Tsolo2807 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα σας, έχω το Xiaomi redmi note 9s και έχω θέμα με την κοινοποίηση συνδέσμου μέσω εφαρμογών η βίντεο/φωτογραφιών κλπ, δε μου εμφανίζεται το Viber στις επιλογές κοινοποίησης, μου εμφανίζεται το gmail, yahoo, telegram κλπ κλπ, κάποιος τρόπος να προσθέσω το Viber στις παραπάνω εφαρμογές υπάρχει;
koutsis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, Tsolo2807 είπε Καλησπέρα σας, έχω το Xiaomi redmi note 9s και έχω θέμα με την κοινοποίηση συνδέσμου μέσω εφαρμογών η βίντεο/φωτογραφιών κλπ, δε μου εμφανίζεται το Viber στις επιλογές κοινοποίησης, μου εμφανίζεται το gmail, yahoo, telegram κλπ κλπ, κάποιος τρόπος να προσθέσω το Viber στις παραπάνω εφαρμογές υπάρχει; Δεν είχα ποτέ xiaomi αλλά δεν έχει κάποια επιλογή που να λέγεται "περισσότερα" η κάτι τέτοιο δίπλα σε αυτά που σου προτείνει;
Tsolo2807 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Όχι φίλε τίποτα απολύτως μόνο τις προεπιλεγμένες εφαρμογές κοινοποίησης που βγάζει από μόνο του, στο chrome δεν είναι θέμα πατάω μια αντιγραφή το link, το ζόρι είναι σε εφαρμογή τύπου gazzetta που εκεί δεν υπάρχει link να αντιγράψω
AntiCambeR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Στις 2/8/2020 στις 5:19 ΜΜ, Tsolo2807 είπε Καλησπέρα σας, έχω το Xiaomi redmi note 9s και έχω θέμα με την κοινοποίηση συνδέσμου μέσω εφαρμογών η βίντεο/φωτογραφιών κλπ, δε μου εμφανίζεται το Viber στις επιλογές κοινοποίησης, μου εμφανίζεται το gmail, yahoo, telegram κλπ κλπ, κάποιος τρόπος να προσθέσω το Viber στις παραπάνω εφαρμογές υπάρχει; Εφόσον έχεις εγκαταστήσει το Viber θα έπρεπε να στο εμφανίζει.Κάνε επανεκκίνηση το κινητό και διαγραφή cache στο Viber μήπως φτιάξει.
Tsolo2807 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Ευχαριστώ πολύ, το έκανα και έπιασε εμφανίζεται κανονικά πλέον. 1
fvidalis81 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Στις 5/8/2020 στις 11:06 ΠΜ, Tsolo2807 είπε Ευχαριστώ πολύ, το έκανα και έπιασε εμφανίζεται κανονικά πλέον. Καλημέρα φίλε μου. Έχω το ίδιο πρόβλημα . Μήπως μπορείς να μου πεις που είναι η επιλογή διάδρασης cache?στο viber? Είναι στα ελληνικά και δεν μπορώ να το βρω. Ευχαριστω
TheoAlex50 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 16 ώρες πριν, fvidalis81 είπε Καλημέρα φίλε μου. Έχω το ίδιο πρόβλημα . Μήπως μπορείς να μου πεις που είναι η επιλογή διάδρασης cache?στο viber? Είναι στα ελληνικά και δεν μπορώ να το βρω. Ευχαριστω Αν κρατήσεις πατημένη την εφαρμογή θα σου βγάζει για να δεις και να διαγράψεις τα δεδομένα της εφαρμογής. Αλλιώς μέσα από τις ρυθμίσεις απευθείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα