μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Ψάχνω Bluetooth ακουστικά για κινητό, δηλαδή in-ear. Θέλω μια αρκετά οικονομική λύση. Ενδιαφέρομαι κυρίως για να βλέπω βίντεο χωρίς να ενοχλώ τους γύρω μου αλλά να μπορώ και να ξαπλώσω. Υπάρχουν ακουστικά με noise cancelation? Δηλαδή όταν μιλάω τηλέφωνο, να μην ακούει ο άλλος τα πάντα από γύρω μου. Δεν έχω θέμα να είναι δύο μονά (πχ airpods) ή να συνδέονται μεταξύ τους με καλώδιο. Αν είναι με καλώδιο βέβαια, να είναι καλά ζυγισμένα ώστε να μην έχει βάρος μόνο από τη μία μόνο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
christos4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Όταν λες οικονομικά, σε τι budget κινείσαι; Τσέκαρε τα Huawei am61, αρκετά τίμια για τα λεφτά τους 1
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Στις 4/8/2020 στις 10:28 ΜΜ, christos4 είπε Όταν λες οικονομικά, σε τι budget κινείσαι; Τσέκαρε τα Huawei am61, αρκετά τίμια για τα λεφτά τους Διαβάζω πολλά παράπονα σχετικά με το noise cancelation. Λένε ότι δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να μιλήσεις στο τηλέφωνο.
christos4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Διαβάζω πολλά παράπονα σχετικά με το noise cancelation. Λένε ότι δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να μιλήσεις στο τηλέφωνο. Κατά την άποψή μου υπερβολικο. Οκ, δεν είναι σούπερ, αλλά μιλάω με μισάνοιχτο παράθυρο στον Κηφισό χωρίς ιδιαίτερο θέμα (δεν ειναι τέλεια και να μιλάς γιζ ώρα έτσι, αλλά για μια γρήγορη κλήση είναι οκ). Επισης δεν είχα ποτέ θέμα σε χώρους γραφείου, σουπερ μάρκετ, αποβάθρα μετρό (με νορμάλ κόσμο, ο Ι πήχτρα) κλπ. Δεν ξέρω αν σε αυτά τα λεφτά υπάρχει κάτι καλύτερο (στην κυριολεξία, μιας και δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο πρόσφατα), αν υπάρχει το θέλω και εγώ πάντως! (σε σχέση με budget Plantronics μονα ακουστικά που κυκλοφορούσαν πριν 3-4 και κυκλοφορούν ακόμα στην αγορά, αυτά είναι καλύτερα κατά την άποψή μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα