Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά - Part 2

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, turbakiasss είπε

Σόρρυ γιατί δεν κατάλαβα, η φωτό που έβαλα είναι από το playstore. Εκεί δεν μπορείς να μπεις με το mail σου? Ή στην εφαρμογή?

Στην εφαρμογη δεν μπορω να κανω login

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 28,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

6101

• dimostr

2725

• Specs

1497

• userAnon

680

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

56 λεπτά πριν, turbakiasss είπε

Κάνεις νέο λογαριασμό και μετά κάνεις log in. Δεν ισχύουν τα παλιά στοιχεία.

Μπηκα αλλα το perfera που εχω δεν το υποστηριζει ....ατυχως....

1 ώρα πριν, Lofarek είπε

Μπηκα αλλα το perfera που εχω δεν το υποστηριζει ....ατυχως....

Μα και εγώ το perfera έχω! FTXM-N. Κατέβασες την beta όπως σου έδειξα?

11 λεπτά πριν, turbakiasss είπε

Μα και εγώ το perfera έχω! FTXM-N. Κατέβασες την beta όπως σου έδειξα?

Ειναι αλλη εφαρμογη αυτη η beta δεν ειμαι σχετικος με υπολογιστες οποτε μην με παρεξηγεις...

3 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Ειναι αλλη εφαρμογη αυτη η beta δεν ειμαι σχετικος με υπολογιστες οποτε μην με παρεξηγεις...

Ops την ειδα παρακατω !!!βρε  παιδι μου τι beta beta και 🎺 τρομπετα για μενα τα ιδια ειναι...

21 ώρες πριν, turbakiasss είπε

Μόλις σεταρα το κλιματιστικό στην νέα εφαρμογή της Daikin. Πρώτες εντυπώσεις: μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα, το κλιματιστικό το δείχνει άμεσα online και δεν θέλει συχνά ανανέωση όπως η παλιά και τα στοιχεία πολύ καλύτερα δομημένα και ομαδοποιημένα. Επίσης, συνδέεται πλέον και στο Google home, οπότε σεταριστηκε και εκεί.

Screenshot_20210207-205408.png

Screenshot_20210207-210738.png

για να δει το daikin η νεα εφαρμογη, εκανες reset το daikin ωστε να γινει ξανα το αρχικο setup?

3 λεπτά πριν, CptBill είπε

για να δει το daikin η νεα εφαρμογη, εκανες reset το daikin ωστε να γινει ξανα το αρχικο setup?

Όχι, το βρήκε κατευθείαν μόλις πάτησα να ψάξει για συσκευές. Πρώτα έκανε αναβάθμιση στο firmware και ήταν έτοιμο.

Θα γίνει του defrost το κάγκελο από Σάββατο βράδυ!

Προς το παρόν απλά παρατηρώ το 2ο πρόσωπο του mitsubishi sf50ve όταν η εξωτερική πέφτει στους 12C

389367380_Screenshot2021-02-12220940.jpg.561a2be9ecc183a1c4641ca7bf80d310.jpg

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα, εχω το συγκεκριμενο κλιματιστικο lorenz LGS-09H/BU-N ειναι παλιας τεχνολογιας και αγορασμενο περιπου το 2005 ισως και πιο πριν.Το χρησιμοποιουσα κυριως για καλοκαιρι και σπανια για χειμωνα αλλα φετος χρειαζεται και δεν ξερω αν μπορω να το δουλεψω.Στο σπιτι υπαρχει θερμανση με πελλετ αλλα λογω κακης μονωσης οταν πιανει εξω κατω απο 5 βαθμους, το σπιτι δεν ζεσταινει με τιποτα και θελω να αναβω λιγο το κλιματιστικο για να σπαει το κρυο και η υγρασια.Το θεμα ειναι μπορω να το χρησιμοποιησω οταν εξω θα εχει κατω 5 βαθμους και παγο η λογω παλιας τεχνολογιας δεν θα μπορει να δουλεψει.Ρωτησα και μ ειπαν οτι μπορει και να καει ισχυει ; 

Δεν θελω να δουλευει ολη μερα απλα καποιες ωρες για να σπαει το κρυο και η υγρασια γιατι μονο με πελλετ λογω παρα πολυ κακης μονωσης το σπιτι ειναι παγωμενο Το καλοκαιρι εγινε ενα μινι σερβις καθαρισμος,φρεον ,κλπ.

Σκεφτομαι μετα το καλοκαιρι αν δεν γινεται να το δουλεψω ετσι και ειναι αχρηστο να παω σε καποιο πιο συγχρονο μοντελο 

Χωρίς τίτλο.png

149125822_1080242465827913_933474351431907562_n (1).jpg

Επεξ/σία από basilisgate13

@basilisgate13θα σε βοηθήσουν τα άλλα παιδιά για το κλιματιστικό , απλά θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις και για αφυγραντήρα (υπάρχει και αντίστοιχο θέμα εδώ) https://www.insomnia.gr/forums/topic/142222-καθοδήγηση-για-αγορα-αφυγραντήρα/page/559/

• Thanks 1

Είμαι σε φάση αναζήτησης για 9αρι. Μικρό δωμάτιο 10τμ δεν παίζει να μπει πιο πάνω ούτε πιο κάτω από 9αρι προφανώς. Είμαι αναμεσα σε tcl miracle και το carrier crystal που αναφέρει ο @liakjim συχνά. Αν το πετύχω με δωρεάν εγκατάσταση πάω για crystal λογικά.  Υπάρχει κάποια άλλη καλή πρόταση? Παρακαλώ μη ζητήσετε αναλύσεις απώλειες κλπ είναι εκτός τόπου το site σε σχέση με τη μελέτη του δωματίου που έχω στα χέρια μου. Μόνο σε 9αρι θα κατευθυνθω. 

6 ώρες πριν, orfeas26 είπε

Ερωτηματολόγιο Αγοράς Κλιματιστικού

30 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Είμαι σε φάση αναζήτησης για 9αρι. Μικρό δωμάτιο 10τμ δεν παίζει να μπει πιο πάνω ούτε πιο κάτω από 9αρι προφανώς. Είμαι αναμεσα σε tcl miracle και το carrier crystal που αναφέρει ο @liakjim συχνά. Αν το πετύχω με δωρεάν εγκατάσταση πάω για crystal λογικά.  Υπάρχει κάποια άλλη καλή πρόταση? Παρακαλώ μη ζητήσετε αναλύσεις απώλειες κλπ είναι εκτός τόπου το site σε σχέση με τη μελέτη του δωματίου που έχω στα χέρια μου. Μόνο σε 9αρι θα κατευθυνθω. 

Θα έβαζα το crystal λόγω ύπαρξης follow me (μικρό δωμάτιο -> αποφυγή on off)

6 ώρες πριν, basilisgate13 είπε

καλησπερα, εχω το συγκεκριμενο κλιματιστικο lorenz LGS-09H/BU-N ειναι παλιας τεχνολογιας και αγορασμενο περιπου το 2005 ισως και πιο πριν.Το χρησιμοποιουσα κυριως για καλοκαιρι και σπανια για χειμωνα αλλα φετος χρειαζεται και δεν ξερω αν μπορω να το δουλεψω.Στο σπιτι υπαρχει θερμανση με πελλετ αλλα λογω κακης μονωσης οταν πιανει εξω κατω απο 5 βαθμους, το σπιτι δεν ζεσταινει με τιποτα και θελω να αναβω λιγο το κλιματιστικο για να σπαει το κρυο και η υγρασια.Το θεμα ειναι μπορω να το χρησιμοποιησω οταν εξω θα εχει κατω 5 βαθμους και παγο η λογω παλιας τεχνολογιας δεν θα μπορει να δουλεψει.Ρωτησα και μ ειπαν οτι μπορει και να καει ισχυει ; 

Δεν θελω να δουλευει ολη μερα απλα καποιες ωρες για να σπαει το κρυο και η υγρασια γιατι μονο με πελλετ λογω παρα πολυ κακης μονωσης το σπιτι ειναι παγωμενο Το καλοκαιρι εγινε ενα μινι σερβις καθαρισμος,φρεον ,κλπ.

Σκεφτομαι μετα το καλοκαιρι αν δεν γινεται να το δουλεψω ετσι και ειναι αχρηστο να παω σε καποιο πιο συγχρονο μοντελο 

Χωρίς τίτλο.png

149125822_1080242465827913_933474351431907562_n (1).jpg

Δεν θα πάθει τίποτα. Προσωπικά πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί το θες το 9αρι. Σε κρεβατοκάμαρα το έχεις;

2 ώρες πριν, jimis_vts είπε

απώλειες κλπ είναι εκτός τόπου το site σε σχέση με τη μελέτη του δωματίου που έχω στα χέρια μου.

θα ηταν πολυ χρησιμο για την ροη του θεματος να εκανες μια αντιπαραβολη της μελετης που εχεις με το εργαλειο υπολογισμου απωλειων να δουμε τι αποκλισεις υπαρχουν 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...