armagedwnn Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 39 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Ελα τώρα... Αφού τον έβρισες στα ίσια τον άλλον.. Και του είπες να σταματήσει και να σκέφτεται...Δηλαδή του κάνεις κουμάντο και σε αυτό??? Ισως και να λεω κι εγώ αερολογίες.... Αν τα έλεγα κάτω απο την επιφάνεια της θάλασσας θα ήταν θαλασσολογίες??? 'Η αν τα έλεγα στην Σελήνη, θα ήταν σκέτα λόγια χωρίς αέρα ???🤣🤣🤣 Κουτό παιδί.....Χαχαχαχαχαχαχαχαχα Λοιπόν δεν τον έβρισα. Το εξήγησα στο προηγούμενο. Δεύτερον δεν είπα σταμάτα να σκέφτεσαι. Είπα καλύτερα θα ήταν να μην σκέφτεσαι γιατί είναι αποτυχία. Ο συμφορίτης έγραψε την σκέψη του, έγραψα και εγώ την δική μου με την κρίση από τις σκέψεις του. Τώρα αυτό το χιούμος για να αποφύγεις να απαντήσεις βάσιμα σε αυτά που σε ρώτησα απλά ΔΕΝ. Τώρα το ότι ήρθατε σε τεχνολογικό φόρουμ να γράψετε ότι μας ψεκάζουν, ότι το 5G είναι καρκινογόνο κτλ. Τι να πω, όπως την βρίσκει ο καθένας. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, armagedwnn είπε 1) Έχεις ιδέα πόσο μεγάλη είναι η επιφάνεια της γης και πόσο μικροί είναι αυτοί οι δορυφόροι. 2).... Έχεις ιδέα στην αστρονομία τι μπελάς είναι ήδη τα σκουπίδια Starlink; Ψάξε λίγο να δεις γιατί η αστρονομική κοινότητα σιχτιρίζει. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) παντως ενας γνωστος μου, 😎, μου ειπε οτι ολα αυτα με τους δορυφορους ειναι και καλα αερας κοπανιστος... η επικοινωνια γινεται περιπου στο 85-90 % με επιγεια καλωδια. (ακομα και αναμεσα π.χ αμερικη και ευρωπη) τωρα αληθεια ελεγε ψεμματα ελεγε...δεν ξερω. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μα το 5G δεν έχει τόση μεγάλη εμβέλεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Antilogos1975 είπε παντως ενας γνωστος μου, 😎, μου ειπε οτι ολα αυτα με τους δορυφορους ειναι και καλα αερας κοπανιστος... η επικοινωνια γινεται περιπου στο 85-90 % με επιγεια καλωδια. (ακομα και αναμεσα π.χ αμερικη και ευρωπη) τωρα αληθεια ελεγε ψεμματα ελεγε...δεν ξερω. Αλήθεια σου έλεγε. 10 λεπτά πριν, spectaculator είπε Έχεις ιδέα στην αστρονομία τι μπελάς είναι ήδη τα σκουπίδια Starlink; Ψάξε λίγο να δεις γιατί η αστρονομική κοινότητα σιχτιρίζει. Υπάρχουν αυτή την στιγμή σκουπίδια starlink? Πέρα από αυτό γνωρίζω γενικά το θέμα με τα σκουπίδια και πιθανά προγράμματα που θα μπορούσαν να μαζεύουν τέτοια σκουπίδια. Αλλά τι σχέση έχει το ένα με το άλλο. Η απάντηση μου ήταν στο το ότι θα του περιόριζε την θέα στον ουρανό. Μην τα συγχέουμε τα πράγματα χωρίς λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε παντως ενας γνωστος μου, 😎, μου ειπε οτι ολα αυτα με τους δορυφορους ειναι και καλα αερας κοπανιστος... η επικοινωνια γινεται περιπου στο 85-90 % με επιγεια καλωδια. (ακομα και αναμεσα π.χ αμερικη και ευρωπη) τωρα αληθεια ελεγε ψεμματα ελεγε...δεν ξερω. Έτσι είναι πράγματι. Και ούτε υπάρχει ανάγκη για δορυφορικό internet. Έτσι αρχίζεις και αναρωτιέσαι γιατί τόσα δις. Η απάντηση είναι για να διαδώσουν την δική τους έκδοση των ειδήσεων, κι ας ακούγεται συνομοσιολογικό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των ΗΠΑ ή μάλλον των κεφαλαιοκρατών των ΗΠΑ είναι ότι η Ρωσία, η Κίνα και πολλά αραβικά κράτη επιβάλουν αυστηρή λογοκρισία στο διαδίκτυο και τις ειδήσεις. Αυτό σημαίνει ότι το σκουπιδαριό της παγκοσμιοποίησης δεν μπορεί να περάσει σε αυτές τις χώρες τα μηνύματα που θέλει για να ελέγξει την μάζα και να κατευθύνει τις εξελίξεις κατά το συμφέρον του. Και είναι και άλλες μεγάλες χώρες που έχουν αρχίσει και το σκέφτονται σοβαρά να κάνουν το ίδιο. Με ένα δορυφορικό internet με δορυφόρους χαμηλής τροχιάς αχρηστεύουν κυριολεκτικά οποιοδήποτε περιορισμό στο διαδίκτυο. Θες να σου πω πως θα πάει η ιστορία; Θα κυκλοφορήσουν κινητά που θα πιάνουν δoδορυφορικό internet χωρίς επιπλέον εξοπλισμό. Θα τα κλειδώνουν δήθεν για να μπορούν να πουλιούνται στις χώρες με περιορισμούς και μετά θα κυκλοφορήσουν την διαδικασία ξεκλειδώματος σε "πειρατικά" forum όλου του κόσμου. Και θα ρίξουν τα καθεστώτα από μέσα. 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Αφου το λέει καθαρά ρε παιδια Αναφορά σε κείμενο Το Project Kuiper ανακοινώθηκε στα μέσα του 2019 και αναμένεται να προσφέρει υποστηρικτικές λύσεις στους παρόχους υπηρεσιών επικοινωνίας, επεκτείνοντας την κάλυψη των LTE και 5G δικτύων σε απρόσιτες για την ώρα περιοχές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Αναφορά σε κείμενο ότι το σκουπιδαριό της παγκοσμιοποίησης ακομη και με την πανδημια, που απεδειξε περιτρανα οτι ο κοσμος ειναι βαθια αλληλοσυνδεμενος, συνεχιζουμε να αντιμετωπιζουμε την παγκοσμιοποιηση ως κακο. ενταξει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFAKA Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, angelob7 είπε Εγώ δεν έχω καταλάβει με ποιο δικαίωμα θα γεμίσουν όλοι αυτοί την γη, με σκουπίδια. Δηλαδή, τους ανήκει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yeroplatanos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, KilliK είπε 20000 αστερια εξαφανιζονται απο τον ουρανο καθε δευτερολεπτο εξαιτιας της διαστολής του συμπαντος. μερικοι δορυφοροι δεν θα κανουν την διαφορα. What? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 14 λεπτά πριν, Yeroplatanos είπε What? τρομακτικο αλλα αληθινο. μονο λιγα απο τα πιο κοντινα αστερια θα παραμεινουν ορατα προς εμας. το υπολοιπο συμπαν θα ειναι στο απολυτο σκοταδι, αφου το φως απο τα απομακρυσμένα, λογω της επιταχυνομενης διαστολής, αστερια δεν θα φτασει ποτε προς εμας. βεβαια θα παρει αρκετα δις χρονια για να φτασουμε σε αυτό το σημειο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, KilliK είπε τρομακτικο αλλα αληθινο. μονο λιγα απο τα πιο κοντινα αστερια θα παραμεινουν ορατα προς εμας. το υπολοιπο συμπαν θα ειναι στο απολυτο σκοταδι, αφου το φως απο τα απομακρυσμένα, λογω της επιταχυνομενης διαστολής, αστερια δεν θα φτασει ποτε προς εμας. βεβαια θα παρει αρκετα δις χρονια για να φτασουμε σε αυτό το σημειο. Τα άστρα στον γαλαξία μας δεν θα αρχίσουν να απομακρύνονται. Απομακρύνονται μεταξύ τους οι γαλαξίες γιατί το διαστέλλεται ο χώρος ανάμεσα τους και μπορεί να έχουν και αντίθετη κατεύθυνση. Απ' όσο γνωρίζω στο μέλλον ο γαλαξίας μας θα "συγκρουστεί" με την Ανδρομέδα. (Πιο σωστό θα ήταν να πω ενωθεί και όχι συγκρουστεί) Περίπου σε 3.75 δις χρόνια. Edit.: Το ξανακοίταζα αυτό και νομίζω ότι η κοσμική διαστολή είναι μικρότερη προς το παρόν από την δύναμη της βαρύτητας που έχει ο ίδιος ο γαλαξίας. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από armagedwnn 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apokatso Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Εγω παντως ρωτησα τον θειο μου που ειναι ταριφας ,και τα ξερει αυτα , για να μαστε σιγουροι... 1) σιγουρα μας ψεκαζουν ! 2) κρανος απο αλουμινοχαρτο για τα 5G γιατι δεν σωνόμαστε! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pao13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 48 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Τα άστρα στον γαλαξία μας δεν θα αρχίσουν να απομακρύνονται. Απομακρύνονται μεταξύ τους οι γαλαξίες γιατί το διαστέλλεται ο χώρος ανάμεσα τους και μπορεί να έχουν και αντίθετη κατεύθυνση. Απ' όσο γνωρίζω στο μέλλον ο γαλαξίας μας θα "συγκρουστεί" με την Ανδρομέδα. (Πιο σωστό θα ήταν να πω ενωθεί και όχι συγκρουστεί) Περίπου σε 3.75 δις χρόνια. Edit.: Το ξανακοίταζα αυτό και νομίζω ότι η κοσμική διαστολή είναι μικρότερη προς το παρόν από την δύναμη της βαρύτητας που έχει ο ίδιος ο γαλαξίας. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος. ποιος να σε διορθώσει φίλος, θα βρει τον μπελά του !!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δεν το γλιτώνουμε το ψήσιμο ..., 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα