vampira Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Ρρ συ κόντεψαν να με πετάξουν έξω με τις κλωτσιές σήμερα. Με δίωξαν και μου είπαν όλα ηλεκτρονικά.. Θα πάω πάλι αύριο να ρωτήσω οκ Δες βρε στο site τι γράφει και κάνε την εγγραφή. Πάλι θα σε κυνηγάνε αύριο
SabotazNic Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Αν δεν το έχεις με τους υπολογιστές, ζήτα βοήθεια από κάποιον γνωστό/παιδιά σου. Πάλι θα έχεις θέμα αν πας από τον οαεδ αύριο.
phanispal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέσα σε λίγα posts έχουν ειπωθεί πράγματα που το ένα αναιρεί το άλλο. Τι σύμβουλος ρε παιδιά που είναι και υποχρεωτικός για να ολοκληρωθεί η διαδικασία; Αλλιώς τι; Δε θα εγκριθεί; Επίσης δεν είναι 360€ το επίδομα ανεργίας εδώ και κανά χρόνο. 399,25€ είναι, +10% για κάθε παιδί. Και πλέον γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, τι του λέτε να πάει σε ΚΠΑ2; 1
Boubis1411 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αν δεν το έχεις με τους υπολογιστές, ζήτα βοήθεια από κάποιον γνωστό/παιδιά σου. Πάλι θα έχεις θέμα αν πας από τον οαεδ αύριο. Τα έκανα ρε συ όλα έτοιμα.. Δεν επιτρέπεται να πας οαεδ πάρα μόνο για σοβαρό λόγο Εγώ πήγα σπίτι έκανα την αίτηση και πήγα τα χαρτιά να τα δώσω χέρι χέρι. Περιμένω την έγκριση τους. Μόλις τώρα, phanispal είπε Μέσα σε λίγα posts έχουν ειπωθεί πράγματα που το ένα αναιρεί το άλλο. Τι σύμβουλος ρε παιδιά που είναι και υποχρεωτικός για να ολοκληρωθεί η διαδικασία; Αλλιώς τι; Δε θα εγκριθεί; Επίσης δεν είναι 360€ το επίδομα ανεργίας εδώ και κανά χρόνο. 399,25€ είναι, +10% για κάθε παιδί. Και πλέον γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, τι του λέτε να πάει σε ΚΠΑ2; Λάθος όλα όντως. Πήγα από εκεί το πρωί... Με έδιωξαν. 399+80 τα παιδιά μου. Σύμβουλο δεν είπαν κάτι κανένας θα πάω όμως να ρωτήσω.
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, phanispal είπε Μέσα σε λίγα posts έχουν ειπωθεί πράγματα που το ένα αναιρεί το άλλο. Τι σύμβουλος ρε παιδιά που είναι και υποχρεωτικός για να ολοκληρωθεί η διαδικασία; Αλλιώς τι; Δε θα εγκριθεί; Επίσης δεν είναι 360€ το επίδομα ανεργίας εδώ και κανά χρόνο. 399,25€ είναι, +10% για κάθε παιδί. Και πλέον γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, τι του λέτε να πάει σε ΚΠΑ2; Θεωρητικά ισχύει αυτό που είπε ο vampira με τον σύμβουλο την συνέντευξη και την πρόταση για κάποιες θέσεις. Πρακτικά δεν εφαρμόζεται, απλά πηγαίνεις γράφεσαι παίρνεις κωδικούς και επιστρέφεις σπίτι σου. Τώρα γίνονται όλα ηλεκτρονικά.
phanispal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μα και προ κορωνοϊού δε νομίζω ότι ήταν υποχρεωτικό αλλιώς δεν έμπαινες ταμείο. Επίσης απ' όσο ξέρω η διαδικασία έγκρισης παίρνει γύρω στις 40 μέρες, έτσι μου έχουν πει στον ΟΑΕΔ. Αλλά μπορεί να κυμαίνεται ανάλογα την περίπτωση.
Boubis1411 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 19 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Θεωρητικά ισχύει αυτό που είπε ο vampira με τον σύμβουλο την συνέντευξη και την πρόταση για κάποιες θέσεις. Πρακτικά δεν εφαρμόζεται, απλά πηγαίνεις γράφεσαι παίρνεις κωδικούς και επιστρέφεις σπίτι σου. Τώρα γίνονται όλα ηλεκτρονικά. Δεν μου έδωσαν κωδικούς ούτε αυτό ισχύει... Μου είπαν δεν δίνουμε κωδικούς 17 λεπτά πριν, phanispal είπε Μα και προ κορωνοϊού δε νομίζω ότι ήταν υποχρεωτικό αλλιώς δεν έμπαινες ταμείο. Επίσης απ' όσο ξέρω η διαδικασία έγκρισης παίρνει γύρω στις 40 μέρες, έτσι μου έχουν πει στον ΟΑΕΔ. Αλλά μπορεί να κυμαίνεται ανάλογα την περίπτωση. 40 μέρες μου είπαν και εμένα ναι.
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Δεν μου έδωσαν κωδικούς ούτε αυτό ισχύει... Μου είπαν δεν δίνουμε κωδικούς 40 μέρες μου είπαν και εμένα ναι. Τότε κάνεις εγγραφή μέσω email ή μέσω taxisnet. Εγώ όταν πήγα πριν κάτι χρόνια έκανες εγγραφή στο ΚΠΑ και μετά σε έστελναν σε ένα γραφείο να σε γράψουν στο ηλεκτρονικό σύστημα και να σου δώσουν έναν κλειδάριθμο όπως γινόταν και με το taxisnet, μετά έμπαινες από το σπίτι και όριζες τους δικούς σου κωδικούς στο σύστημα του ΟΑΕΔ.
Boubis1411 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Τότε κάνεις εγγραφή μέσω email ή μέσω taxisnet. Εγώ όταν πήγα πριν κάτι χρόνια έκανες εγγραφή στο ΚΠΑ και μετά σε έστελναν σε ένα γραφείο να σε γράψουν στο ηλεκτρονικό σύστημα και να σου δώσουν έναν κλειδάριθμο όπως γινόταν και με το taxisnet, μετά έμπαινες από το σπίτι και όριζες τους δικούς σου κωδικούς στο σύστημα του ΟΑΕΔ. Τα έκανα αυτά ήδη οκ. Απλώς δεν έχω κωδικούς μόνο κωδικούς taxis
pgavalito Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 21 ώρες πριν, Boubis1411 είπε 480 θσ παίρνω έχω δύο παιδιά. Να ρωτήσω κάτι και εγώ παρακαλώ; Την προσαύξηση λόγω παιδιών πώς την δικαιολογείς; Θα πρέπει να είναι τα παιδιά ασφαλισμένα στο δικό σου βιβλιάριο ή απλά με κάποιο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης; Thanks
phanispal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Στην αίτηση τα καταχωρείς ως τέκνα. Δε νομίζω ότι ζητάνε κάπου πιστοποιητικά ή ότι πρέπει οπωσδήποτε να τα ασφαλίζει ο άνεργος και αν είναι ασφαλισμένα στο/στη σύζυγο που εργάζεται σου ρίχνουν άκυρο. 1
Boubis1411 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 24 λεπτά πριν, pgavalito είπε Να ρωτήσω κάτι και εγώ παρακαλώ; Την προσαύξηση λόγω παιδιών πώς την δικαιολογείς; Θα πρέπει να είναι τα παιδιά ασφαλισμένα στο δικό σου βιβλιάριο ή απλά με κάποιο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης; Thanks Αυτό δεν το ξέρω... Να πάω λες να τα πάρω πάνω μου; 5 λεπτά πριν, phanispal είπε Στην αίτηση τα καταχωρείς ως τέκνα. Δε νομίζω ότι ζητάνε κάπου πιστοποιητικά ή ότι πρέπει οπωσδήποτε να τα ασφαλίζει ο άνεργος και αν είναι ασφαλισμένα στο/στη σύζυγο που εργάζεται σου ρίχνουν άκυρο. Έκανα την αίτηση... Τους πήγα οικογενειακή κατάσταση, ε άμα δεν το δώσουν θα είναι βλακες. Αφού έχουν το επίθετο μου ποιανού είναι τα παιδιά;
Boubis1411 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 να τους παω χαρτι απο το ΙΚΑ δηλαδη μην γινει καμια ΣΤΡΑΒΗ ;
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Στις 3/8/2020 στις 11:12 ΜΜ, Boubis1411 είπε Οχι φίλε είχαν άτομα ανάμεσα μας παπαγαλάκια. Ήθελα και έφυγα εγώ το προκάλεσα. 6 μέρες δουλειά με 800 δεν λέει... Σε ευχαριστώ πολύ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕς
vampira Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Στις 4/8/2020 στις 3:10 ΜΜ, phanispal είπε Μέσα σε λίγα posts έχουν ειπωθεί πράγματα που το ένα αναιρεί το άλλο. Τι σύμβουλος ρε παιδιά που είναι και υποχρεωτικός για να ολοκληρωθεί η διαδικασία; Αλλιώς τι; Δε θα εγκριθεί; Επίσης δεν είναι 360€ το επίδομα ανεργίας εδώ και κανά χρόνο. 399,25€ είναι, +10% για κάθε παιδί. Και πλέον γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, τι του λέτε να πάει σε ΚΠΑ2; Αν διάβασες, κανένας δεν του είπε να πάει σε ΚΠΑ2, το αντίθετο μάλιστα. Ναι ο σύμβουλος ήταν υποχρεωτικός μέχρι να αρχίσει η καραντίνα. Ναι δεν προχωρούσε η αίτηση αν δεν έκανες την συνέντευξη, όχι δεν σου την εγκρίνανε δεν έμπαινε καν σε διαδικασία ελέγχου διότι αναφερόταν ως ελλειπής. Ναι δεν είναι τυπικό. Για να καταλάβεις ακόμη κ αναπληρωτής να ήσουν και να έμπαινες κάθε καλοκαίρι ταμείο, έπρεπε να κάνεις την συνέντευξη - κ ας ήσουν τον Οκτώβριο πάλι αναπληρωτής λόγω μορίων και το ήξερες και το ήξεραν ότι θα είσαι. Επίσης, αν διάβαζες, θα έβλεπες ότι στο αρχικό μου post αναφέρω ότι δεν γνωρίζω αν αυτό άλλαξε λόγω covid. Για να αποδείξεις τα ασφαλισμένα τέκνα, πρέπει να προσκομίσεις τα αντίστοιχα βιβλιάρια υγείας. Και ναι τα λέει όλα αναλυτικά το site του ΟΑΕΔ. Το παλιότερο site του ΟΑΕΔ είχε ένα λάθος που ανέφερε ότι πρέπει να έχεις iban μόνο Εθνικής, όμως αυτό δεν ισχύει πια και το άλλαξαν στο νέο. Επίσης υπάρχει παλαιότερο θέμα στο forum που αναφέρονται όλα τα δικαιολογητικά, όπως μου τα είχαν δώσει από τον ΟΑΕΔ. Λυπάμαι (χωρίς ειρωνεία αυτό) αν φαίνομαι λίγο επιθετική, αλλά σχολιάζεις με άσχημο τρόπο χωρίς πραγματικά να έχεις διαβάσει τι γράφουμε. Είναι λίγο άσχημο αυτό που γίνεται πολλάκις στο forum, να ρωτάει κάποιος κάτι, να απαντάνε κάποιοι και μετά κάποιοι άλλοι χωρίς να έχουν διαβάσει τίποτα κ προφανώς χωρίς να γνωρίζουν τι ισχύει, να προσπαθούν να την πουν χωρίς λόγο. Και ξέρεις, αυτό ξενερώνει κάποιον που θέλει πραγματικά να ανταποδώσει μία βοήθεια που πήρε από άλλους συμφορουμίτες. No harm feelings όμως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα