Boubis1411 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Λες να διάβαζαν το φόρουμ; Καλή τύχη στο επόμενο σου βήμα. Οχι φίλε είχαν άτομα ανάμεσα μας παπαγαλάκια. Ήθελα και έφυγα εγώ το προκάλεσα. 6 μέρες δουλειά με 800 δεν λέει... Σε ευχαριστώ πολύ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 18 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Οχι φίλε είχαν άτομα ανάμεσα μας παπαγαλάκια. Ήθελα και έφυγα εγώ το προκάλεσα. 6 μέρες δουλειά με 800 δεν λέει... Σε ευχαριστώ πολύ Γλίτωσες φίλε μου. Κερδισμένος θα βγεις μακροπρόθεσμα. Φαίνεσαι εργατιάρης και ορεξάτος με βάση αυτά που λες. Χαμένος δεν θα πας η εμπειρία μετράει πάρα πάρα πολύ. Μπες ταμειάκι για να μην πεινάσεις, και είμαι σίγουρος θα ξαναβρεις δουλειά. Καλό κουράγιο.
agrio.imeros Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Στα έγραψα από μια παλιά φωτοτυπία που με είχαν δώσει στον ΟΑΕΔ. Δεν πιστεύω να έχουν αλλάξει και πολλά αλλά δεν κόβω και το χέρι μου. Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πας στο ΚΠΑ ΟΑΕΔ που ανήκεις και αυτός-η που θα βρίσκεται στην υποδοχή θα σε κατευθύνει για το πως θα κινηθείς. ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ (ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ) Ο άνεργος οφείλει να προσέρχεται αυτοπροσώπως και αποκλειστικά στις αρμόδιες Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ του τόπου κατοικίας του (ή εναλλακτικά της τελευταίας απασχόλησής του) προκειμένου να υποβάλει αίτηση για υπαγωγή στην τακτική επιδότηση ανεργίας. Η αίτηση υποβάλλεται από τον ενδιαφερόμενο: α) αυτοπροσώπως β) εντός 60 ημερών από την ημερομηνία λήξης ή λύσης της εργασιακής του σχέσης Δικαιολογητικά Έντυπο Καταγγελίας Σύμβασης Εργασίας (Ε6) υπογεγραμμένο από τον άνεργο και σφραγισμένο και υπογεγραμμένο από τον εργοδότη ή Βεβαίωση Λήξης Σύμβασης Ορισμένου Χρόνου (Ε7). Για απασχολούμενους σε οικοδομοτεχνικές εργασίες η Βεβαίωση Λήξης Σύμβασης Ορισμένου Χρόνου πρέπει να είναι σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από τον εργοδότη. Το έντυπο «Βεβαίωση Εργοδότη» το οποίο συμπληρώνει ο εργοδότης σύμφωνα με τις εγγραφές της ΑΠΔ (Αναλυτική Περιοδική Δήλωση που υποβάλλεται στο ΙΚΑ) του τελευταίου διμήνου πριν από την καταγγελία της σύμβασης εργασίας. Το έντυπο αυτό θα φέρει πρωτότυπη σφραγίδα και υπογραφή του εργοδότη, χωρίς κάποια επιπλέον σφραγίδα επικύρωσης από το αρμόδιο κατάστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Οικογενειακό βιβλιάριο Ασθενείας, εφόσον υπάρχουν συντηρούμενα μέλη. Πρόσφατο Εκκαθαριστικό Σημείωμα της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. ή εφόσον δεν έχει εκδοθεί για οποιοδήποτε λόγο, αντίγραφο της τελευταίας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας του ασφαλισμένου. Λογαριασμό Εθνικής Τραπέζης (ΙΒΑΝ) στον οποίο ο ασφαλισμένος είναι ο πρώτος δικαιούχος. Άδεια διαμονής ή εργασίας προκειμένου περί ανέργων πολιτών υπηκόων τρίτων χωρών. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας του ασφαλισμένου (π.χ. λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ). Το 1,2 είναι έντυπα από τον εργοδότη. Εσύ από τη μεριά σου να κανονίσεις για το 3,4,5,6,8. Στο 3, καλού-κακού βάλε και αντίγραφα των ΑΜΚΑ 1 1
Boubis1411 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 31 λεπτά πριν, JohnGTA είπε Γλίτωσες φίλε μου. Κερδισμένος θα βγεις μακροπρόθεσμα. Φαίνεσαι εργατιάρης και ορεξάτος με βάση αυτά που λες. Χαμένος δεν θα πας η εμπειρία μετράει πάρα πάρα πολύ. Μπες ταμειάκι για να μην πεινάσεις, και είμαι σίγουρος θα ξαναβρεις δουλειά. Καλό κουράγιο. Αδερφέ έτσι νομίζω γλύτωσα... Πολλές ώρες, πολλές υπερωρίες απληρωτες και το πιο βασικό ούτε ένα ευχαριστώ, ούτε καν μισό. Να σαι καλά σε ευχαριστώ πολύ
AntiCambeR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Αδερφέ έτσι νομίζω γλύτωσα... Πολλές ώρες, πολλές υπερωρίες απληρωτες και το πιο βασικό ούτε ένα ευχαριστώ, ούτε καν μισό. Να σαι καλά σε ευχαριστώ πολύ Για 1η φορά ταμείο, μάλλον για έως 8 μήνες θα δικαιούσαι.Γράψε εδώ όταν μάθεις. Τουλάχιστον σου έδιναν δώρα, άδεια με αποδοχές και επίδομα αδείας;Ενσημα;Εχουν σημασία γιατί μόνο με αυτά μπορείς να αποδείξεις την προϋπηρεσία σου. Το σκέφτεσαι για καταγγελία να τους πάρεις χρήματα η θα μάθουν το όνομά σου στον κλάδο και θα έχεις πρόβλημα πρόσληψης σε αντίστοιχη εταιρεία-εργοδότη; Εγώ δεν καταλαβαίνω την λογική πως για να βγείς ταμείο την 1η φορά πρέπει να έχεις 125 ένσημα απο την ημέρα της απόλυσης χωρίς να μετρούν οι 2 τελευταίοι μήνες συν 80 ένσημα τον προηγούμενο χρόνο, ενώ για 2η φορά χρειάζεται μόνο τα 125 ένσημα.
spectaculator Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Καλό κουράγιο φίλε! Σου εύχομαι σύντομα να βρεις κάτι. 1
Boubis1411 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Για 1η φορά ταμείο, μάλλον για έως 8 μήνες θα δικαιούσαι.Γράψε εδώ όταν μάθεις. Τουλάχιστον σου έδιναν δώρα, άδεια με αποδοχές και επίδομα αδείας;Ενσημα;Εχουν σημασία γιατί μόνο με αυτά μπορείς να αποδείξεις την προϋπηρεσία σου. Το σκέφτεσαι για καταγγελία να τους πάρεις χρήματα η θα μάθουν το όνομά σου στον κλάδο και θα έχεις πρόβλημα πρόσληψης σε αντίστοιχη εταιρεία-εργοδότη; Εγώ δεν καταλαβαίνω την λογική πως για να βγείς ταμείο την 1η φορά πρέπει να έχεις 125 ένσημα απο την ημέρα της απόλυσης χωρίς να μετρούν οι 2 τελευταίοι μήνες συν 80 ένσημα τον προηγούμενο χρόνο, ενώ για 2η φορά χρειάζεται μόνο τα 125 ένσημα. Γιατί μόνο 8 μήνες; 17 χρόνια συνεχόμενα δουλεύω. Καταγγελία για ποιον λόγο όμως; Φίλε σε πολυεθνική δούλευα είναι όλα νόμιμα είμαι οδηγός δηλωμένος σε βαρέα οχήματα. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από Boubis1411
AntiCambeR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Γιατί μόνο 8 μήνες; 17 χρόνια συνεχόμενα δουλεύω. Καταγγελία για ποιον λόγο όμως; Φίλε σε πολυεθνική δούλευα είναι όλα νόμιμα είμαι οδηγός δηλωμένος σε βαρέα οχήματα. Γιατί είσαι στην Ελλάδα, απάντηση σοβαρή με επιχείρημα δεν πρόκειται να πάρεις απο τον ΟΑΕΔ.Σιγά το σοβαρό ποσό τα 360€ , αν δεν έχεις στην άκρη χρήματα δεν βγαίνει. Οταν υπήρχαν πιθανότητες να με απολύσουν και να βγω ταμείο για 1η φορά, είχα ψάξει στο site του ΟΑΕΔ και υπήρχε πίνακας όπου ανέφερε τους μήνες ανεργίας, ήταν έως 8.Για 2η φορά ταμείο έγραφε έως 12.Ομως όταν είχα πάει στον ΟΑΕΔ και ρώτησα την υπάλληλο πόσους μήνες θα βγω ταμείο δεν μου έλεγε με τίποτα.Φέρε μου είπε το χαρτί απόλυσης και θα μάθεις, δεν μπορώ έλεγε να σου πω σίγουρα κλπ, αφού της έλεγα σας φέρνω τα ένσημα που έχω, πως γίνεται να μην γνωρίζετε;Βασικά ήθελε να μου πεί πως είχα σκοπό να επιδιώξω να με απολύσουν έμμεσα. Τελικά δεν με απέλυσαν, οπότε δεν γνωρίζω. Αν θυμάμαι σωστά, στο site του ΟΑΕΔ αναφέρει πως στα 4 χρόνια δικαιούσαι έως 400 ημέρες επιδότηση. Εφόσον σου πλήρωναν όλα τα νόμιμα και τα σωστά ένσημα (βαρέα;) δεν μπορείς να αποδείξεις οτι δεν πληρωνόσουν τις υπερωρίες, αυτό το είχες ήδη δεχτεί. Εχω μιλήσει με υπαλλήλους courier που και σε αυτούς δεν πληρώνουν κάποιες extra ώρες, πχ στο 5ήμερο 8ωρο δουλεύουν συν 2 ώρες κάποιες ημέρες αλλά βγάζουν καθαρά 900-1000+€, σχετικά καλός μισθός για τα σημερινά δεδομένα.Αν έβγαζες τόσα στο 8ωρο αν και 6ήμερο, είναι σχετικά καλά. Υπάρχει κόσμος που εργάζεται για 500-700€ και δεν παίρνει όλα τα νόμιμα. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από AntiCambeR
Boubis1411 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 24 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Γιατί είσαι στην Ελλάδα, απάντηση σοβαρή με επιχείρημα δεν πρόκειται να πάρεις απο τον ΟΑΕΔ.Σιγά το σοβαρό ποσό τα 360€ , αν δεν έχεις στην άκρη χρήματα δεν βγαίνει. Οταν υπήρχαν πιθανότητες να με απολύσουν και να βγω ταμείο για 1η φορά, είχα ψάξει στο site του ΟΑΕΔ και υπήρχε πίνακας όπου ανέφερε τους μήνες ανεργίας, ήταν έως 8.Για 2η φορά ταμείο έγραφε έως 12.Ομως όταν είχα πάει στον ΟΑΕΔ και ρώτησα την υπάλληλο πόσους μήνες θα βγω ταμείο δεν μου έλεγε με τίποτα.Φέρε μου είπε το χαρτί απόλυσης και θα μάθεις, δεν μπορώ έλεγε να σου πω σίγουρα κλπ, αφού της έλεγα σας φέρνω τα ένσημα που έχω, πως γίνεται να μην γνωρίζετε;Βασικά ήθελε να μου πεί πως είχα σκοπό να επιδιώξω να με απολύσουν έμμεσα. Τελικά δεν με απέλυσαν, οπότε δεν γνωρίζω. Αν θυμάμαι σωστά, στο site του ΟΑΕΔ αναφέρει πως στα 4 χρόνια δικαιούσαι έως 400 ημέρες επιδότηση. Εφόσον σου πλήρωναν όλα τα νόμιμα και τα σωστά ένσημα (βαρέα;) δεν μπορείς να αποδείξεις οτι δεν πληρωνόσουν τις υπερωρίες, αυτό το είχες ήδη δεχτεί. Εχω μιλήσει με υπαλλήλους courier που και σε αυτούς δεν πληρώνουν κάποιες extra ώρες, πχ στο 5ήμερο 8ωρο δουλεύουν συν 2 ώρες κάποιες ημέρες αλλά βγάζουν καθαρά 900-1000+€, σχετικά καλός μισθός για τα σημερινά δεδομένα.Αν έβγαζες τόσα στο 8ωρο αν και 6ήμερο, είναι σχετικά καλά. Υπάρχει κόσμος που εργάζεται για 500-700€ και δεν παίρνει όλα τα νόμιμα. Εγώ τους πήγα τα χαρτιά σήμερα και μου είπε ότι ίσως πάρω και χρόνο δεν ξέρει στα σίγουρα. 480 θσ παίρνω έχω δύο παιδιά.
BrocasHelm Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Κανονικά 12μηνο μπαίνεις αν είχες γεμάτα ένσημα τους τελευταίους 14 μήνες (που λογικά είχες). Τα λεφτά θα είναι και λιγότερα από 480 αν έχεις 2 ανήλικα, 479.10 νομίζω. Κανονικά και δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων, όχι επίδομα αδείας όμως. Πλέον όλα γίνονται ηλεκτρονικά, και τα χαρτιά και όλα. Σημαντικό αν βγεις ταμείο να μάθεις πότε είναι οι παρουσίες, για να στέλνεις email. Επίσης να υπολογίζεις ότι το ταμείο παίζει να αργήσει να εγκριθεί, αλλά μην σκας, και να αργήσει να μπει το πρώτο, τα επόμενα θα έρχονται κανονικά, την πρώτη Παρασκευή μετά το κλείσιμο του μήνα. Ξέρω περιπτώσεις που πήραν το πρώτο ταμείο την μια Παρασκευή, και την επόμενη Παρασκευή το δεύτερο. 1
Boubis1411 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 27 λεπτά πριν, BrocasHelm είπε Κανονικά 12μηνο μπαίνεις αν είχες γεμάτα ένσημα τους τελευταίους 14 μήνες (που λογικά είχες). Τα λεφτά θα είναι και λιγότερα από 480 αν έχεις 2 ανήλικα, 479.10 νομίζω. Κανονικά και δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων, όχι επίδομα αδείας όμως. Πλέον όλα γίνονται ηλεκτρονικά, και τα χαρτιά και όλα. Σημαντικό αν βγεις ταμείο να μάθεις πότε είναι οι παρουσίες, για να στέλνεις email. Επίσης να υπολογίζεις ότι το ταμείο παίζει να αργήσει να εγκριθεί, αλλά μην σκας, και να αργήσει να μπει το πρώτο, τα επόμενα θα έρχονται κανονικά, την πρώτη Παρασκευή μετά το κλείσιμο του μήνα. Ξέρω περιπτώσεις που πήραν το πρώτο ταμείο την μια Παρασκευή, και την επόμενη Παρασκευή το δεύτερο. Έκανα σήμερα την δήλωση - αίτηση κάρτας. Πήγα τα χαρτιά χέρι με χέρι και περιμένω να τα δουν κλπ κλπ. Ποτε να πάω πάνω κάτω να πάρω την έγκριση ξέρεις μήπως;
vampira Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Έκανα σήμερα την δήλωση - αίτηση κάρτας. Πήγα τα χαρτιά χέρι με χέρι και περιμένω να τα δουν κλπ κλπ. Ποτε να πάω πάνω κάτω να πάρω την έγκριση ξέρεις μήπως; Σε εμένα έκαναν 2-3 μέρες από την στιγμή που είχαν όλα τα χαρτιά από την πλευρά μου (ο κ****εργοδότης για να μου δώσει τα ένσημα των δύο τελευταίων μηνών, έπρεπε να ακούσει τα καντήλια του. Έκαναν συνεχώς λάθη..). Αυτό έγινε μέσα στο 2020, λίγο πριν αρχίσει η απαγόρευση κινήσεων. Εφόσον σου έδωσαν κλειδάριθμο ή κωδικούς για να κάνεις εγγραφή στο site του ΟΑΕΔ, κάνε την και από τον λογαριασμό σου τα βλέπεις όλα αναλυτικά. Επίσης, εννοείται ότι θα πάρεις για 12 μήνες το επίδομα. Δεν χρειάζεται να πάρεις κάποια έγκριση, θα δεις ότι οκ το δικαιούσαι και θα μπουν στον λογαριασμό που δήλωσες. Προσοχή, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρέπει να έχεις κάνει κ το ραντεβού με τον επαγγελματικό σύμβουλο. Λογικά σου το είπαν κ σου κανόνισαν ημερομηνία κ ώρα (δεν γνωρίζω αν άλλαξε κάτι λόγω covid) Καλή επιτυχία στα επόμενά σου βήματα! Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από vampira 1
Boubis1411 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, vampira είπε Σε εμένα έκαναν 2-3 μέρες από την στιγμή που είχαν όλα τα χαρτιά από την πλευρά μου (ο κ****εργοδότης για να μου δώσει τα ένσημα των δύο τελευταίων μηνών, έπρεπε να ακούσει τα καντήλια του. Έκαναν συνεχώς λάθη..). Αυτό έγινε μέσα στο 2020, λίγο πριν αρχίσει η απαγόρευση κινήσεων. Εφόσον σου έδωσαν κλειδάριθμο ή κωδικούς για να κάνεις εγγραφή στο site του ΟΑΕΔ, κάνε την και από τον λογαριασμό σου τα βλέπεις όλα αναλυτικά. Επίσης, εννοείται ότι θα πάρεις για 12 μήνες το επίδομα. Δεν χρειάζεται να πάρεις κάποια έγκριση, θα δεις ότι οκ το δικαιούσαι και θα μπουν στον λογαριασμό που δήλωσες. Προσοχή, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρέπει να έχεις κάνει κ το ραντεβού με τον επαγγελματικό σύμβουλο. Λογικά σου το είπαν κ σου κανόνισαν ημερομηνία κ ώρα (δεν γνωρίζω αν άλλαξε κάτι λόγω covid) Καλή επιτυχία στα επόμενά σου βήματα! Ποιον; δεν είπαν κάτι Κάτι που ξέχασα να γράψω όμως παιδιά... Ήμουν σε αναστολή 45 μέρες. Τι γίνεται με αυτήν την περίπτωση στο θέμα του ταμείου ξέρει κάποιος; 1 ώρα πριν, BrocasHelm είπε Κανονικά 12μηνο μπαίνεις αν είχες γεμάτα ένσημα τους τελευταίους 14 μήνες (που λογικά είχες). Τα λεφτά θα είναι και λιγότερα από 480 αν έχεις 2 ανήλικα, 479.10 νομίζω. Κανονικά και δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων, όχι επίδομα αδείας όμως. Πλέον όλα γίνονται ηλεκτρονικά, και τα χαρτιά και όλα. Σημαντικό αν βγεις ταμείο να μάθεις πότε είναι οι παρουσίες, για να στέλνεις email. Επίσης να υπολογίζεις ότι το ταμείο παίζει να αργήσει να εγκριθεί, αλλά μην σκας, και να αργήσει να μπει το πρώτο, τα επόμενα θα έρχονται κανονικά, την πρώτη Παρασκευή μετά το κλείσιμο του μήνα. Ξέρω περιπτώσεις που πήραν το πρώτο ταμείο την μια Παρασκευή, και την επόμενη Παρασκευή το δεύτερο. Ήμουν σε αναστολή σύμβασης για 45 μέρες παίζει ρόλο αν θα πάρω ταμείο η όχι;
vampira Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Ποιον; δεν είπαν κάτι Αν δεις και μέσα στο site, στον λογαριασμό σου, το έχει ως προϋπόθεση για να ξεκινήσει η έγκριση της αίτησης. Είναι άτομο του ΟΑΕΔ που σου παίρνει μια μικρή συνέντευξη για να μπορούν να σου προτείνουν θέσεις εργασίας. Βασικά είναι και μία καλή ευκαιρία για να ρωτήσεις όσες και όποιες απορίες έχεις. Παρεμπιπτόντως, μία άλλη κυρία που ήταν εκεί της προτείναν πολλές θέσεις. Με τον σύμβουλο αυτό μπορείς να επικοινωνείς μετά και να σου δίνει tips, οδηγίες... Εμένα το ραντεβού μου το έκλεισαν όταν τους έδωσα την χαρτούρα. Μάλιστα με ρώτησαν ποια ημέρα κ ώρα με βολεύει. Τότε δεν ήξερα και εγώ τίποτα, εκεί τα έμαθα (πρώτη φορά ΟΑΕΔ μετά από 13 χρόνια). Γενικά ήταν πάρα πολύ βοηθητικοί όλοι τους κ εγώ με άθλια ψυχολογία. Μετά από δύο εβδομάδες με κάλεσαν κ από άλλον ΟΑΕΔ για να μου προτείνουν μία θέση στο αντικείμενό μου σε καλή εταιρεία (αλλά εμένα με βρήκε θανατικό κ εν συνεχεία πολύ βαριά ασθένεια που δεν έχω αναρρώσει ακόμη).
Boubis1411 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, vampira είπε Αν δεις και μέσα στο site, στον λογαριασμό σου, το έχει ως προϋπόθεση για να ξεκινήσει η έγκριση της αίτησης. Είναι άτομο του ΟΑΕΔ που σου παίρνει μια μικρή συνέντευξη για να μπορούν να σου προτείνουν θέσεις εργασίας. Βασικά είναι και μία καλή ευκαιρία για να ρωτήσεις όσες και όποιες απορίες έχεις. Παρεμπιπτόντως, μία άλλη κυρία που ήταν εκεί της προτείναν πολλές θέσεις. Με τον σύμβουλο αυτό μπορείς να επικοινωνείς μετά και να σου δίνει tips, οδηγίες... Εμένα το ραντεβού μου το έκλεισαν όταν τους έδωσα την χαρτούρα. Μάλιστα με ρώτησαν ποια ημέρα κ ώρα με βολεύει. Τότε δεν ήξερα και εγώ τίποτα, εκεί τα έμαθα (πρώτη φορά ΟΑΕΔ μετά από 13 χρόνια). Γενικά ήταν πάρα πολύ βοηθητικοί όλοι τους κ εγώ με άθλια ψυχολογία. Μετά από δύο εβδομάδες με κάλεσαν κ από άλλον ΟΑΕΔ για να μου προτείνουν μία θέση στο αντικείμενό μου σε καλή εταιρεία (αλλά εμένα με βρήκε θανατικό κ εν συνεχεία πολύ βαριά ασθένεια που δεν έχω αναρρώσει ακόμη). Ρρ συ κόντεψαν να με πετάξουν έξω με τις κλωτσιές σήμερα. Με δίωξαν και μου είπαν όλα ηλεκτρονικά.. Θα πάω πάλι αύριο να ρωτήσω οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα