vironas04 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Και ειδικά για κάρτες Vodafone. Συγκεκριμένα αγόρασα τη κάρτα giga boost (με 10€, 40gb, χωρίς πάγιο - θεωρητικά συμφέρει) αλλά δεν είχα ίντερνετ! Δηλαδή είχα αρχικά μόνο σήμα Vodafone, χωρίς δεδομένα. Μίλησα με τεχνική υποστήριξη, μου κάνουν reset, δουλεύει σε συσκευή mifi, δεν δουλεύει σε 2 συσκευές 4g Lenovo. Ξανα μιλάω με τεχνική υποστήριξη, μου δίνουν τις παρακάτω ρυθμίσεις APN που έχω ανεβάσει. Δουλεύει τότε το ίντερνετ, αλλά ΟΧΙ ως hotspot! Οι υπόλοιπες συσκευές βλέπουν το δίκτυο ως limited και δεν μπορείς να κάνεις ούτε απλό σερφαρισμα. Σημειωτέον ότι με κάρτες wind δεν είχα καμία ασυμβατότητα. Το λέω ξανά στη τεχνική, μου λένε ότι όντως υπάρχουν περιπτώσεις ασυμβατότητας και ότι δεν μπορούν να κάνουν τπτ. Προσωπικά θα συνεχίσω με τις συγκεκριμένες κάρτες λόγω της προσφοράς, αλλά δεν θα μπορώ να τις χρησιμοποιώ ως hotspot/ wlan. Ευτυχώς είχα συσκευή mifi. Προσοχή παιδιά, όχι μόνο στις προσφορές αλλά και στις ασυμβατότητες.
notist Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Εγώ την έβαλα σε Samsung j5 2016 και παίζει κανονικά με τις σχετικές ρυθμίσεις από το τμήμα ίντερνετ της Vodafone. Κάνει αυτή τη στιγμή hot spot σε 6 συσκευές,αλλά τα τρώει τα 40gb νεράκι χωρίς youtube. Από τις 5 Ιουλίου έχω βάλει 3×40gb=120gb έχουν μείνει αυτή τη στιγμή 15gb και δεν έχει συμπληρωθεί μήνας. Αλλά για να λέμε την αλήθεια είναι το μόνο που συμφέρει. Επίσης στην Εύβοια που το έχουμε σήμα φουλ .
_filippos_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Πριν απο καμια 6ετία είχα πάρει ένα Tablet Lenovo με κάρτα sim. Δεν δεχόταν επ ουδενί την multisim της Q για data. Ούτε αυτό που είχα αγοράσει ούτε το εκθεσιακό. Cote, Vfone έπαιζαν κανονικά. Και η multisim της Q σε όσα κινητά δοκίμασα λειτουργούσε το data. Το γύρισα πίσω κ ενημέρωσα το κατάστημα (Mediamarkt) και την Wind/Q για την ασυμβατότητα που υπάρχει. Άσχετο αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο συνέχισε να πωλείται στα ράφια με την ένδειξη πως λειτουργεί με όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Σπάνιο αλλά συμβαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα