Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Vagousclio4 είπε

Περίεργους θορύβους έχω.Η δεν έχω συνηθίσει τους ήχους εγώ!Για τον υπολογισμό σας δείχνω παρακάτω!Εφόσον είναι wifi δεν γίνεται να περνώ μέτρηση από το ήδη υπάρχον στικάκι που έχει?Έχω βάλει την εφαρμογή της ινβερτορ κ δουλεύει άψογα.

Screenshot_20201220-200741_Chrome.jpg

Με απώλειες της τάξης των 40000 btu και με ζήτηση 23 σου καίνε μια χαρά ,χρησιμοποιείς το follow me η όχι ?

• Απαντ. 28,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

6101

• dimostr

2725

• Specs

1497

• userAnon

680

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Vagousclio4 είπε

Περίεργους θορύβους έχω.Η δεν έχω συνηθίσει τους ήχους εγώ!Για τον υπολογισμό σας δείχνω παρακάτω!Εφόσον είναι wifi δεν γίνεται να περνώ μέτρηση από το ήδη υπάρχον στικάκι που έχει?Έχω βάλει την εφαρμογή της ινβερτορ κ δουλεύει άψογα.

Screenshot_20201220-200741_Chrome.jpg

Δεν είναι λίγες οι απώλειες.

Καις 24κιλοβατωρες την ημέρα. Δλδ 5€. Πολλά είναι για 23C θέρμανση;  Δεν θα το έλεγα. Με πετρέλαιο πόσο θα ήθελες;

Επίσης τα κλιματιστικά αυτά είναι πολύ μέτρια σε απόδοση οπότε νομίζω ότι φαίνεται φυσιολογικό το όλο πράγμα.

Δεν γίνεται με το στικάκι αυτό να κάνεις αυτό που λες.

Τι ήχους λες ότι έχεις;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, dimostr είπε

Με απώλειες της τάξης των 40000 btu και με ζήτηση 23 σου καίνε μια χαρά ,χρησιμοποιείς το follow me η όχι ?

Όχι δεν το χρησιμοποιώ πάρα πολύ σπάνια!

32 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν είναι λίγες οι απώλειες.

Καις 24κιλοβατωρες την ημέρα. Δλδ 5€. Πολλά είναι για 23C θέρμανση;  Δεν θα το έλεγα. Με πετρέλαιο πόσο θα ήθελες;

Επίσης τα κλιματιστικά αυτά είναι πολύ μέτρια σε απόδοση οπότε νομίζω ότι φαίνεται φυσιολογικό το όλο πράγμα.

Δεν γίνεται με το στικάκι αυτό να κάνεις αυτό που λες.

Τι ήχους λες ότι έχεις;

Τις απώλειες Πως τις υπολογίσετε?Συγγνώμη αλλά νέος εδώ!Όσο για την μετριότητα των μηχανημάτων δεν ήξερα όταν τα πήρα δλδ εσύ τι θα πρότεινες για 3 τέτοια μηχανήματα κ για Κατά κυριότερο λόγω για θέρμανση!Συντονισμός ακούω όταν δουλεύουν...Οκ τότε θα παραγγείλω Tp link όπως είπαμε ελπίζω να βρω από αύριο...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vagousclio4 είπε

Τις απώλειες Πως τις υπολογίσετε?Συγγνώμη αλλά νέος εδώ!Όσο για την μετριότητα των μηχανημάτων δεν ήξερα όταν τα πήρα δλδ εσύ τι θα πρότεινες για 3 τέτοια μηχανήματα κ για Κατά κυριότερο λόγω για θέρμανση!Συντονισμός ακούω όταν δουλεύουν...Οκ τότε θα παραγγείλω Tp link όπως είπαμε ελπίζω να βρω από αύριο...

https://convertlive.com/el/u/μετατροπή/βατ/σε/βρετανικές-θερμικές-μονάδες-ανά-ώρα

με follow me δουλεύουν καλύτερα αρκεί να βρεις ένα σημείο σωστό ώστε να δίνει σήμα το κοντρόλ χωρίς να το χτυπάει αέρας από το κλιματιστικό 

Δημοσ.

Επίσης κάτι άλλο ο μάστορας το τρίτο μηχάνημα το βόλεψε εγώ θα πω κ το έβαλε στο φωταγωγο του κτηρίου!Με αποτέλεσμα αρχικά να ενοχλεί έναν γείτονα κ μετά κ την ιδιοκτήτρια!Θα έρθει να το βάλει στο μπαλκόνι όπως είναι το άλλο αντίστοιχα!Θα πρέπει να του κάτι να προσέξει για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!Γιατί σε αυτό το βλέπω κάτι τρελλά που κάνει με τις καταναλώσεις σαν 9αρι ανά το φτάνει μέχρι 1700kw στιγμιαία ενώ το άλλο πάει μέχρι 850.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vagousclio4 είπε

Επίσης κάτι άλλο ο μάστορας το τρίτο μηχάνημα το βόλεψε εγώ θα πω κ το έβαλε στο φωταγωγο του κτηρίου!Με αποτέλεσμα αρχικά να ενοχλεί έναν γείτονα κ μετά κ την ιδιοκτήτρια!Θα έρθει να το βάλει στο μπαλκόνι όπως είναι το άλλο αντίστοιχα!Θα πρέπει να του κάτι να προσέξει για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!Γιατί σε αυτό το βλέπω κάτι τρελλά που κάνει με τις καταναλώσεις σαν 9αρι ανά το φτάνει μέχρι 1700kw στιγμιαία ενώ το άλλο πάει μέχρι 850.

Το μόνο που θα σου πω και θα σταματήσω εδώ , ΑΛΛΑΞΕ ΜΑΣΤΟΡΑ 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Vagousclio4 είπε

Έχουν τυπικό scop στο 5.1.

Επιλογές πολλές. Σε οικονομικά μοντέλα συνήθως προτείνουμε haier.

Σε πιο καλά Toshiba / Fujitsu / Daikin.

Να προτιμάς το follow me. Θα έχεις καλύτερη οικονομία.

Αν έχεις συντονισμό να φωνάξεις την inventor. Και φυσικά να αλλάξεις ψυκτικό.

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έχουν τυπικό scop στο 5.1.

Επιλογές πολλές. Σε οικονομικά μοντέλα συνήθως προτείνουμε haier.

Σε πιο καλά Toshiba / Fujitsu / Daikin.

Να προτιμάς το follow me. Θα έχεις καλύτερη οικονομία.

Αν έχεις συντονισμό να φωνάξεις την inventor. Και φυσικά να αλλάξεις ψυκτικό.

Έχετε να προτείνετε κάποιον?

Δημοσ.

Εντάξει, είναι ξεκάθαρο νομίζω πως το Asyg24klca είναι φτιαγμένο για θερμό κλίμα.

Δεν πιστεύω ότι έχει αντίπαλο σε ευνοϊκές συνθήκες. 

Εδώ σε σύγκριση με το mitsubishi sf50ve, αμφότερα σε ίδια σπίτια και χώρους με ίδιες εξωτερικές συνθήκες και ίδια ζήτηση (22C). Καταναλώσεις 12άωρου:

1067726978_Screenshot2020-12-27212031.jpg.3be5d9550f2dff7aa29a02106426c012.jpg

θερμοκρασίες

image.png.5e90d09b1cbc390b64f2af7ea470da94.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Εντάξει, είναι ξεκάθαρο νομίζω πως το Asyg24klca είναι φτιαγμένο για θερμό κλίμα.

Δεν πιστεύω ότι έχει αντίπαλο σε ευνοϊκές συνθήκες. 

Εδώ σε σύγκριση με το mitsubishi sf50ve, αμφότερα σε ίδια σπίτια και χώρους με ίδιες εξωτερικές συνθήκες και ίδια ζήτηση (22C). Καταναλώσεις 12άωρου:

1067726978_Screenshot2020-12-27212031.jpg.3be5d9550f2dff7aa29a02106426c012.jpg

θερμοκρασίες

image.png.5e90d09b1cbc390b64f2af7ea470da94.png

Από θόρυβο Πως πάει?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Πυρρος είπε

Άμα δεν επισκευαζεται σε λογική τιμή την έκατσα.... Ευχαριστώ πάντως... 

Λογική τιμή θεωρείται ένα 30άρι περίπου + 20 βάλε βγάλε.. Καίγονται κάποιοι πυκνωτές και τους αλλάζουν. Ίσως βρεις και μεταχειρισμένη δηλαδή από αυτά που αποσύρουν αλλά άντε να την βρεις.   Εγώ θα πήγαινα ακόμα και σε κάτι πολύ φθηνό από το να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Δεν χρειάζομαι θερμόμετρο εξωτερικού χώρου.

Απλά θα βλέπω πότε το mitsubishi ξεκινάει να μπαίνει στο mode "τώρα ξεκινώ On-off από τα +1000W "

Πιο κουλό πεθαίνεις...

image.png.651387fd6138b4e83b6bb706b8b36026.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Δεν χρειάζομαι θερμόμετρο εξωτερικού χώρου.

Απλά θα βλέπω πότε το mitsubishi ξεκινάει να μπαίνει στο mode "τώρα ξεκινώ On-off από τα +1000W "

Πιο κουλό πεθαίνεις...

image.png.651387fd6138b4e83b6bb706b8b36026.png

Τι είναι ελάχιστη 1000watt ? Θερμαινόμενη αντίσταση να ήταν (άρα COP=1) 3412 btu/h 😛

Δημοσ.
23 ώρες πριν, dimostr είπε

https://convertlive.com/el/u/μετατροπή/βατ/σε/βρετανικές-θερμικές-μονάδες-ανά-ώρα

με follow me δουλεύουν καλύτερα αρκεί να βρεις ένα σημείο σωστό ώστε να δίνει σήμα το κοντρόλ χωρίς να το χτυπάει αέρας από το κλιματιστικό 

Όντως έχεις δίκιο δουλεύει πολύ καλύτερα τώρα με το follow me κ είναι πιο ήσυχα...Τώρα από κατανάλωση θα το κοιτάξω με τους μετρητές που έχω.Εψαξα για to link hs 110 v3 αλλά δεν βρήκα αναμένω καθώς λένε είναι σε έλλειψή.Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...