fogeo933 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας.. Συνδεσα μεσω usb το κινητο μου με τον υπολογιστη(Windows 10 ) . Δεν το βρισκει . Δεν βρισκει επισης και εναν εξωτερικο σκληρο δισκο που προσπαθησα να βαλω επισης με καλωδιο.. Τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από fogeo933
GRat Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Το καλώδιο μήπως είναι φόρτισης και όχι δεδομένων? Δοκίμασες με άλλο καλώδιο?
fogeo933 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Εβαλα και του σκληρου εξωτερικου δισκου . Ουτε αυτον αναγνωρισε...
GeorgeR1_700 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, για τον σκληρό πάτα το κουμπί του start + R και γράψε diskmgmt.msc και δες αν εκεί μέσα φαίνεται ο δίσκος. Για το κινητό τώρα, έχεις κοιτάξει τις επιλογές του usb μέσα στο κινητό? Μήπως το έχεις στην τροφοδοσία μόνο? Επίσης δοκίμασε και άλλες usb όπως λέει ο φίλος από πάνω. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από GeorgeR1_700 1
fogeo933 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Καλημέρα, για τον σκληρό πάτα το κουμπί του start + R και γράψε diskmgmt.msc και δες αν εκεί μέσα φαίνεται ο δίσκος. Για το κινητό τώρα, έχεις κοιτάξει τις επιλογές του usb μέσα στο κινητό? Μήπως το έχεις στην τροφοδοσία μόνο? Επίσης δοκίμασε και άλλες usb όπως λέει ο φίλος από πάνω. Bρηκε τον σκληρο τελικα απο μονο του. Τωρα μονο με το κινητο εχω θεμα.. παλια γινοταν με το ιδιο το καλωδιο . Εβαλα και αλλα τωρα αλλα παλι δεν εμφανιζει τιποτα
GeorgeR1_700 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, fogeo933 είπε Bρηκε τον σκληρο τελικα απο μονο του. Τωρα μονο με το κινητο εχω θεμα.. παλια γινοταν με το ιδιο το καλωδιο . Εβαλα και αλλα τωρα αλλα παλι δεν εμφανιζει τιποτα Τις ρυθμίσεις του κινητού τις είδες?
fogeo933 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Τις ρυθμίσεις του κινητού τις είδες? mtp αυτο? ναι. Παλι δεν βρισκει Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από fogeo933 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέσα στο κινητό λογικά την ώρα που το συνδέεις σου έχει επιλογές, αν το θες απλά για τροφοδοσία, αν το θες για να μεταφορά αρχείων, ή για ptp, midi κτλ Το mtb εγώ δεν το έχω μένα. Δεν έχει την επιλογή μεταφορά αρχείων?
fogeo933 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, GeorgeR1_700 είπε Μέσα στο κινητό λογικά την ώρα που το συνδέεις σου έχει επιλογές, αν το θες απλά για τροφοδοσία, αν το θες για να μεταφορά αρχείων, ή για ptp, midi κτλ Το mtb εγώ δεν το έχω μένα. Δεν έχει την επιλογή μεταφορά αρχείων? Δεν βγαζει κατι με το που συνδεω το κινητο με το pc. Θυμαμαι παλια εβγαζε αλλες φορες οχι .
GeorgeR1_700 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, fogeo933 είπε Δεν βγαζει κατι με το που συνδεω το κινητο με το pc. Θυμαμαι παλια εβγαζε αλλες φορες οχι . Τι κινητό έχεις? Μέσα από τις ρυθμίσεις υπάρχει τρόπος να μπεις στις ρυθμίσεις του usb? Μπες ρυθμίσεις και στην αναζήτηση γράψε usb να δεις αν σου βγάζει κάτι. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από GeorgeR1_700
fogeo933 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Τι κινητό έχεις? Μέσα από τις ρυθμίσεις υπάρχει τρόπος να μπεις στις ρυθμίσεις του usb? Μπες ρυθμίσεις και στην αναζήτηση γράψε usb να δεις αν σου βγάζει κάτι. Το εχω κανει και σαν επιλογες προγραμματιστη. Εχει εντοπισμος σφαλματων ,ανακληση εξουσιοδοτησης εντοπισμου σφαλματος USB... Τα εχω επιλεξει τιποτα δεν δειχνει στο pc. Το κινητο δειχνει να παιρνει ρευμα κανονικα
GeorgeR1_700 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, fogeo933 είπε Το εχω κανει και σαν επιλογες προγραμματιστη. Εχει εντοπισμος σφαλματων ,ανακληση εξουσιοδοτησης εντοπισμου σφαλματος USB... Τα εχω επιλεξει τιποτα δεν δειχνει στο pc. Το κινητο δειχνει να παιρνει ρευμα κανονικα Μήπως έχεις βάλει και την "προεπιλεγμένη διαμόρφωση usb" να έχει ως επιλογή την μεταφορά αρχείων? Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από GeorgeR1_700
fogeo933 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, GeorgeR1_700 είπε Μήπως έχεις βάλει και την "προεπιλεγμένη διαμόρφωση usb" να έχει ως επιλογή την μεταφορά δεδομένων? Aυτο πως το βλεπω? Εχω τη διαμορφωση usb σε ΜTP
GeorgeR1_700 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μπες στις ρυθμίσεις, στην αναζήτηση γράψε usb και μέσα εκεί λογικά θα βρεις το "προεπιλεγμένη διαμόρφωση usb" αν έχεις miui λογισμικό. Αν όμως δεν έχεις miui θα το βρεις λογικά με παρόμοιο όνομα. Πες μου όμως ποιο κινητό έχεις μπας και μπορέσουμε να βρούμε άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα