Προς το περιεχόμενο

Huawei p40 lite E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω μια βοήθεια όσον αφορά αυτό το κινητό. Σκέφτομαι για την αγορά του αλλά θέλω να μάθω αν μπορώ να τρέξω το YouTube αφού δεν υπάρχει πλέον το play store! Έχει κάνεις κάποιο κινητό από τις καινούργιες σειρές που έχουν μόνο huawei store να μου πει την εμπειρία του. Ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς από browser φυσικά, και με firefox αν δεν κάνω λάθος παίζει και με κλειδωμένο κινητό μουσική. 
Πρόσφατα πήρα και εγώ το P40 Pro και είναι λίγο μπέρδεμα και για μένα, τόσα χρόνια είχα πάντα συσκευές με Play Store (Samsung, Xiaomi).
Για παράδειγμα, το AppGallery που έχει με έστειλε στην επίσημη σελίδα του Facebook για να το κατεβάσω, αλλά έπρεπε να ψάξω να βρω από Google για αρχεία εγκατάστασης (.apk) για Messenger και Instagram. Και φυσικά αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει αυτόματη ενημέρωση σε περίπτωση νέας έκδοσης, σε οποιαδήποτε εφαρμογή βάλεις και δεν υπάρχει στο store της Huawei.
Παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετοί οδηγοί που σου εξηγούν πώς να βάλεις όλες τις υπηρεσίες της Google, με λίγο υπομονή τα περνάς όλα.

Επεξ/σία από Extinction
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Mike46 είπε

Καλησπέρα παιδιά, θέλω μια βοήθεια όσον αφορά αυτό το κινητό. Σκέφτομαι για την αγορά του αλλά θέλω να μάθω αν μπορώ να τρέξω το YouTube αφού δεν υπάρχει πλέον το play store! Έχει κάνεις κάποιο κινητό από τις καινούργιες σειρές που έχουν μόνο huawei store να μου πει την εμπειρία του. Ευχαριστώ. 

Όπως καταλαβαίνεις φίλε μου, μακριά!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...