Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας παιδιά έχω το s10 plus σχεδόν ένα χρόνο, είμαι πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο αλλά λόγω του μικροβιου της αλλαγής θα ήθελα να πάω σε κάτι άλλο εξίσου καλό, τι μου προτείνετε; παρακαλώ χωρίς φανατισμό σε μάρκες αλλά από εμπειρίες θα ήθελα να ακούσω ποιο θα επερνα και θα ήμουν το ίδιο ευχαριστημένος; 

Επεξ/σία από k30taas
Δημοσ.
3 ώρες πριν, k30taas είπε

Γειά σας παιδιά έχω το s10 plus σχεδόν ένα χρόνο, είμαι πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο αλλά λόγω του μικροβιου της αλλαγής θα ήθελα να πάω σε κάτι άλλο εξίσου καλό, τι μου προτείνετε; παρακαλώ χωρίς φανατισμό σε μάρκες αλλά από εμπειρίες θα ήθελα να ακούσω ποιο θα επερνα και θα ήμουν το ίδιο ευχαριστημένος; 

Αν μπορείς να πας στο s20 plus, αλλιώς για πιο οικονομικό το note 10 plus 5g

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αν μπορείς να πας στο s20 plus, αλλιώς για πιο οικονομικό το note 10 plus 5g

Οτιδήποτε άλλο δηλαδή σε άλλη μάρκα θα το μετανιώσω λες; έτσι πάντως νομίζω και εγώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, k30taas είπε

Οτιδήποτε άλλο δηλαδή σε άλλη μάρκα θα το μετανιώσω λες; έτσι πάντως νομίζω και εγώ 

Εγώ είχα χρόνια samsung (s6, s7 edge, note 8, s10 plus) και πριν 2 μήνες πήγα σε iphone xs max.

Για εμένα μεγάλη διαφορά στην εμπειρία χρήσης,μου άρεσε περισσότερο το ios αλλά γούστα είναι αυτά.

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, k30taas είπε

Απ τη στιγμη που θα πας σε αλλη ναυαρχιδα (φανταζομαι για να αφηνεις το s10 plus, δεν θα πας σε καποιο midrange), δεν νομιζω να μετανιωσεις κατι.

Και οι ναυαρχιδες των αλλων εταιριων ειναι μια χαρα επιλογες. Το θεμα ειναι κατα ποσο θες να πας στην πεπατημενη (one ui - Samsung) ή να δοκιμασεις κατι διαφορετικο.

Εγω εκανα την αντιθετη πορεια απο τον koutsis (ios --> one ui) αλλά οπως ειπε και ο ιδιος, ειναι καθαρα θεμα γουστου. Να παρεις ενα κινητο σαν το xs max ή τα 11αρια και να νιωσεις οτι κακοεπεσες, δεν υπαρχει περιπτωση. 

Επεξ/σία από paris_chav
Δημοσ.
12 ώρες πριν, k30taas είπε

Κ βέβαια δε θα το μετανιώσεις! Για μένα καλύτερα να πας σε άλλη εταιρεία να αποκτήσεις κ σφαιρική άποψη. Και αν ξαναγυρίσεις σε κραυγαλέα brand names σφυρα μου 😅😅😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giantzeron είπε

Κ βέβαια δε θα το μετανιώσεις! Για μένα καλύτερα να πας σε άλλη εταιρεία να αποκτήσεις κ σφαιρική άποψη. Και αν ξαναγυρίσεις σε κραυγαλέα brand names σφυρα μου 😅😅😅

Τι ακριβώς εννοείς; έχω στο σπίτι στα άλλα μέλη δύο mi8 εντάξει καλά είναι, πέρυσι είχα για ένα μήνα το mi9 μου άρεσε αλλά επειδή δεν είχε οπτικό σταθεροποιητη το έδωσα και πήρα τότε το s9 plus είχα ένα διάστημα ποιο πριν είχα και το oneplus 6... Από όλα αυτά τα Samsung μου άρεσαν περισσότερο, τώρα για τα Huawei δεν έχω άποψη αν και τα έχω δει σε καταστήματα 

Επεξ/σία από k30taas
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, k30taas είπε

Τι ακριβώς εννοείς; έχω στο σπίτι στα άλλα μέλη δύο mi8 εντάξει καλά είναι, πέρυσι είχα για ένα μήνα το mi9 μου άρεσε αλλά επειδή δεν είχε οπτικό σταθεροποιητη το έδωσα και πήρα τότε το s9 plus είχα ένα διάστημα ποιο πριν είχα και το oneplus 6... Από όλα αυτά τα Samsung μου άρεσαν περισσότερο, τώρα για τα Huawei δεν έχω άποψη αν και τα έχω δει σε καταστήματα 

Αν θες τα πάντα όλα πας σε mi 10 pro

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giantzeron είπε

Αν θες τα πάντα όλα πας σε mi 10 pro

Καλό δεν λέω αλλά δεν νομίζω να αξίζει τα λεφτά που ζητάει εκεί το χάλασε πολύ η xiaomi 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, k30taas είπε

Εχεις σκεφτει το oneplus 8/8pro? Το κακο με την sammy ειναι το chipset, κ ειναι ο μοναδικος λογος που ειμαι σκεπτικος με τα flagships της. Το oneplus ειναι απιστευτη εμπειρια λογω οθονης, αλλα χανει κατα κρατος στις καμερες, σε σχεση με τη sammy και τα iphones. Εκτος των καμερων, το θεωρω καλυτερο σαν συσκευη απο s20, iphone11

Δημοσ.
1 ώρα πριν, k30taas είπε

Καλό δεν λέω αλλά δεν νομίζω να αξίζει τα λεφτά που ζητάει εκεί το χάλασε πολύ η xiaomi 

Κανένα δεν αξίζει τόσα. Για αυτό πάντα προτείνω πιο φτηνές συσκευές με καλά specs. 

Δημοσ.

Τελικά από ότι συμπεραίνω μόνο σε 4 κινητά μπορώ να πάω όπου θα είμαι σίγουρα ευχαριστημένος, το s20 Ultra το  xiaomi mi 10 pro το iPhone 11 max και το oneplus 8 pro, αλλά επειδή όλα αυτά είναι πάνω κάτω στο 1000ρικο δεν μπορώ να τα πάρω και μάλλον με βλέπω να μένω όπως είμαι..... 😡😡😡

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, k30taas είπε

Τελικά από ότι συμπεραίνω μόνο σε 4 κινητά μπορώ να πάω όπου θα είμαι σίγουρα ευχαριστημένος, το s20 Ultra το  xiaomi mi 10 pro το iPhone 11 max και το oneplus 8 pro, αλλά επειδή όλα αυτά είναι πάνω κάτω στο 1000ρικο δεν μπορώ να τα πάρω και μάλλον με βλέπω να μένω όπως είμαι..... 😡😡😡

Αν κατεληξες σε αυτα, θα σε προτεινα να περιμενεις να βγει το iphone 12, θα πεσουν οι τιμες στο 11 οπως εγινε με το XR. H oneplus αναμενεται να ακανοινωσει και αυτη τη σειρα Τ, οποτε κ εκει θα δουμε καποια μειωση. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, k30taas είπε

Ισα ισα καλο ειναι αυτο.

Το εγραψες και μονος σου οτι εισαι υπερ ευχαριστημενος απο το κινητο που εχεις τωρα και απλα ηθελες να αλλαξεις λογω μικροβιου......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...