Magic_Nature Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα !Σήμερα βρήκα ενα στουντιο για χειμερινη ενοικιαση και ενθουσιαστηκα. Μενω προσωρινα επαρχια λογω δουλειάς και μιλησα με εναν άνθρωπο σήμερα ο οποιος μου έδειξε το σπιτι (ειναι σε συγκροτημα) το οποιο ηταν πολύ καθαρο και προσεγμένο και μου ειπε οτι απο 1 / 9 μπορει να μου το δώσει με 230-250 ευρω το μήνα. Στη τιμή αυτη περιλαμβάνονται εξοδα δεη , θερμανση - κλιματισμος - νοβα τηλεοραση - ιντερνετ - νερό. Η αλήθεια ειναι πως ενθουσιαστηκα τοσο που εκανα τη βλακεια και του ειπα πως με βολευει και 250. Καλο ε; να σου λεει ο αλλος ενα ευρος τιμων και εσυ να επιλεγεις τη μεγαλυτερη ενω εισαι ο ενοικιαστης ! Πάω για οσκαρ..... βλακειας. Τεσπα πέρα απο τη πλακα εχω βαρεθει να πληρωνω. Το χειμωνα το σπιτι που μενω μου βγαινει 500 ευρω (260 ενοικιο) + ΔΕΗ + ΝΕΡΟ + ΘΕΡΜΑΝΣΗ + ΣΤΑΘΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ για το ιντερνετ εχω βαρεθει να πληρωνω ρε παιδια... δε παει αλλο ΒΑΡΕΘΗΚΑ αμα βαλω και τα εξοδα του αυτοκινητου και μια πιστωτικη που έχω φτάνω τα 800 ευρω το μήνα ειναι δυνατον; μετά σου λένε κινησου με 1ο μισθο 600-700 ευρω (ευτυχως δε παιρνω τοσα) αλλα να μη μένει φραγκο στο τέλος του μηνα απο τα κολοεξοδα και να ειμαι πάνω απο χιλιαρικο;;; ξεφτιλα επιτέλους!!! . Ασε που το σπιτι που μενω θέλει το χειμωνα το μηνα το λιγοτερο 100 ευρω θερμανση εξτρα και δεν ζεσταινει κιολας... δεν το χει μονωσει ο φακιρης και ειναι ψυγειο. Νομιζει οτι μου κάνει και χάρη που μου το δινει 260. Ο καθενας ειναι στο κοσμο του τελικά. Οι γειτονες ειναι και ζωά με το πετρελαιο ακρη δε βγαζεις πρέπει να τσακωνεσαι και εδω τωρα θα ξενοιάσω με το κλιματισμο. Δε θελω αλλο να μπλεξω για τα πετρελαια με το καθε χωριάτη με το συμπάθειο. Ο άλλος ειναι αγροτης τι να του εξηγησεις. Το μονο προβλημα οτι Ιουλιο πρέπει να το αδειασω και δε ξερω αν θα χω φυγει απο τη περιοχη ως τοτε. Ειδάλλως με συμφέρει τρελά. Καμια εμπειρια κανεις να πει γνώμη. Πραγματικα ετσι μου ρχετε να πάω να το κλεισω αυριο κιολας και έχει ο θεος για τον ερχομενο Ιουλιο..... και μονο που σκέφτομαι τι λεφτά θα μου μένουν καθε μηνα και πως για το χειμωνα μονο με τη θερμανση θα γλιτωσω ενα 600αρι με πιάνει τρέλα! Γαμημένα λεφτά. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από Magic_Nature 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις