Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά - Part 2

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μια φορά το πατάω και κλείνει αμεσως...εκτός αν κλείνει τις περσίδες και δεν το ακούω...

Επεξ/σία από alex19871987
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 28,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

6101

• dimostr

2725

• Specs

1497

• userAnon

680

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε πολύ καλά μονωμένο δωμάτιο 10τμ ποιο κλιματιστικό θα βόλευε να μπει για αποκλειστική χρήση θέρμανσης ψύξης;

Το σπίτι βγαίνει με μελέτη  θέρμανσης σε κλάση Α 

Ένα μηχάνημα που θα κάνει ον οφ γιατί δεν μπορεί να κατέβει χαμηλά δεν κάνει λογικά 

Το εργαλείο δεν μπορεί να μου βγάλει απώλειες γιατί είναι προκάτ και το σύνολο του εξωτερικού τοίχου έχει 16cm  γραφιτουχα πολυστερίνη και οι εσωτερικοί 8cm

Επεξ/σία από marioboni

6 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Μια φορά το πατάω και κλείνει αμεσως...εκτός αν κλείνει τις περσίδες και δεν το ακούω...

Ας πει κάποιος που το έχει.

5 λεπτά πριν, marioboni είπε

Σε πολύ καλά μονωμένο δωμάτιο 10τμ ποιο κλιματιστικό θα βόλευε να μπει για αποκλειστική χρήση θέρμανσης ψύξης;

Το σπίτι βγαίνει με μελέτη  θέρμανσης σε κλάση Α 

Ένα μηχάνημα που θα κάνει ον οφ γιατί δεν μπορεί να κατέβει χαμηλά δεν κάνει λογικά 

Perfera.

• Like 1

1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Ας πει κάποιος που το έχει.

Perfera.

Το ψιλιαστηκα πως θα προτείνεις αυτό αλλά από την άλλη είναι αρκετά ακριβό μηχάνημα για να μπει σε ένα τόσο καλά μονωμένο σπίτι 

Για να σου δώσω να καταλάβεις αν και το έχω αναφέρει παλιότερα η μελέτη αναφέρει ένα 14.000 κλιματιστικό για όλο το σπίτι που ειναι 100τμ

1 λεπτό πριν, marioboni είπε

Το ψιλιαστηκα πως θα προτείνεις αυτό αλλά από την άλλη είναι αρκετά ακριβό μηχάνημα για να μπει σε ένα τόσο καλά μονωμένο σπίτι 

Για να σου δώσω να καταλάβεις αν και το έχω αναφέρει παλιότερα η μελέτη αναφέρει ένα 14.000 κλιματιστικό για όλο το σπίτι που ειναι 100τμ

Ε τότε κάτι με follow me;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

.εκτός αν κλείνει τις περσίδες και δεν το ακούω

Σε αυτή τη λειτουργία οι περσίδες μένουν ελάχιστα ανοιχτά ο ανεμιστηρας είναι στο quiet αλλά αυτό που βλέπεις για να σιγουρεψεις ότι λειτουργεί είναι ότι ανάβει ένα άσπρο λαμπάκι δίπλα στην ένδειξη του power button στη προσοψή του κλιματιστικού 

Επεξ/σία από dimostr

1 λεπτό πριν, dimostr είπε

Σε αυτή τη λειτουργία οι περσίδες μένουν ελάχιστα ανοιχτά ο ανισότητας είναι στο quiet αλλά αυτό που βλέπεις για να σιγουρεψεις ότι λειτουργεί είναι ότι ανάβει ένα άσπρο λαμπάκι δίπλα στην ένδειξη του power button στη προσοχή του κλιματιστικού 

Που ανάβει το άσπρο λαμπάκι??εννοείς στην εσωτερική μονάδα??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, alex19871987 είπε

Που ανάβει το άσπρο λαμπάκι??εννοείς στην εσωτερική μονάδα??

Ναι 

Πρέπει να δουλέψει κάποια ώρα για να μπει σε αυτή τη λειτουργία 

Επεξ/σία από dimostr
  • Like 1

1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Ε τότε κάτι με follow me;

Μπορεί να βόλευε αν πέφτει τόσο χαμηλά όσο το περφερα

Γιατί 3 9αρια θα βγούνε 3.000 όταν το 22αρι atxc-c  βγήκε 950

Το 25αρι σου δεν θα έκανε;ο θόρυβος για υπνοδωμάτιο είναι ένα θέμα κι αυτό , αν και το 35αρι σε silent είναι μια χαρά για τα δικά μου αυτιά 

2 λεπτά πριν, marioboni είπε

Το 25αρι σου δεν θα έκανε;ο θόρυβος για υπνοδωμάτιο είναι ένα θέμα κι αυτό , αν και το 35αρι σε silent είναι μια χαρά για τα δικά μου αυτιά 

Νομίζω ότι σε τόσο μικρό χώρο από άποψη μονώσεων, το 25 θα ξεσκιστει στα on-off, ενώ ένα follow me θα ανοιγοκλείνει πολύ αραιά σαν καλοριφέρ.

• Thanks 1

Μόλις τώρα, liakjim είπε

Νομίζω ότι σε τόσο μικρό χώρο από άποψη μονώσεων, το 25 θα ξεσκιστει στα on-off, ενώ ένα follow me θα ανοιγοκλείνει πολύ αραιά σαν καλοριφέρ.

Άντε ρίξε και καμιά πρόταση να έχω κατά νου αν και δεν τα κοιτούσα τα follow me γιατί τα 2 δωμάτια είναι παιδικά και τα μικρά θα πειράζουν τη θέση συνέχεια

7 λεπτά πριν, marioboni είπε

Δε κοιτάς για κανένα 7αρι ?

1 λεπτό πριν, dimostr είπε

Να είναι 7αρι ναι αλλά να δουλεύει κ σαν 7αρι

Δεν έχω πετύχει κάποιο μικρότερο από 9 νομίζω 

3 λεπτά πριν, marioboni είπε

Άντε ρίξε και καμιά πρόταση να έχω κατά νου αν και δεν τα κοιτούσα τα follow me γιατί τα 2 δωμάτια είναι παιδικά και τα μικρά θα πειράζουν τη θέση συνέχεια

Follow me έχουν όλα τα midea και φασον οπότε έχεις midea, inventor (κάποια), carrier, Bosch κτλ

4 λεπτά πριν, dimostr είπε

Πάνω κάτω ίδια ελάχιστα με 9αρια παίζουν.

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Follow me έχουν όλα τα midea και φασον οπότε έχεις midea, inventor (κάποια), carrier, Bosch κτλ

Να σου πω την αλήθεια αυτές τις εταιρείες δεν τις κοιτάω καν για δικούς μου λόγους 

Αν δεν παίρνω χαμπάρι τα κλεισίματα δεν με ενοχλεί πάντως αν μου κρατάει σωστά τη θερμοκρασία και κάνει και οικονομία 

Μη κοιτάς το Μόρις έτυχε και το πήρα επειδή εδώ νοικιαζω τώρα και έψαχνα κάτι να βολευτω και η αλήθεια είναι πως δεν το μετάνιωσα

Αλλά τα δεδομένα τώρα όμως 

Επεξ/σία από marioboni

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...