Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimostr είπε

Αμα θες να συγκρίνεις το perfera να το κανεις με το daisekai και όχι με το entry level της Toshiba 

Κάντο εσύ.

• Like 1
  • Απαντ. 28,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

6101

• dimostr

2725

• Specs

1497

• userAnon

680

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Κάντο εσύ.

Εμενα δε μου χρειάζεται σύγκριση γιατί ξέρω ποιο θα έπαιρνα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimostr είπε

Εμενα δε μου χρειάζεται σύγκριση γιατί ξέρω ποιο θα έπαιρνα 

Δεν με ενδιαφέρει τι θα έπαιρνες, αλλά μην τα περιμένετε όλα από έναν. Έχεις κάποια αντίρρηση οκ, μαζί σου, δώσε τα στοιχεία που νομίζεις ότι θα βοηθήσουν περισσότερο τον φίλο.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα. 2 ερωτήσεις. Βάσεις δαπέδου για την εξωτερική μονάδα έχει το συνεργείο που θα κάνει την εγκατάσταση ή να αγοράσω εγώ? 

Τα public media markt έχουν την tapo p110 12,90€. Να αγοράσω? Είναι για το 18αρι yukai. Έχω την εφαρμογή της tp-link για λάμπες και κάμερα που έχω βάλει. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν με ενδιαφέρει τι θα έπαιρνες, αλλά μην τα περιμένετε όλα από έναν. Έχεις κάποια αντίρρηση οκ, μαζί σου, δώσε τα στοιχεία που νομίζεις ότι θα βοηθήσουν περισσότερο τον φίλο.

Η αντίρρηση είναι ότι συγκρίνεις δυο κλιματιστικά διαφορετικής κλάσης απόδοσης και τιμής 

Τωρα για το αν τα περιμένουμε όλα από έναν,  αυτή είναι άλλη κουβέντα,  αλλα αυτό αν θες είναι και το τίμημα που πληρώνεις για την αναγνωρισιμότητα από τους συμφουριτες των γνώσεων που μοιράζεσαι 

Στο φίλο που λες εγω του είπα να πάρει το daisekai και μπορεί εύκολα να ανοίξει τα σάιτ των δυο εταιρειών και να τα συγκρίνει (και όχι μέσα από το skroutz) και να καταλήξει ποιο είναι καλύτερο 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimostr είπε

αναγνωρισιμότητα

🤪

(το ακούσαμε και αυτό). Πάμε παρακάτω.

13 λεπτά πριν, notist είπε

Καλημέρα. 2 ερωτήσεις. Βάσεις δαπέδου για την εξωτερική μονάδα έχει το συνεργείο που θα κάνει την εγκατάσταση ή να αγοράσω εγώ? 

Τα public media markt έχουν την tapo p110 12,90€. Να αγοράσω? Είναι για το 18αρι yukai. Έχω την εφαρμογή της tp-link για λάμπες και κάμερα που έχω βάλει. Ευχαριστώ. 

Θα φέρουν αυτοί (πλαστικές ή μεταλλικές).

Καλή περίπτωση η tapo.

@Philippe κατάφερα και βρήκα daisekai

image.png.1710f8eeda48c1d52caa03493f0b5f85.png

ΥΓ Προσωπικά δεν θα ήθελα να πάρω κάτι τόσο παλιό από άποψη ανταλλακτικών. Θα προτιμούσα κάτι νέο (edge white/black, haori, perfera κτλ)

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

26 τετραγωνικά σαλόνι με καλή μόνωση 1ος όροφος, πάω σε 12000 ή 18000 και μεταξύ daikin ή inventor? Γενικά τα καλούδια wifi, ιονιστές κτλ είναι τόσο σημαντικά;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, antonis35 είπε

26 τετραγωνικά σαλόνι με καλή μόνωση 1ος όροφος, πάω σε 12000 ή 18000 και μεταξύ daikin ή inventor? Γενικά τα καλούδια wifi, ιονιστές κτλ είναι τόσο σημαντικά;

Ερωτηματολόγιο Αγοράς Κλιματιστικού

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, notist είπε

Πολύ καλή τιμή το τάπο...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

ΥΓ Προσωπικά δεν θα ήθελα να πάρω κάτι τόσο παλιό από άποψη ανταλλακτικών. Θα προτιμούσα κάτι νέο (edge white/black, haori, perfera κτλ)

Είναι σα να λες δε θα πάρω Ferrari αλλά φιατακι γιατί μάλλον θα βρίσκω ανταλλακτικά 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Το παλιό ήταν επαρκές; Κάλυπτε και τα διπλανά δωμάτια ή πρέπει να πάμε σε 12άρι;

Ναι συγνώμη για την παράλειψη. 
πρεπει να πάμε σε 12ρι το λιγότερο. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dimostr είπε

Είναι σα να λες δε θα πάρω Ferrari αλλά φιατακι γιατί μάλλον θα βρίσκω ανταλλακτικά 

Άκυρο παράδειγμα, μιας και το daisekai δεν απέχει πολύ από τα edge/haori ενώ και το yukai για ένα δωμάτιο πόση επιβάρυνση θα έχει τον χρόνο; 20€; Ενώ αν γίνει ζημιά και μου πουν το ανταλλακτικό θα είναι εδώ σε 3 εβδομάδες μέσα στα κρύα / ζέστες, να τα βράσω τα daisekai.

ΥΓ Δεν έχω πραγματική εικόνα, ο ενδιαφερόμενος ας ρωτήσει την αντιπροσωπία.

1 ώρα πριν, Platon-153 είπε

Καλημερα  ενδιαφέρομαι να αντικαταστήσω ένα 10ετιας 9κι toyotomi για τα υπνοδωμάτια με επιδότηση αλλάζω συσκευή 50%

1. Ποσό που διαθέτουμε 300-350με επιδότηση για συσκευή 600-700
  2. Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού :  αντικατάσταση 
  3. Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος :  μεγάλη αλυσίδα με δωρεάν εγκατάσταση. 
  4. Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο. : 100% ψύξη
  5. Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή ή αποκλειστική πηγή θέρμανσης κτλ: 2μηνες το καλοκαίρι 
  6. Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ  :  υπνοδωμάτιο γωνιακό
  7. Τοποθεσία προσδιορίζοντας ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες: Θεσσαλονίκη 
  8. Απαραίτητα / επιθυμητά / αδιάφορα features : Επιθυμητά: χαμηλός θόρυβος(και στην εξωτερική μονάδα) ισως Wi-Fi
  9. Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ): . Διπλά τζάμια συρομενα κουφώματα αλουμινίου μια μπαλκονόπορτα και ένα παράθυρο εκτεθειμένο γωνιακό δωμάτιο στον 7ο με αρκετή ηλιοφάνεια 
  10. στοχος είναι να ψύχει το δωμάτιο, το χωλ που κοιτάει στην ευθεία και ίσως λίγο και τα αλλά 2 υπνοδωμάτια που είναι αριστερά δεξιά του χωλ. 
8 λεπτά πριν, Platon-153 είπε

Ναι συγνώμη για την παράλειψη. 
πρεπει να πάμε σε 12ρι το λιγότερο. 

https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/252395-a-c-in13-toshiba-ras13cavg-e-b13ckvg-e

https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/261486-a-c-in12btu-inventor-ldvi-12wfi-legend

https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/inventor-legend-ldvi-12wfi-ldvo-12-klimatistiko-12-000-btu-h_4041054

https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/252251-a-c-in12-midea-msab12nxd6-aurora-black

( τα legend, aurora θα πρέπει να είναι πιο οικονομικά σε λειτουργία ψύξης από το toshiba ).

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, liakjim είπε

Άκυρο παράδειγμα, μιας και το daisekai δεν απέχει πολύ από τα edge/haori ενώ και το yukai για ένα δωμάτιο πόση επιβάρυνση θα έχει τον χρόνο; 20€; Ενώ αν γίνει ζημιά και μου πουν το ανταλλακτικό θα είναι εδώ σε 3 εβδομάδες μέσα στα κρύα / ζέστες, να τα βράσω τα daisekai.

Μαζι σου για την παλαιοτητα, σαν σχεδιαση ομως, οχι για τα ανταλλακτικα. Ειναι ξεπερασμενη η εστω ισαξια  η αποδοση του απο μηχανηματα με πολυ λιγοτερα χρηματα της ιδιας εταιριας. Το ιδιο πιστευω και για το Ururu αλλωστε και λογικα οπου ναναι θα αλλαξουν μοντελα μαζι με το Daisekai ,υποθετω.Δεν γινεται οι ναυαρχιδες ναναι κοντα στα υπολοιπα μοπντελα σε τοσα πολλα ζητηματα.Εκτος απο την μοναδικοτητα του Ururu στην υγρασια ,στα υπολοιπα το φτανουν κι αλλα.

• Like 3
Δημοσ.

Toshiba yukai 24αρι σε σαλόνι -κουζινα περίπου 50τμ  κάνει οn off από τα 360watt. με απωλειες σύμφωνα με το εργαλείο 6.5kw.

Δεν έχει δουλέψει ακόμα στα κρύα 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kostas_22 είπε

Toshiba yukai 24αρι σε σαλόνι -κουζινα περίπου 50τμ  κάνει οn off από τα 360watt. με απωλειες σύμφωνα με το εργαλείο 6.5kw.

Δεν έχει δουλέψει ακόμα στα κρύα 

Εξωτερική;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...