papajohnnnn Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Μετά από τα αρκετά θεματακια που είχα με το αυτοκίνητό και τα ελυσα, σκέφτομαι να βάλω προγραμμα. Ίσως δεν αξίζει επειδή το οχημα δεν ειναι για πολλές μετατροπές. Υπάρχει κάποιος που έχει το ίδιο αυτοκίνητο κι έχει βάλει προγραμμα; Έχω βρει αρκετούς με κόστος κοντά στα 300 και από 95 αλογα στο πάνε 105 (λένε). Σε πρώτη φάση έβαλα ένα φίλτρο bmc και είδα ΤΡΕΛΕΣ.....ομοιοτητες με το απλό φίλτρο (μάπα το 70αρι που εδωσα). Αξίζει τον κόπο; Θα γίνει λάμπο ή λαμπογυαλο; 😂 Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από papajohnnnn
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 μη πετας τα λεφτα σου δε θα κερδισεις τιποτα... 4
mikevchq Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Για 10 άλογα (αν ισχύει κιόλας) δεν αξίζει να ρίξεις λεφτά. Άσε που πιο πιθανό να βάλεις μπελάδες στο κεφάλι σου και επισκέψεις σε συνεργεία.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Κρατα τα λεφτά για την επόμενη,που ελπίζω να αργήσει,αβαρία. 1
Liapisftw Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Σε ατμοσφαιρικό μοτέρ και στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν αξίζει για κανένα λόγο. Επίσης τα 10 άλογα που λένε παρα είναι αισιόδοξο νούμερο.
Salvation81 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Αν εχει κομπρεσσορα ναι, αν οχι το αφηνεις ως εχει. 1
meletis_m Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, papajohnnnn είπε Καλησπέρα σας. Μετά από τα αρκετά θεματακια που είχα με το αυτοκίνητό και τα ελυσα, σκέφτομαι να βάλω προγραμμα. Ίσως δεν αξίζει επειδή το οχημα δεν ειναι για πολλές μετατροπές. Υπάρχει κάποιος που έχει το ίδιο αυτοκίνητο κι έχει βάλει προγραμμα; Έχω βρει αρκετούς με κόστος κοντά στα 300 και από 95 αλογα στο πάνε 105 (λένε). Σε πρώτη φάση έβαλα ένα φίλτρο bmc και είδα ΤΡΕΛΕΣ.....ομοιοτητες με το απλό φίλτρο (μάπα το 70αρι που εδωσα). Αξίζει τον κόπο; Θα γίνει λάμπο ή λαμπογυαλο; 😂 Άστο έτσι όπως είναι. Το φίλτρο ίσως σου πρόσφερε περισσότερο μπάσο ήχο . Εάν έχεις μαφ αισθητήρα προσοχή με το λάδι , μην σού το κάψει δέν θέλει πολύ ποσότητα , και θέλει ομοιόμορφα
papajohnnnn Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα σας παιδιά. Πήγα έβαλα πρόγραμμα. Όλα καλά και όλα ανθηρά. Βλέπω αισθητή διαφορά. ,Σαν να οδηγώ το α180. Κυρίως στην εκκίνηση στις χαμηλές. Έφτασα μέχρι τα 180 από Γέρακα μέχρι Πικερμι Αν μπορείτε να μου προτείνεται μία καλή 4αδα ελαστικων όλες τις εποχές. Γύρω στα 350-370 με την τοποθέτηση.
Salvation81 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 28 λεπτά πριν, papajohnnnn είπε Καλησπέρα σας παιδιά. Πήγα έβαλα πρόγραμμα. Όλα καλά και όλα ανθηρά. Βλέπω αισθητή διαφορά. ,Σαν να οδηγώ το α180. Κυρίως στην εκκίνηση στις χαμηλές. Έφτασα μέχρι τα 180 από Γέρακα μέχρι Πικερμι Αν μπορείτε να μου προτείνεται μία καλή 4αδα ελαστικων όλες τις εποχές. Γύρω στα 350-370 με την τοποθέτηση. προσεξε απλα μην σου βγαλει και αλλα προβληματα τωρα (και με το δικιο του). Για ελαστικα κοιτα Falken.
meletis_m Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, papajohnnnn είπε Καλησπέρα σας παιδιά. Πήγα έβαλα πρόγραμμα. Όλα καλά και όλα ανθηρά. Βλέπω αισθητή διαφορά. ,Σαν να οδηγώ το α180. Κυρίως στην εκκίνηση στις χαμηλές. Έφτασα μέχρι τα 180 από Γέρακα μέχρι Πικερμι Αν μπορείτε να μου προτείνεται μία καλή 4αδα ελαστικων όλες τις εποχές. Γύρω στα 350-370 με την τοποθέτηση. Το πρόγραμμα τι είναι κονσέρβα δηλαδή έτοιμο ή το ρυθμισε σε πορεία αλλά και σε δυναμομετρο ;
topaz Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, meletis_m είπε Το πρόγραμμα τι είναι κονσέρβα δηλαδή έτοιμο ή το ρυθμισε σε πορεία αλλά και σε δυναμομετρο ; ...και για τα δέκα άλογα έκατσε στο δυναμόμετρο το εργαλείο. Για ένα - ένα ξεχωριστά μάλιστα
Giannisart12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Στις 6/8/2020 στις 10:44 ΠΜ, papajohnnnn είπε Καλησπέρα σας παιδιά. Πήγα έβαλα πρόγραμμα. Όλα καλά και όλα ανθηρά. Βλέπω αισθητή διαφορά. ,Σαν να οδηγώ το α180. Κυρίως στην εκκίνηση στις χαμηλές. Έφτασα μέχρι τα 180 από Γέρακα μέχρι Πικερμι Αν μπορείτε να μου προτείνεται μία καλή 4αδα ελαστικων όλες τις εποχές. Γύρω στα 350-370 με την τοποθέτηση. Πόσα άλογα τελικά?? Όντως βλέπεις διαφορά γιατί κ εγώ το σκέφτομαι
LouCi4er Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Στις 6/8/2020 στις 12:08 ΜΜ, meletis_m είπε Το πρόγραμμα τι είναι κονσέρβα δηλαδή έτοιμο ή το ρυθμισε σε πορεία αλλά και σε δυναμομετρο ; Τι νομιζεις οτι του εβαλε,παραλληλο εγκεφαλο?Κονσερβα του εβαλε,εδωσε λιγο αβανς,λιγο πιο φτωχο το μειγμα και ετοιμος. 2
Giannisart12 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Στις 9/2/2021 στις 1:21 ΠΜ, LouCi4er είπε Τι νομιζεις οτι του εβαλε,παραλληλο εγκεφαλο?Κονσερβα του εβαλε,εδωσε λιγο αβανς,λιγο πιο φτωχο το μειγμα και ετοιμος. Γίνεται σε ατμοσφαιρικο να προσθέσεις άλογα??
ferongr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και μόνο η κατάργηση του revhang και της καθυστέρησης της κίνησης της (ηλεκτρονικά ελεγχόμενης) πεταλούδας που έχει η εργοστασιακή ρύθμιση αξίζει, και ας μην πάρεις άλογα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από ferongr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα