Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά - Part 2

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, velissarios1 είπε

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες επιδοτήσεων συσκευών

https://allazosyskevi.gov.gr/apotelesmata-axiologisis/

Σας κατεβάζει το αρχείο για αττική;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 28,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

6101

• dimostr

2725

• Specs

1497

• userAnon

680

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, liakjim είπε

Σας κατεβάζει το αρχείο για αττική;

Όχι, δεν υπάρχει ακόμα, περίεργο γιατί όλα τα άλλα είναι οκ

Επεξ/σία από YPhot

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, liakjim είπε

Σας κατεβάζει το αρχείο για αττική

Εδώ είσαι, έχουν λάθος στο λινκ

https://allazosyskevi.gov.gr/wp-content/uploads/2022/07/%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7_%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%A9%CE%A1%CE%99%CE%9D%CE%91.pdf

Εγω έφαγα Χ

Επεξ/σία από navger
  • Like 1
  • Thanks 1

7 λεπτά πριν, navger είπε

Εγω έφαγα Χ

Παρομοίως...αν και αναμενόμενο. Βλέπω εγκρίθηκαν 25318 αιτήσεις από τις συνολικά 297420 (ήμουν κάπου στο 170000).

Τώρα βλέπω να γίνεται πανικός από παραγγελίες από μη εγκεκριμένους πολίτες....

13 λεπτά πριν, SpyrosK67 είπε

Οχι ακόμα. Τα links άλλων περιφερειών λειτουργούν. Προς το παρόν η Αττική βγάζει "server not found".

https://allazosyskevi.gov.gr//wp-content/uploads/2022/07/Αττικη_ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ.pdf

ωραια! ευτυχως αγορασα και πληρωσα εξ ολοκληρου το TCL , μεχρι να βγει το voucher, κανοντας χαρη στον εμπορακο!!! τωρα που δεν επιλεχτηκα θα ειναι μια γλυκια αναμνηση με φρεσκο αερακι που θα το χρειαζομαι...

3 hours ago, liakjim said:

Τώρα βλέπω να γίνεται πανικός από παραγγελίες από μη εγκεκριμένους πολίτες....

oυτε φορητο δεν θα μεινει...

• Like 2

2 ώρες πριν, GeG είπε

αυτο που λετε οτι δεν θα μεινει τιποτα , το εννοειτε ; να συντομευσω με την αγορα ;

Λογικα ναι, οπως φαινεται απο τον ογκο των αιτησεων και εξαρταται τι ακριβως προτιθεστε να αγορασετε, μαρκα , ισχυς κλπ

@liakjim ειχες εκφρασει παλιοτερα αρκετες ενστασεις για τις κριτικες στο skroutz

σημερα ανακαλυψα γονο "κρητικου' , δεν εξηγειται αλλιως, στο best price με επωνυμο και πραμα Κριτικός, με καταχωρημενες καμμια ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ κριτικες κλιματιστικων μεσα στον τελευταιο μηνα μονο!

Τζαμπα μετραμε και συζηταμε εδω μεσα, υπαρχει πολυ πληροφορια ετοιμη εκει εξω...

Βρε παιδιά μια βοήθεια γιατί κοντεύω να πλαντάξω από την ζέστη κ έρχεται καύσωνας. Όποιος γνωρίζει ψυκτικό προκοπής στο Μαρούσι ή γύρω περιοχές, σας παρακαλώ ας μου στείλει ένα μνμ.  Έχω το Mitsubishi kiragamine 12000 btu, 4 χρόνια. Πολύ καλό κ καίει ελάχιστα χειμώνα-καλοκαίρι. Πέρυσι στον πρώτο καύσωνα, έβγαζε χλιαρό προς εντελώς χλιαρό αέρα. Ήρθε ένας ψυκτικός, το έλεγξε μου λέει έχασε το φρέον κάποια βίδα είχε λασκάρει. Έκανε συντήρηση, γέμισε φρέον όλα καλά. Να το παρακολουθούμε μήπως έχει κάποιο θέμα, αν δεν το ξανακάνει σημαίνει ότι όντως έφταιγε η βίδα. Δεν παρουσίασε πρόβλημα ξανά.

Φέτος, λέω ας το ελέγξω από πριν αρχίσουν οι μεγάλες ζέστες, μην έχουμε τα ίδια. Βρίσκω μία κάρτα που είχα από τον συγκεκριμένο, κλείνω ραντεβού και έρχεται. Έλα μου όμως που έκανα λάθος κ η κάρτα ήταν κάποιου άλλου ψυκτικού. Έρχεται ένα παιδάκι, που δεν ήξερε που πάνε τα 4. Μου είπε ότι ο ανεμιστήρας του δεν γυρνάει κ φταίει η πλακέτα, ρε του λέω τι λες αφού λειτουργεί σωστά ψύξη κ θέρμανση. Δεν σε φώναξα για πρόβλημα, αλλά για συντήρηση. Δεν ήξερε πως να το ανοίξει, δεν είχε θερμόμετρο για να μετρήσει την θερμοκρασία, δεν μπόρεσε να βγάλει τις γρύλιες ή όπως σκατά λέγονται, έπαιρνε τηλέφωνο συνέχεια την εταιρεία του για να του δίνουν οδηγίες γιατί δεν ήξερε τι να κάνει. Μετά μου λέει είχε καεί ένα καλωδιάκι κ μπόρεσε να το αντικαταστήσει, το μόνο λέει που μπορεί να φτιαχτεί στην πλακέτα έτσι χωρίς ιδιαίτερα εργαλεία. Έκανε έναν καθαρισμό της κακιάς ώρας, όσα βλέπει η πεθερά, φρέον είπε δεν έχει χάσει, κ τον έδιωξα για να μην τον σκοτώσω. Το aircondition εξακολουθούσε να λειτουργεί σωστά, μιας και δεν είχα φράγκα δεν πήρα άλλον να το ελέγξει. Πριν 1 ημέρα άρχισε πάλι να βγάζει χλιαρό αέρα.

Δεν μπορώ να το ψάξω μόνη μου λόγω της σωματικής μου κατάστασης, δεν μπορώ να δω την εξωτερική μονάδα. Την κάρτα του περσυνού τεχνικού δεν την έχω - μπράβο ηλίθια....Φαντάζομαι πάλι φρέον ως πρώτη φάση. Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι να βρω έναν ψυκτικό προκοπής για να περάσω τον καύσωνα. Η αντιπροσωπεία δεν έχει διαθεσιμότητα.

6 λεπτά πριν, vampira είπε

Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι να βρω έναν ψυκτικό προκοπής για να περάσω τον καύσωνα.

To καταστημα που το αγορασατε δεν μπορει να σας εξυπηρετησει?

Μόλις τώρα, Specs είπε

To καταστημα που το αγορασατε δεν μπορει να σας εξυπηρετησει?

Όχι δυστυχώς (έτσι έγινε κ πέρυσι για αυτό βρήκα κάποιον άλλον).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, vampira είπε

Όχι δυστυχώς (έτσι έγινε κ πέρυσι για αυτό βρήκα κάποιον άλλον).

Στη θεση σας θα εψαχνα στο google  στους χαρτες της περιοχης η αλλιως επωνυμα απο το Δουλευταρα μια εκτιμηση κοστους με 15ε συν φπα

"Το κόστος διάγνωσης της βλάβης είναι 15€ + ΦΠΑ ανά κλιματιστικό. Το κόστος αυτό δεν το επιβαρύνεσαι εφόσον ολοκληρώσεις την εργασία"

Επεξ/σία από Specs

7 λεπτά πριν, Specs είπε

Στη θεση σας θα εψαχνα στο google  στους χαρτες της περιοχης η αλλιως επωνυμα απο το Δουλευταρα μια εκτιμηση κοστους με 15ε συν φπα

"Το κόστος διάγνωσης της βλάβης είναι 15€ + ΦΠΑ ανά κλιματιστικό. Το κόστος αυτό δεν το επιβαρύνεσαι εφόσον ολοκληρώσεις την εργασία"

Δεν θέλω να πάω στα τυφλά και να δώσω τσάμπα χρήματα πάλι. Γιατί τον κ. Ασχετίδη τον πλήρωσα. Και δεν μπορώ να απευθυνθώ στην εταιρεία του γιατί έχει περάσει καιρός (άσε που τότε πιθανότατα δεν είχε κάποιο θέμα, άσχετα με την ποιότητα της δουλειάς που έκανε).

2 λεπτά πριν, vampira είπε

στα τυφλά

χωρις ενα βασικο ελεγχο να ξερετε την βλαβη πως θα γινει αλλιως? ο Ασχετιδης ηταν απο Δουλευταρα? αν οχι, εκει ειναι βαθμολογημενοι και η δυναμη σας ειναι η βαθμολογια, σας μιλω εκ πειρας...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...