vlandakos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, anax111 είπε Δυστυχώς δεν δουλεύει στο BlueStacks. To δοκίμασα, το βγάζει routed. με το https://www.ldplayer.net/ (android 7.1) μια χαρα Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από vlandakos
vaio1892 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Πάω να κάνω εγγραφή και μου ζητά ενεργό αριθμό κινητού Vodafone.Πως είναι για όλους αν πρέπει να έχεις αριθμό Vodafone?
vlandakos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, vaio1892 είπε Πάω να κάνω εγγραφή και μου ζητά ενεργό αριθμό κινητού Vodafone.Πως είναι για όλους αν πρέπει να έχεις αριθμό Vodafone? Εμενα δεν μου ζητησε vodafone.Της wind εβαλα και το δεκτηκε χωρις προβλημα.Ξαναδοκιμασε.Το συστημα δεν δουλευει και πολυ καλα. Εγω ειχα θεμα με την επαληθευση του email και λυθηκε μετα απο επικοινωνια.
nikosgnr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, NamelessDead είπε Ειδικα τώρα που και στην Ελλάδα το internet ανεβαζει ταχυτητες
pepis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 13 ώρες πριν, Hapatingo είπε Πολύ καλή τιμή. Στην τιμή λέει περιλαμβάνεται και το kid πακέτο. Παιδιά όντως περιλαμβάνεται το παιδικό πακέτο ή είναι χώρια;
Hapatingo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 2 hours ago, pepis said: Παιδιά όντως περιλαμβάνεται το παιδικό πακέτο ή είναι χώρια; Ναι έτσι λέει. Λίγο που το δοκίμασα έχει παιδικά μεταγλωττισμένα και αλλά μόνο με υπότιτλους και μερικά κανάλια παιδικών. 1
slk200gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 16 ώρες πριν, dimitris_sal είπε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vodafone.vtv.gr&hl=en Ναι στο tablet και στο κινητό το βρίσκω στο Play Store του TV Box δεν το βρίσκω
dimitris_sal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Το βρήκα κανονικά απο το μποξάκι εγω και το εγκατέστησα Μήπως θεωρεί το δικό σου μποξακι μη συμβατό και γιαυτο δε στο εμφανίζει; Δες σε κανα άλλο market Edit Έφτιαξα λογαριασμό και ενω έγινε εγκατάσταση της εφαρμογής κανονικά σε μποξάκι και σε tablet, οταν παω να κανω αναπαραγωγή στο μποξάκι μου βγάζει error mt2651 και στο tablet mv1803 Και τα δυο ειναι unrooted και εχω δώσει πρόσβαση στην τοποθεσία(το μποξάκι δεν εχει gps ομως) Καμία γνώμη; Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από dimitris_sal
APPLEGEEK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 22 ώρες πριν, NamelessDead είπε Προσπαθώ. Αλήθεια προσπαθώ. Πληρώνω απο την πρώτη μέρα Netflix, Amazon Prime Video, Youtube Premium και σκοπεύω να πληρώνω και Disney+. Αλλά ρε παιδιά φτάνει. Δεν γινεται τόσες συνδρομες. Εχω φιλους και συγγενείς σε χώρες της Σκανδιναβίας και στις ΗΠΑ. Ανθρώπους με καλές δουλειές και μισθούς που εδω δεν θα δούμε σε 200 χρόνια. Και διαμαρτυρονται. Δεν ειναι φυσιολογικό να υπάρχουν 800 συνδρομες και να δινουμε κανα 500αρικο μονο για αυτες. Προσπαθώ εδώ και χρόνια να μην κατεβαζω πειρατικα. Αλλά δεν γινεται να πάμε ετσι. Αναγκαστικά θα το γυρισουμε σε πειρατεια ξανα. Ειδικα τώρα που και στην Ελλάδα το internet ανεβαζει ταχυτητες σε υπολογίζω με καθαρό μισθο 2500? 1 1
satelitas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά μήπως βρήκε κάποιος άκρη με emulator σε windows; Στο παιδί πιο πίσω έπαιξε σε ldplayer, εμένα δεν παίζει σε κανέναν (nox, andy, memu) βγάζει σφάλμα mt2656 Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από satelitas
Boubis1411 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 54 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε σε υπολογίζω με καθαρό μισθο 2500? 1560 παίρνει αλλά μηδέν έξοδα.
APPLEGEEK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε 1560 παίρνει αλλά μηδέν έξοδα. χαχαα
stavros750 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Προκειμένου να απενεργοποιήσω τον γονικό έλεγχο, ζητάει 4ψηφιο PIN. Δεν έχω καταχωρήσει κανένα PIN, πως θα το βρούμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα