.png

image.png.a24562ed9dbc3b5a85cae8cb7588c387.png

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Specs είπε

δεν ειναι online φορμα που συμπληρωνεις?

Οχι pdf ειναι το εκτυπωνεις και το συμπληρωνεις

Μιλησα με TCL .Η εγγυηση( το εγγραφο) στελνεται απο το κατάστημα που το αγοραζεις με την υπογραφη τους.Ο πελατης το εκτυπωνει και συμπληρώνει τα στοιχεία που χρειαζεται.Οποτε αν χρειαστει η εγγυηση εχεις το συγκεκριμένο έγγραφο.Εγω μιλησα με το καταστημα και θα μου στειλουν σε email το έγγραφο.

• Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, userAnon είπε

και μιας και λέμε για εγγυήσεις, στην Toshiba τι ισχύει?

Σύμφωνα με το παρακάτω πως γίνεται η επαλήθευση ότι ο τεχνικός είναι πιστοποιημένος? Από την απόδειξη του (και γίνεται έλεγχος πχ)?

Ακόμα δεν το έχω παραλάβει αλλά κάπου δεν ζητάνε και περισσότερα στοιχεία, ή απλά χρειάζεται μόνο η απόδειξη/τιμολογιο?

image.png.e9998b085b95daf3e4392f48d2a1f99b.png

image.png.a24562ed9dbc3b5a85cae8cb7588c387.png

Λογικά θα θέλει βεβαίωση/απόδειξη εργασίας με υπογραφή και σφραγίδα από πτυχιούχο ψυκτικό.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ποσους βαθμους κατω ριχνει το κλιματιστικο σας σε μια τετοια μερα με εξωτ πχ 36 ?

Εμενα το on off GE (Gree φασον) 9ρι με εισαγωγη 29,5 εχει εξαγωγη 11,5 αρα 18 βαθμους κατεβασμα

το Haier tide green 9ri                           με εισαγωγη 28,4 εχει εξαγωγη 6,1    αρα 22,3 βαθμους κατεβασμα

ενα αρχαιο αμερικανικο Trane 18ρι εχω καταγεγραμμενο πως κατεβαζε 15 βαθμους.

ολα εννοειται στο LOW

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Specs είπε

29,5 εχει εξαγωγη 11,5 αρα 18 βαθμους κατεβασμα

τι σημαίνει αυτό? (εισαγωγή - εξαγωγή) 

πως το μετράς?

Επεξ/σία από userAnon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, userAnon είπε

τι σημαίνει αυτό? (εισαγωγή - εξαγωγή) 

πως το μετράς?

εγω με ενα θερμομετρο εσω και εξω μετρησης με καλωδιο. 

F51D03D9-55E5-4314-A5AC-7C09E0BB30C4.jpeg

IMG_2526.JPG

Επεξ/σία από Specs
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Specs είπε

Ποσους βαθμους κατω ριχνει το κλιματιστικο σας σε μια τετοια μερα με εξωτ πχ 36 ?

Εμενα το on off GE (Gree φασον) 9ρι με εισαγωγη 29,5 εχει εξαγωγη 11,5 αρα 18 βαθμους κατεβασμα

το Haier tide green 9ri                           με εισαγωγη 28,4 εχει εξαγωγη 6,1    αρα 22,3 βαθμους κατεβασμα

ενα αρχαιο αμερικανικο Trane 18ρι εχω καταγεγραμμενο πως κατεβαζε 15 βαθμους.

ολα εννοειται στο LOW

Το asyg24klca, μπαίνουν 27 βγαίνουν 17-19 (ανάλογα τα watts).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Βοηθάει αυτό για τη συντήρηση του χώρου του φίλου;

Αν ο χώρος θέλει 24 αρι και αυτός κόψει τα μέγιστα ρεύματα τότε δε θα μπορέσει να μπει σε λειτουργία συντήρησης έτσι όπως το εννοούμε για την εξοικονομήσει ρευματος και το κλιματιστικό θα δουλεύει τέρμα γκάζι αφού δε θα μπορεί να καλύψει τον χώρο , εαν όμως είναι μεγάλο και μπορεί και με την μισή δύναμη τότε δε θα ζοριστεί και με τα μισά watt θα καλύψει τον χώρο 

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Το asyg24klca, μπαίνουν 27 βγαίνουν 17-19 (ανάλογα τα watts)

to Haier στο LOW εχει παροχη 320 κυβ/ωρα

3 λεπτά πριν, dimostr είπε

εαν όμως είναι μεγάλο και μπορεί και με την μισή δύναμη

αν ο χωρος χρειαζεται 12ρι και πηρε 24ρι ναι...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Specs είπε

αν ο χωρος χρειαζεται 12ρι και πηρε 24ρι ναι...

Μόνο για τέτοιες περιπτώσεις μιλάμε 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, userAnon είπε

1250€ με 24 ατοκες. Ευχαριστώ και για τα πινακάκια..

Σχετικά με αυτό, είναι κάτι που έλαβα υπόψιν μου μιας και έχω παρατηρήσει ότι στο σπίτι χρειάζεται να ανάψουμε air-condition συνήθως όταν η εξωτερική είναι από 32 και πάνω. Μέχρι τους 32 και με λίγο αεράκι (είναι διαμπερες) είμαστε σχετικά άνετα.

Καλή τιμή,  στο Σκρουτζ ξεκινάνε από 1390 το 24αρι, το 22αρι πόσο το βρήκες; αν μπορείς να μας ενημερώσεις και από που

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...