Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το αμάξι που το έχω κοιτάξει σε πολλά μαστορια αλλά δεν βρίσκω λύση.

Εκεί που είμαι σταματημένος σε διασταυρώσεις και φανάρια ,συνήθως σε περίοδο με μεγάλη εξωτερική ζέστη, το αμάξι όταν πάω να ξεκινήσω ανεβάζει στροφές μεχρι τις 2000 με 3000 και μετά σβήνει.μολις το ξαναβάλω μπρος ξεκινάει κανονικά στην πορεία όλα οκ αν και κάποιες φορές μπορεί να κόψει στροφές ενώ πατάω γκάζι αλλά δεν σβηνει.σβηνει μόνο όταν είμαι σταματημένος.οταν σβήνει δεν ανάβει κάποιο λαμπάκι για να μου δείξει κάποιο πρόβλημα ενώ η θερμοκρασία του  είναι 90-100°c.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Akis9250 είπε

Καλησπέρα

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το αμάξι που το έχω κοιτάξει σε πολλά μαστορια αλλά δεν βρίσκω λύση.

Εκεί που είμαι σταματημένος σε διασταυρώσεις και φανάρια ,συνήθως σε περίοδο με μεγάλη εξωτερική ζέστη, το αμάξι όταν πάω να ξεκινήσω ανεβάζει στροφές μεχρι τις 2000 με 3000 και μετά σβήνει.μολις το ξαναβάλω μπρος ξεκινάει κανονικά στην πορεία όλα οκ αν και κάποιες φορές μπορεί να κόψει στροφές ενώ πατάω γκάζι αλλά δεν σβηνει.σβηνει μόνο όταν είμαι σταματημένος.οταν σβήνει δεν ανάβει κάποιο λαμπάκι για να μου δείξει κάποιο πρόβλημα ενώ η θερμοκρασία του  είναι 90-100°c.

To οτι το εχεις κοιταξει σε πολλα μαστορια και δεν βρηκαν λυση αφαιρει πολλα απο τα πιθανοτερα σεναρια. Πολλαπλασιαστη θα σου ελεγα οτι ειναι αν δεν κραταει στροφες ρελαντι η ρεταρει (ειδικα αν νιωθεις οτι χανει δυναμη στο γκαζι ανα φασεις) κατι σχεδον παρομοιο ειχα παθει με το 307 και ηταν αυτο. Απο εκει και περα μηπως να το πας σε επισημο να το δουν (μιας και τα μαστορια ακουγονται unofficial)

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Akis9250 είπε

Καλησπέρα

Εγώ θα κοιταζα πλεξούδα μηχανής και ασφαλειοθηκες και θα τη καθάριζα με σπρέι επαφών , ρελεδες και επίσης και αισθητήρα στροφαλου

Σε διαγνωστικό έχει μπει;

Δημοσ.

Κάνε έναν έλεγχο σε ένα συνεργείο τα παρακάτω.

1. Αισθητήρας θέσης πεντάλ γκαζιού.

2. Ηλεκτρική πεταλούδα γκαζιού

3. Βαλβίδα ρύθμισης του ρελαντί.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα με παρομοια συμπεριφορα μου αναβε κιτρινο λαμπακι και μηνυμα στην οθονη

Ηταν αισθητηρας λαμδα  

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

εχω κοιτάξει πεταλούδα γκαζιού και βαλβίδα απ' το ρελαντί και επίσης μπήκε και σε διαγνωστικο και ήταν όλα οκ.το εχω πάει σε δύο αντιπροσωπείες εκτός από μαστορια.το θέμα είναι ότι μου το κάνει μια μέρα και μετά μπορεί να το ξανακάνει μετά από 1 μήνα ή μετά και από ένα χρονο.θα το πάω και σε άλλη αντιπροσωπεία τώρα μιας και αλλάζω συχνά λόγο δουλειάς τόπο μόνιμης κατοικίας.

Ευχαριστώ πολύ, αν επιλυθεί θα σας απαντήσω πιο ήταν το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...