Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά - Part 2

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, Jargon είπε

Mitsubishi Heavy

13 λεπτά πριν, Jargon είπε

Αν δεν βρω πληροφορίες

1 ώρα πριν, Jargon είπε

Mitsubishi Heavy (ακριβότερο δεν έχει ιονιστή και Wi-Fi - το βρίσκω πιο όμορφο) - πως και δεν τα προτείνει κανείς εδώ?

Ούτε δυο τρεις σελίδες πίσω υπάρχουν διαγράμματα κατανάλωσης ,μερικές σελίδες πιο πίσω υπάρχουν σχόλια από αυτούς που τα έχουν ,για προσπάθησε να διαβάσεις λίγο το νήμα 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 28,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

6101

• dimostr

2725

• Specs

1497

• userAnon

680

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σημερινό πρωινό γράφημα απο το 10αρι EDGE που έχω στο υπνοδωμάτιο. Set point 21, fan auto, θερμοκρασία δωματίου 21,5. Το δωμάτιο είναι 16 τμ με δύο πλευρές ακάλυπτες (νότια και δυτική). Έχω ανοιχτή και την πόρτα για να πιάνει το μικρό χωλ, περίπου άλλα 3 τ.μ. Δεν έχουν ακόμη κρυώσει τα σπίτια αλλά είναι μια πρώτη ένδειξη.

Screenshot_2022-12-20-13-15-39-318_com.tplink.iot.jpg

• Like 1

Χαίρετε.

Να κάνω μια ερώτηση για το πρόγραμμα...

Πήγα σε τοπικό υποκαταστημα πανελλαδικης αλυσίδας (όχι από τις μεγάλες) και μου είπαν πως για κάθε κλιματιστικό θα πρέπει να υπολογιζω έξτρα 25€ για αυτόν που θα έρθει και θα πιστοποιήσει ότι είναι λειτουργικά τα παλιά κλιματιστικά.

Αυτό είναι κάτι που το χρεώνουν όλοι;

Για παράδειγμα, σε άλλη μεγάλη αλυσίδα έχει δωρεάν εγκατάσταση, απεγκατασταση και ανακύκλωση. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει έξτρα κόστος;

57 λεπτά πριν, Vaguras είπε

Σημερινό πρωινό γράφημα απο το 10αρι EDGE που έχω στο υπνοδωμάτιο. Set point 21, fan auto, θερμοκρασία δωματίου 21,5. Το δωμάτιο είναι 16 τμ με δύο πλευρές ακάλυπτες (νότια και δυτική). Έχω ανοιχτή και την πόρτα για να πιάνει το μικρό χωλ, περίπου άλλα 3 τ.μ. Δεν έχουν ακόμη κρυώσει τα σπίτια αλλά είναι μια πρώτη ένδειξη.

Screenshot_2022-12-20-13-15-39-318_com.tplink.iot.jpg

εξωτερική?

29 λεπτά πριν, nk9 είπε

Χαίρετε.

Να κάνω μια ερώτηση για το πρόγραμμα...

Πήγα σε τοπικό υποκαταστημα πανελλαδικης αλυσίδας (όχι από τις μεγάλες) και μου είπαν πως για κάθε κλιματιστικό θα πρέπει να υπολογιζω έξτρα 25€ για αυτόν που θα έρθει και θα πιστοποιήσει ότι είναι λειτουργικά τα παλιά κλιματιστικά.

Αυτό είναι κάτι που το χρεώνουν όλοι;

Για παράδειγμα, σε άλλη μεγάλη αλυσίδα έχει δωρεάν εγκατάσταση, απεγκατασταση και ανακύκλωση. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει έξτρα κόστος;

Οι περισσότεροι απλά παίρνουν το κλιματιστικό χωρίς πολλά-πολλά, και φυσικά χωρίς επιπλέον κόστος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Panos1987 είπε

Η δεύτερη εικόνα με το διάγραμμα από που είναι? 

Tapo p110

Σαν λειτουργια με ifeel την βλέπετε καλά την κατανάλωση η να πειραματιστώ κι αλλο με τη θεση του χειριστήριου?διάστημα 8 με το είχα κλείσει. Εξωτ θερμοκρασία από 6 έως 9 και επιλεγμένη 20 Auto. Tα ανεβάσματα είναι της τάξεως του 1 2 λεπτών.

Screenshot_20221220_152407_Tapo.jpg

Επεξ/σία από Dask92
  • Like 1

καλησπέρα,

δεδομένου ότι το θέμα έχει 1582 σελίδες, μπορεί κάποιος να προτείνει 2 κλιματιστικά (ενα 12αρι και ενα 24αρι) από τις μεγάλες αλυσίδες που να είναι στην ενέργεια αλλάζω-ανακυκλώνω και να αξίζει; να μην φύγουν δηλαδή τα χρήματα της επιδότησης σε διάφορα με σκρουτζ κλπ.

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

15 λεπτά πριν, feelihipo είπε

καλησπέρα,

δεδομένου ότι το θέμα έχει 1582 σελίδες, μπορεί κάποιος να προτείνει 2 κλιματιστικά (ενα 12αρι και ενα 24αρι) από τις μεγάλες αλυσίδες που να είναι στην ενέργεια αλλάζω-ανακυκλώνω και να αξίζει; να μην φύγουν δηλαδή τα χρήματα της επιδότησης σε διάφορα με σκρουτζ κλπ.

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Πολύ πολύ χοντρά χώρις να έχεις αναφέρει πολλές πληροφορίες θα κοιταγα toshiba arata από Κωτσόβολο.

Μόλις τώρα, alex19871987 είπε

Πολύ πολύ χοντρά χώρις να έχεις αναφέρει πολλές πληροφορίες θα κοιταγα toshiba arata από Κωτσόβολο.

δεν ξέρω τι άλλο να γράψω, budget έως 1400 το 24αρι και 700 το 12αρι (χωρίς υπολογισμού voucher), για χειμώνα- καλοκαίρι

1 λεπτό πριν, feelihipo είπε

δεν ξέρω τι άλλο να γράψω, budget έως 1400 το 24αρι και 700 το 12αρι (χωρίς υπολογισμού voucher), για χειμώνα- καλοκαίρι

Συμπληρώνεις αυτό εδώ το ερωτηματολόγιο:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Συμπληρώνεις αυτό εδώ το ερωτηματολόγιο:

δεν βρίσκω κάποιο ερωτηματολόγιο (δεν χρησιμοποιώ συχνά το site)

Edit: το βρήκα

Επεξ/σία από feelihipo

Εως 1400 το 24αρι και 700 το 12αρι, να είναι από τις μεγάλες αλυσίδες που συμπεριλαμβάνουν και δωρεάν εγκατάσταση κλπ, δεν έχει σημασία ποια από τις 3, είναι το 24αρι για τεράστιο χώρο σαλονι-χολ-κουζινα-χολ και το 12αρι για μεγάλο υπνοδωμάτιο. χρειάζονται για θέρμανση-ψύξη. Αυτα, δεν έχει σημασία να έχουν WiFi.

Η οποια βοήθεια/ πρόταση θα εκτιμηθεί!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...