Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/8/2020 στις 11:56 ΜΜ, SilverMachine είπε

3) Δεν ειμαι σιγουρος για την επιδραση καμιας απο αυτες τις τεχνολογιες πανω σε κατι. Ακουω ομως κ τις 2 γνωμες. Κ αυτες που λενε "ολα καλα", κ αυτες που λενε "οχι, δεν ειναι ολα καλα". Παραδειγμα--- https://www.sofokleousin.gr/5g-terastios-kindynos-lene-oi-epistimones-thaymastos-neos-kosmos-

Θέλω να σε καθησυχάσω και να σου πω ότι το 5G είναι καλύτερο και ασφαλέστερο από το 4G και το 3G. Εκτός από τις υψηλότερες ταχύτητες:

A. Το σήμα είναι όντως ασθενέστερο λόγω της μεγαλύτερες συχνότητας για περισσότερο bandwidth... άρα για να έχουμε επαρκές σήμα (όπως στο υπάρχον 4G που έχει περισσότερες κεραίες από το 3G που έχει περισσότερες κεραίες από το 2G...) χρειάζεται και αυτό περισσότερες κεραίες από το 4G.

Β. Το σήμα του 5G είναι "κατευθυντικό". Οι 4G, 3G, 2G κεραίες εκπέμπουν παλμό κύματος το οποίο καλύπτει μία περιοχή σαν "ομπρέλα", με το εκπεμπόμενο κύμα να μοιάζει σαν τις αναταράξεις που δημιουργούνται και απλώνονται στο νερό όταν πετάξεις μια πέτρα. Το πρωτοπόρο innovation στις 5G κεραίες είναι ότι η κεραία σε "στοχεύει" και ο παλμός προς εσένα έχει το ελάχιστο δυνατό εύρος (άρα λιγότερη ενέργεια πρός το εκπεμπόμενο σήμα αφού η κεραία είναι σαν να δημιουργεί ένα εικονικό καλώδιο προς εσένα). Η κεραία μετά την επικοινωνία με το κινητό σου και την ανταλλαγή όλων των απαραίτητων data σταματάει και στοχεύει το επόμενο κινητό στην λίστα της (αριθμό κινητού). Η κεραία θα "ξαναμιλήσει" με το κινητό σου μετά από Χ milliseconds άρα στο διάστημα αυτό δεν δέχεσαι 5G ακτινοβολία.

Γ. Το 5G δίκτυο διαθέτει και τεχνολογία κάλυψης μέσο των κινητών των χρηστών (ένα κινητό θα μπορεί να δρα και ως repeater) ώστε να μπορεί το δίκτυο να υπάρχει και σε περιοχές με ελάχιστη ή και καθόλου κάλυψη. Αυτό που δεν έχω ψάξει είναι αν αυτό θα γίνεται με συναίνεση του χρήστη ή αυτόματα. Σε αυτή την περίπτωση είσαι εκτεθειμένος στην ήδη υπάρχουσα ακτινοβολία από τα κινητά γύρο σου αφού η 5G κεραία δεν σε φτάνει.

Δ. Η κεραία έχει πολύ εξελιγμένους αλόριθμους σήματος ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει σωστά με το κινητό σου (στον χρόνο που το κάνει) ακόμα και μέσο αντανακλάσεων χωρίς να χρειάζεται αναμετάδωση του σήματος. Και το 4G έχει τέτοια δυνατότητα... απλά στο 5G η δυνατότητα έχει εξελιχθεί εκθετικά μηδενίζοντας τις αναμεταδόσεις.

Επεξ/σία από skapodis
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, armagedwnn είπε

Συμφωνώ. Ποιον ακριβώς πρόσβαλα?

Οταν λες σε καποιον να μην σκεφτεται διοτι δεν συμφωνεις με τις αποψεις του και τις λες αποτυχιες ...τον προσβαλεις! Στο ειπε και καποιο αλλο παιδι απο δω μεσα ,αλλα δεν θελεις να το καταλαβεις ...μεινε στην αποψη σου και εμεις στην δικη μας!

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Leparte1862 είπε

Οταν λες σε καποιον να μην σκεφτεται διοτι δεν συμφωνεις με τις αποψεις του και τις λες αποτυχιες ...τον προσβαλεις! Στο ειπε και καποιο αλλο παιδι απο δω μεσα ,αλλα δεν θελεις να το καταλαβεις ...μεινε στην αποψη σου και εμεις στην δικη μας!

Έγραψα καλύτερα να μην σκέφτεσαι. Γιατί στην ανάρτηση του έγραφε σκέψεις. Όταν βγαίνεις δημόσια και γράφεις ότι μας ψεκάζουν και ότι αναπνέει δορυφόρους δεν νομίζω ότι ήμουν υπερβολικός. Δεν έμεινα σε καμιά άποψη του ζήτησα που να μου απαντήσει που τα στηρίζει όλα αυτά.

Εσείς δεν θέλετε να καταλάβετε τον γραπτό λόγο γιατί όσες φορές και αν το έγραψα ακούω τα ίδια.

Αν ο συμφορίτης νιώθει προσβεβλημένος να βγει να απαντήσει, όλα τα υπόλοιπα να είχαμε να λέγαμε. Αν επίσης όλοι εσείς νιώθετε ότι προσβάλω κάποιον κάν΄τε μου αναφορά.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, skapodis είπε

Θέλω να σε καθησυχάσω και να σου πω ότι το 5G είναι καλύτερο και ασφαλέστερο από το 4G και το 3G. Εκτός από τις υψηλότερες ταχύτητες:............................

Δ. Η κεραία έχει πολύ εξελιγμένους αλόριθμους σήματος ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει σωστά με το κινητό σου (στον χρόνο που το κάνει) ακόμα και μέσο αντανακλάσεων χωρίς να χρειάζεται αναμετάδωση του σήματος. Και το 4G έχει τέτοια δυνατότητα... απλά στο 5G η δυνατότητα έχει εξελιχθεί εκθετικά μηδενίζοντας τις αναμεταδόσεις.

Φιλε μου σε ευχαριστω για την αναλυση. Με πληροφορεις διαφορα που δεν γνωριζω κ αυτο με ευχαριστει, γιατι αντιπαθω τα κινητα γενικοτερα (τα θεωρω "καταρα" για τις μοντερνες κοινωνιες, κ οχι "ευχης ευαγγελιο" οπως οι περισσοτεροι), αρα ποτε δεν θα καθομουν να ψαξω αυτα που μου λες. Οποτε με το διαλογο που εχω μαζι σου (+κανα δυο παλικαρια που μπηκαν στον κοπο να μου εξηγησουν καποια πραγματα -κ οχι απλα να με προσβαλουν) μπορεις να πεις οτι εγινα λιγο σοφοτερος.

Αυτο ομως δεν αλλαζει το γεγονος οτι τα διαφορα συμβαλομενα μερη (ηγεσιες-βιομηχανιες) που εχουν συμφεροντα γυρω απο αυτη την τεχνολογια θα την κανουν shove down our throats whether we like it or not....(κ οχι με καποιον αλλον τροπο, αλλα οπως ακριβως στο λεω). Τωρα βαριεμαι ειλικρινα να ψαχνω τον τυπο της αμερικανικης κυβερνησης που ελεγε σε σχετικη εκδηλωση οτι "δεν θελει να ακουσει κουβεντα για πιθανες παρενεργιες του 5g" κ οτι "η τεχνολογια θα προχωρησει ειτε το θελουμε ειτε οχι" να στο εβαζα λινκ. Κ δεν ειναι ο μονος αυτος που σου λεω. Κ το ξανατονιζω, οτι δεν με πειραζει να ακουω οσους προσπαθουν με νουμερα να μου αποδειξουν οτι η συγκεκριμενη ακτινοβολια που αναφερεις δεν ειναι επιβλαβης. Επιβλαβης ειναι η ελλειψη δημοκρατιας στο παρσιμο αποφασεων που αφορουν ολους μας. Απ την μια εχεις καμια δεκαρια μεγαθηρια κυβερνησεις κ καμια εικοσαρια μεγαθηρια εταιριες, κ απ την αλλη κατι ελαχιστους μεμονομενους επιστημονες/πολιτικους που φωναζουν οτι "κατι δεν παει καλα εδω" κ ολα τα μιντια τους "ταπωνουν", τους λενε συνομωσιολογους, δεν τους δειχνουν καθολου, η φωνη τους ουτε που μετραει πουθενα, καμια επιτροπη δεν υπολογιζει τις μελετες τους κ εχεις καθε ειδους ξερολα να τους ξεμπροστιαζει....

Σοβαρος διαλογος, σοβαρη τηρηση των κανονων ανταλλαγης αποψεων κ σοβαρη δημοκρατικη πολυφωνια......

Θα μου πεις τωρα, ποτε εγινε κατι τετοιο για να γινει για το 5G? λολ.... Κ θα εχεις δικιο... Την δημοκρατια την επικαλειται μια μονο παραταξη κ μονο σε συγκεκριμενες περιπτωσεις- σιγουρα οχι σε θεματα τεχνολογιας. Εκει... μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα.... Think about it--> σε ποια τεχνολογια μας ρωτησαν αν θελουμε να αρχισει η αναπτυξη, η η πωληση, η η εγκατασταση? ΚΑΜΙΑ !!! Ολα βγαινουν με την δικαιολογια οτι "ειναι καλα για εμας", αλλα στην τελικη εκτος απο ξεροκοματα που βγαζουν μερικοι απο εμας (που ετσι κ αλλοιως θα βγαζαμε κανοντας κ καποια αλλη δουλεια), το χοντρο παραδακι παει σε αυτους που την σπρωχνουν θελουμε-δεν θελουμε στα λαρυγγια μας. Αυτο ειναι το "καλο μας" που επικαλουνται, αν το καλοσκεφτεις...

Δεν μιλαμε οτι 5 παλικαρια του ινσομνια ανακαλυψαν μια καινουργια δικτυωση, η 2 Αφγανοι πλασαρουν ενα καινουργιο μοντεμακι, η 3 Αμερικανοι καπου σε ενα γκαραζ εχουν ενα καινουργιο μηχανημα που θα αντικαταστησει το τηλεφωνο. Εδω μιλαμε για δεινοσαυρους εταιριες κ κρατικα συμφεροντα, για πολεμικη βιομηχανια, εμπορικους πολεμους επιπεδο 3ου παγκοσμιου, τραπεζες-επενδυτες με ποσα στα τρισεκατομμυρια, κ ανθρωπους σε θεσεις δυναμης που τα συμφεροντα τους ειναι τοσο μεγαλα (καθως κ η ελλειψη ηθικης τους), που ακομα κ αν χρειαζοταν να εξαλειψουν τον μισο πλανητη για να κονομησουν αυτα που ονειρουονταν, δεν θα δισταζαν ουτε νανοδευτερολεπτο !!! Οποτε λες να τους ενδιαφερει αν καποια μικρο-ακτινοβολια προκαλει καρκινο μετα απο μακροχρονια εκθεση, σε εναν πληθυσμο ηλιθιων, που ετσι κ αλλοιως πεθαινουν απο καρκινο με την σεσουλα κ δεν μιλανε????

Οποτε, ευχαριστω για τα νουμερα, αλλα αν αυτα που σου λεω δεν σε ανησυχουν, δεν ξερω τι αλλο να σου πω.

Στις 5/8/2020 στις 10:57 ΠΜ, johnnieinlab είπε

Δεν θέλω να αποκλείσω το ενδεχόμενο να ισχύουν μερικώς ή στο σύνολό τους οι απόψεις που εκφράζεις, θέλω όμως να σου συστήσω να κάνεις πραγματικά αυτό που διάβασα κάποτε, να είσαι ο ίδιος ο μεγαλύτερος κριτής των απόψεών σου (https://fs.blog/2013/04/the-work-required-to-have-an-opinion/) και να ρωτάς το εαυτό σου "γιατί" και μετά ξανά αμφισβητώντας και προσπαθόντας να καταρρίψεις αυτά που πιστεύεις. Τότε πλησιάζεις πιο κοντά στη γνώση. Μέχρι τότε, είμαστε όλοι θύματα του Dunning Krugger effect.

Το συγκεκριμενο φαινομενο το μελετησα το 1993 στο μαθημα της Κοινωνικης Ψυχολογιας στην Αμερικη, με επιβλεπων καθηγητη που ειχε ενεργη μελετη -δικια του- επ αυτου κ προσπαθουσε να το ενισχυσει (πριν το 1999 που επικαλειται η wikipedia). Πραγματι ισχυει, οταν υπαρχουν οι λογοι που το διεπουν (φυσικα μπορεις να μου πεις οτι το υποστηριζω γιατι το "εζησα" απο κοντα στην αναπτυξη του ως θεωρια, κ δεν θα μπορουσα ευκολα να αποδειξω το αντιθετο).

Το κλειδι ομως για να το καταλαβεις καλυτερα ειναι το "κοινωνικη"--> δλδ μιλαμε για ενα φαινομενο που επιρεαζει ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ομαδες, ωστε μετα να εχει επιδραση κ σε μεμονομενα ατομα. Π.χ. ειμαι Ελληνας κ πιστευω οτι ειμαι καλυτερος απο εναν Τουρκο γιατι.... οι Τουρκοι ειναι μπουνταλαδες (κ προχωραω να σου αποδειξω, κ να το καταφερω εν μερη, οτι οντως οι Τουρκοι ειναι μπουνταλαδικη κουλτουρα). Θα ελεγα το ιδιο ομως αν μεγαλωνα στην Ζαμπια? Οχι. Οποτε ετσι το φαινομενο που λες καταριπτεται. Κ μενει αυτο που σου αναφερα--> οταν ανηκεις σε μια συγκεκριμενη ομαδα, εχεις κ καποιες συγκεκριμενες αντιληψεις, επειδη εισαι επηρεασμενος απο τις γενικοτερες αντιληψεις αυτης. ΕΚΕΙ ισχυει το DK effect !! 

Πες μου τωρα, σε ποια ομαδα ανηκω σε σχεση με το 5G? Υπαρχει μια συγκεκριμενη ομαδα στην οποια ανηκω οπου επηρεαζει την γνωμη μου? Ειμαι Ελληνας, αλλα υπαρχει ηδη κατι στην ελληνικη κουλτουρα υπερ η κατα του 5G το οποιο ακολουθω χωρις να το εχω καταλαβει? Υπαρχει αλλη ομαδα που εχει να κανει κατι με το 5G κ στην οποια να ανηκω μηπως? Θα μπορουσες να πεις, οτι αφου δεν υπαρχουν πολλες μελετες υπερ η κατα αυτης της τεχνολογιας, οτι το DK effect ισχυει για ολους αυτους που το υπερασπιζονται ισως.

Κ για να μπορω να μιλαω εδω τι χρειαζεται να κανω? Μηπως να μαζεψω ομαδες, να φτιαξω control group, να υποβαλω ερωτηματολογια, να κανω στατιστικη μελετη κ να καταθεσω εργασια σε επιστημονικο περιοδικο πρωτα, κ μετα να απαντησω στο Ινσομνια? Θα ταν καλυτερο λες? Αναμφιβολα τοτε θα ημουν κοντυνοτερα στην γνωση (οπως ειμαι σιγουρος οτι κανουν ολοι οι συνομιλητες μου εδω μεσα, κ ιδιως ολοι οσοι τους το εχεις διευκρινησει απο πριν πιο παλια).

Νασαι καλα.

12 ώρες πριν, Leparte1862 είπε

Δυστυχως για εντελως διαφορετικους λογους φιλε μου, δεν ειναι δυνατη μια καθωσπρεπει απαντηση.... Ζουμε χαλεπους καιρους που η ελευθερια αποψης ειναι κυριολεκτικα εγκλημα (δεν ξερω αν με καταλαβαινεις).

Ευχαριστω για τα λεγομενα σου, απ την αλλη ομως δεν πειραζει. Υπαρχει μια συγκεκριμενη κατηγορια ατομων που χαιρομαι να με πηγαινουν κοντρα- σημαινει οτι ακομα ειμαι μια χαρα στα μυαλα μου κ βαδιζω τον σωστο δρομο. Δεν ειμαι εγω που λεω ποιος ειμαι, ουτε τα ατομα που με ξερουν κ ισως να ειναι θετικοι απεναντι μου. Οι εχθροι μου ειναι αυτοι που βαζουν τις κοκκινες γραμμες που με χαρακτηριζουν. Κ ετσι ειμαι κ σιγουρος για το ποιος ειμαι. Δεν φανταζεσαι το χαμογελο στο προσωπο μου καθε φορα που καποιος τυχαρπαστος "τα παιρνει στο κρανιο" με κατι εντελως ασχετο με το ατομο του μαζι μου. Καθε φορα που ενα "οπαδακι" νομιζει οτι τον εχω προσβαλει προσωπικα επειδη εχει αντιθετη γνωμη σε καποιο κουφο, μικρο, σχεδον ανυπαρκτο θεμα, καπου σε μια κουφη, μικρη, σχεδον ανυπαρκτη γωνια του ιντερνετ.... Οχι για το αν θα παμε φανταροι, η οχι,  στο Καστελοριζο σε περιπτωση πολεμου, ας πουμε. Αλλα για το αν ο ταδε amd επεξεργαστης ειναι καλυτερος απο εναν αλλον της Ιντελ. Αν μια κυματομορφη ειναι επιβλαβης, η οχι. Αν ενας πυραυλος ηταν καλο που εκτοξευτικε, η οχι. Αν ενα ηλεκτρικο αμαξι συμφερει καλυτερα απο ενα βενζινοκινητο. Για γελοια θεματα που θα εχουμε ξεχασει σε μια ωρα.....

Αυτος ειναι ο ανθρωπινος εγωισμος στο μεγαλειο του. Οταν λοιπον, βλεπω καποιον φορεα αυτου να εκνευριζεται.... τι αλλο μπορω να κανω απ το να γελαω κ να χαιρομαι? Ευτυχως υπαρχουν κ κανονικοι συνομιλητες, οπου η αγορα κανει την δουλεια για την οποια ειναι φτιαγμενη.

Οπως ελεγε κ ενας φιλος μου προσπαθωντας να φτιαξει καποια γεωμετρικα σχεδια κρατοντας εναν διαβητη κ εναν χαρακα, "τα σκυλια γαυγιζουν, το καραβανι προχωρα".

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Το συγκεκριμενο φαινομενο το μελετησα το 1993 στο μαθημα της Κοινωνικης Ψυχολογιας στην Αμερικη, με επιβλεπων καθηγητη που ειχε ενεργη μελετη -δικια του- επ αυτου κ προσπαθουσε να το ενισχυσει (πριν το 1999 που επικαλειται η wikipedia). Πραγματι ισχυει, οταν υπαρχουν οι λογοι που το διεπουν (φυσικα μπορεις να μου πεις οτι το υποστηριζω γιατι το "εζησα" απο κοντα στην αναπτυξη του ως θεωρια, κ δεν θα μπορουσα ευκολα να αποδειξω το αντιθετο).

Το κλειδι ομως για να το καταλαβεις καλυτερα ειναι το "κοινωνικη"--> δλδ μιλαμε για ενα φαινομενο που επιρεαζει ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ομαδες, ωστε μετα να εχει επιδραση κ σε μεμονομενα ατομα. Π.χ. ειμαι Ελληνας κ πιστευω οτι ειμαι καλυτερος απο εναν Τουρκο γιατι.... οι Τουρκοι ειναι μπουνταλαδες (κ προχωραω να σου αποδειξω, κ να το καταφερω εν μερη, οτι οντως οι Τουρκοι ειναι μπουνταλαδικη κουλτουρα). Θα ελεγα το ιδιο ομως αν μεγαλωνα στην Ζαμπια? Οχι. Οποτε ετσι το φαινομενο που λες καταριπτεται. Κ μενει αυτο που σου αναφερα--> οταν ανηκεις σε μια συγκεκριμενη ομαδα, εχεις κ καποιες συγκεκριμενες αντιληψεις, επειδη εισαι επηρεασμενος απο τις γενικοτερες αντιληψεις αυτης. ΕΚΕΙ ισχυει το DK effect !! 

Πες μου τωρα, σε ποια ομαδα ανηκω σε σχεση με το 5G? Υπαρχει μια συγκεκριμενη ομαδα στην οποια ανηκω οπου επηρεαζει την γνωμη μου? Ειμαι Ελληνας, αλλα υπαρχει ηδη κατι στην ελληνικη κουλτουρα υπερ η κατα του 5G το οποιο ακολουθω χωρις να το εχω καταλαβει? Υπαρχει αλλη ομαδα που εχει να κανει κατι με το 5G κ στην οποια να ανηκω μηπως? Θα μπορουσες να πεις, οτι αφου δεν υπαρχουν πολλες μελετες υπερ η κατα αυτης της τεχνολογιας, οτι το DK effect ισχυει για ολους αυτους που το υπερασπιζονται ισως.

Κ για να μπορω να μιλαω εδω τι χρειαζεται να κανω? Μηπως να μαζεψω ομαδες, να φτιαξω control group, να υποβαλω ερωτηματολογια, να κανω στατιστικη μελετη κ να καταθεσω εργασια σε επιστημονικο περιοδικο πρωτα, κ μετα να απαντησω στο Ινσομνια? Θα ταν καλυτερο λες? Αναμφιβολα τοτε θα ημουν κοντυνοτερα στην γνωση (οπως ειμαι σιγουρος οτι κανουν ολοι οι συνομιλητες μου εδω μεσα, κ ιδιως ολοι οσοι τους το εχεις διευκρινησει απο πριν πιο παλια).

Νασαι καλα.

Ευχαριστώ για το χρόνο που αφιέρωσες να μου απαντήσεις.

Στο παράδειγμα με τους Τούρκους θεωρώ ότι κάνεις λογικό άλμα.

Όσον αφορά τις απόψεις που παραθέτεις σχετικά με το 5G, δεν θεωρώ ότι ανήκεις σε κάποια ομάδα, αλλά ότι έχεις διαμορφώσει συγκεκριμένες απόψεις τις οποίες προασπίζεσαι ένθερμα και εξαρτάται από εσένα να επιλέξεις σε πόσο αυστηρή κριτική θα τις υποβάλεις.
Δεν χρωστάς σε κανέναν στο insomnia να τις αποδείξεις ή όχι.

Τα σχόλιά μου αφορούσαν περισσότερο το ύφος, την επιμονή και κυρίως την συγκαλυμένη βεβαιότητα, καθώς και κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν το "μπλέξιμο" της τεχνολογίας 5G με τις πολιτικές διαστάσεις της εγκατάστασης και επέκτασής του ως δίκτυο. Δεν καταλαβαίνω τη σύνδεση του "είμαι  Έλληνας" με οτιδήποτε έχει γραφτεί εδώ μέχρι στιγμής.

Προσωπικά αισθάνομαι πολύ λίγο επαρκής για να συζητήσω σε υψηλό επίπεδο, με στιβαρά επιχειρήματα, υπέρ ή κατά οποιασδήποτε άποψης σχετικά με τα 5G και το μόνο που έχω είναι το προς τα που κλίνω, το οποίο είναι για "προσωπική χρήση" και το οποίο μπορεί εύκολα να αλλάξει εφόσον έρθω σε επαφή με νέα στοιχεία.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, johnnieinlab είπε

Ευχαριστώ για το χρόνο που αφιέρωσες να μου απαντήσεις.................

Προσωπικά αισθάνομαι πολύ λίγο επαρκής για να συζητήσω σε υψηλό επίπεδο, με στιβαρά επιχειρήματα, υπέρ ή κατά οποιασδήποτε άποψης σχετικά με τα 5G και το μόνο που έχω είναι το προς τα που κλίνω, το οποίο είναι για "προσωπική χρήση" και το οποίο μπορεί εύκολα να αλλάξει εφόσον έρθω σε επαφή με νέα στοιχεία.

Tο "ελληνας" το αναφερω ως την μια πιθανη ομαδα που μπορει καποιος να πει οτι ανηκω, αν θελει να δειξει οτι απο καπου ισχυει για μενα το DKeffect. Δεν εχει καμια σχεση φυσικα, οπως κ οποιαδηποτε αλλη ομαδα που ισως "ανηκω" (<- πολυ καταχρηστικα, περαν της εθνικοτητος μου). 

Τις αποψεις μου τις υπερασπιζομαι ενθερμα, ναι, αλλα χωρις ποτε να ισχυριστω οτι ειμαι αυθεντια σε καποιον τομεα. Μπορει ανετα καποιος να μου αποδειξει κατι που θελει. Ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε κριτικη/διαλογο, παντα κ για ολα.

Το υφος μου δυστυχως δεν μπορεις να το καταλαβεις, οπως κανενας δεν μπορει να καταλαβει το υφος κανενος. Ειναι η φυση του διαδυκτιου τετοια. Ολοι νομιζουμε οτι "πιανουμε" πως μιλαει ο αλλος, αλλα δυστυχως αυτο δεν γινεται παρα σε ελαχιστες περιπτωσεις κ τις περισσοτερες κατα τυχη. Μπορει να σου γραφω κ να χτυπιεμαι πανω στο πληκτρολογιο, εσυ να απαντας μισοκοιμησμενος, ο επομενος να σχολιασει τρωγοντας ταυτοχρονα, κ αλλος ενας αφοδευοντας. Κ ολα αυτα ενω μιλαμε για τα πιο σημαντικα πραγματα της ζωης μας, η για μικρα κ ασημαντα.  Μπορουμε να καταλαβουμε προσβολες οταν γραφονται, αλλα αν τα γραπτα καποιου δεν περιεχουν τετοιες, ειναι λιγο δυσκολο να πεις πως μιλα. Αυτος ειναι κ ο λογος που ανακαλυφθηκαν κ τα εμοτζι. 

Κλεινω λεγοντας οτι ταυτιζομαι μαζι σου στην τελευταια παραγραφο σου- οντως πολυ λιγα ξερουμε, περαν της χρηστικοτητας των εν λογω συχνοτητων.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/8/2020 στις 2:18 ΠΜ, Garnila είπε

αυτες τις εξυπναδες να μην ειχε το φορουμ... αδερφε δεν μιλας με επιχειρηματα, ουτε εσυ ουτε ο πρωτος που εγραψε τις τεσσερις βλακειες αυτες... καλα σας λεει το παιδι που σας βριζει. Αν μπορεις στειλε μας εγκυρα αποδεικτικα. Ερευνες και τετοια...

Αν μπορούσες, θα είχες καταλάβει οτι περισσότερο δεν μου άρεσε που κακολογούσε  τον άλλον...

Και γι αυτό απο την αρχή στην ουσία τον πείραζα....

Ο,τι γουστάρει μπορεί να γράφει ο καθένας σαν γνώμη του εδώ μέσα και οπουδήποτε αλλού,  αρκεί να μην προσβάλλει κάποιον άλλο...

Κι εσύ να υποθέσω συνάδελφος ε? Δικηγόρος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...