Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Και ούτε πρόκειται.

Το θεωρείς σαν βλάβη να φωνάξω την Midea μιας και οι προδιαγραφές μιλάνε για 240w min ή οκ όλα καλά ;

• Απαντ. 28,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

6101

• dimostr

2725

• Specs

1497

• userAnon

680

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jonis είπε

Το θεωρείς σαν βλάβη να φωνάξω την Midea μιας και οι προδιαγραφές μιλάνε για 240w min ή οκ όλα καλά ;

Μα άμα ο χώρος σου για να κρατήσει χρειάζεται 600+ πως θα τα δεις? Συν ότι μερικά όπως έχουν γράψει άλλοι κάτοχοί απλά δεν....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jonis είπε

Δεν είναι βλάβη. Απλά δεν πρόκειται να κατέβει τόσο χαμηλά. Δεν ξέρω σε τι συνθήκες και με ποιον τρόπο λέει η midea ότι τα πιάνει, σε πραγματικές συνθήκες δεν πρόκειται να το αφήσει να πάει εκεί κάτω. Ίσως με θερμοκρασία χώρου 30 και να ζητάς 29 με τέρμα ανεμιστήρα να δεις πιο κάτω.

Σε 18αρι midea, με όλα τα κόλπα πχ τέρμα ανεμιστήρα κτλ έχω δει χαμηλότερα 660W.

2 λεπτά πριν, danaos7 είπε

Μα άμα ο χώρος σου για να κρατήσει χρειάζεται 600+ πως θα τα δεις? Συν ότι μερικά όπως έχουν γράψει άλλοι κάτοχοί απλά δεν....

Αφού του σβήνει. Θα μπορούσε, αν....

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, liakjim είπε

Και στο δικό μου εκεί ήταν. Βασικά carrier crystal II , αλλά είναι το ίδιο φασόν midea.

Τον έστρεψα ψηλά να είναι πάνω απ'τα φίλτρα.

Σε κάθε περίπτωση, έχω δείξει πέρυσι καταγραφικό θερμοκρασίας ότι χωρίς follow me ο θερμός αέρας που συσσωρεύεται στο ταβάνι πάνω από το κλιματιστικό φτάνει και 8-9 βαθμούς πάνω από τον χώρο.

Δεν έχει νόημα να ασχολείσαι. Παίξε follow me. Με σωστή τοποθέτηση του τηλεχειριστηρίου, θα έχεις εγγυημένα καλύτερη οικονομία χωρίς υπερθέρμανση.

Κατάλαβα...η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο απογοήτευση από μηχάνημα των 400 ευρώ αλλά τι να κάνουμε.
Ευχαριστώ!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanos-- είπε

Κατάλαβα...η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο απογοήτευση από μηχάνημα των 400 ευρώ αλλά τι να κάνουμε.
Ευχαριστώ!

Σου φαίνονται πολλά; Δεν είναι. Είναι το minimum.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakjim είπε

Δεν είναι βλάβη. Απλά δεν πρόκειται να κατέβει τόσο χαμηλά. Δεν ξέρω σε τι συνθήκες και με ποιον τρόπο λέει η midea ότι τα πιάνει, σε πραγματικές συνθήκες δεν πρόκειται να το αφήσει να πάει εκεί κάτω. Ίσως με θερμοκρασία χώρου 30 και να ζητάς 29 με τέρμα ανεμιστήρα να δεις πιο κάτω.

Σε 18αρι midea, με όλα τα κόλπα πχ τέρμα ανεμιστήρα κτλ έχω δει χαμηλότερα 660W.

Αφού του σβήνει. Θα μπορούσε, αν....

Αυτά που κατεβαίνουν χαμηλά κάνουν και off κάποια στιγμή ή είναι αυτό που ακούμε ότι τα inverter δεν κλείνουν ποτέ ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, jonis είπε

Αυτά που κατεβαίνουν χαμηλά κάνουν και off κάποια στιγμή ή είναι αυτό που ακούμε ότι τα inverter δεν κλείνουν ποτέ ;

καποια κλεινουν καποια οχι οι λογοι ειναι πολλοι αλλα ο κυριοτερος ειναι το ποσο καλο προγραμματισμο εχει η πλακετα του καθε κλιματιστικου 

1728786679_22-12.png.5bc754e996bd0e513f5de2ff054bb556.png

21-12 daikin.png

Επεξ/σία από dimostr
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, liakjim είπε

Σου φαίνονται πολλά; Δεν είναι. Είναι το minimum.

Πλέον ναι όντως είναι το minimum, είχα μείνει στις πριν 6 χρόνια εποχές που αγόρασα 18.000 BTU Samsung με wifi (επανάσταση τότε :P  ) που μπορεί και μετράει σωστά τη θερμοκρασία χώρου ( :P ) στα 650 ευρώ...
Έχει αλλάξει πολύ η αγορά από τότε, φαίνεται σαν να έχουν γίνει τεράστιες ανατιμήσεις χωρίς κάποιον λόγο

Επεξ/σία από thanos--
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jonis είπε

Κάποια στιγμή θα κλείσουν.

Πχ το asyg24klca κλείνει όταν και με τα 210W ελάχιστα που το έχω δει ότι πηγαίνει, υπερθερμαίνει τον χώρο κατά 1-1.5C.

Σε ψύξη κλείνει στα περίπου 100W.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Κάποια στιγμή θα κλείσουν.

Πχ το asyg24klca κλείνει όταν και με τα 210W ελάχιστα που το έχω δει ότι πηγαίνει, υπερθερμαίνει τον χώρο κατά 1-1.5C.

Σε ψύξη κλείνει στα περίπου 100W.

Έτσι ακριβώς...σε 14άρι Fujitsu  πέφτει μέχρι 207-205 Watt και μετά κλείνει όταν έχει ανεβάσει την θερμοκρασία πάνω από την ζητούμενη.

2040826516_.png.1fe18c9337177942265c1ccca8717b97.png

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, velissarios1 είπε

Έτσι ακριβώς...σε 14άρι Fujitsu  πέφτει μέχρι 207-205 Watt και μετά κλείνει όταν έχει ανεβάσει την θερμοκρασία πάνω από την ζητούμενη.

Για να είμαι ειλικρινής, αν και αντικειμενικά δεν είναι πολλά, θα περίμενα καλύτερα από το 14αρι Fujitsu. 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, velissarios1 είπε

Εγώ γιατί βλέπω ότι με το που κλείνει πρώτη φορά μετά ξεκινά τα on off ανά τέταρτο ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jonis είπε

Εγώ γιατί βλέπω ότι με το που κλείνει πρώτη φορά μετά ξεκινά τα on off ανά τέταρτο ;

Ναι...σήμερα που δεν είχε κρύο φάνηκε να λειτουργεί έτσι. Και ο χώρος που ζεσταίνει είναι περίπου 30-35 τετραγωνικά.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, velissarios1 είπε

Ναι...σήμερα που δεν είχε κρύο φάνηκε να λειτουργεί έτσι. Και ο χώρος που ζεσταίνει είναι περίπου 30-35 τετραγωνικά.

To asyg14kmta είναι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...