Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. το πληκτρολογιο σε περιβαλλον windows εχει προβλημα. πολλα πληκτα δεν λειτουργουν. υπεθεσα οτι ειναι προβλημα του λειτουργικου μιας και το λειτουργικο δεν πηγαινε καλα εδω και καιρο. οταν εκατσα να του κανω φορματ, ειδα οτι οταν πηγα απο reboot να επιλεξω boot options για να επιλεξω το μεσω που θα φορτωσει το νεο λειτουργικο, εκει ειδα οτι κα ιεκει δεν λειτουργει σωστα το πληκτολογιο. οι κερσορες δεν δουλευουν και παει μονο προς τα κατω απο την λιστα (boot) και αυτο το κανει με το πληκτρο 2 απο το NumLk!!

τι γινεται ρε παιδια !!!

και τωρα που το ξανα βλεπω, σε περιβαλλον windows δεν δουλευει κανενα απο το δεξιο πληκτρολογιο εκτος του Νο2!!!

Επεξ/σία από geioannou
Δημοσ.

θα εκλάβω ως χιουμοριστικη την απαντηση σου!! και βεβαια οχι μονο το εχω διαβασει αλλα το εχω αντιμετωπισει κιολας. αλλα το εγραψα για την περιπτωση που κατι αλλο συμβαινει και ισως θα μπορουσα να το παρακαμψω. γιατι αυτη την στιγμη δεν μπορω να προχωρισω ουτε σε εγκατασταση νεου λειτουργικου για να βεβαιωθω οτι δεν ειναι κατι αλλο.

επισης, καποια στιγμη μου ειχε συμβει κατι παρομοιο. παταγα ενα πληκτρο και μου εβγαινε κατι αλλο. δυστυχως δεν μπορω να βρω την απαντησ που μου ειχε δωσει καποιος, αλλα ειχε πατηθει κατιαπο το πληκτρολογιο και το δημιουργουσε αυτο. μου ειχε κανει εντυπωση γιατο τωσα χρονια με τους υπολογιστες δεν το ηξερα. ειπα μπας και ειναι κατι παρομοιο...

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, geioannou είπε

θα εκλάβω ως χιουμοριστικη την απαντηση σου!! και βεβαια οχι μονο το εχω διαβασει αλλα το εχω αντιμετωπισει κιολας. αλλα το εγραψα για την περιπτωση που κατι αλλο συμβαινει και ισως θα μπορουσα να το παρακαμψω. γιατι αυτη την στιγμη δεν μπορω να προχωρισω ουτε σε εγκατασταση νεου λειτουργικου για να βεβαιωθω οτι δεν ειναι κατι αλλο.

επισης, καποια στιγμη μου ειχε συμβει κατι παρομοιο. παταγα ενα πληκτρο και μου εβγαινε κατι αλλο. δυστυχως δεν μπορω να βρω την απαντησ που μου ειχε δωσει καποιος, αλλα ειχε πατηθει κατιαπο το πληκτρολογιο και το δημιουργουσε αυτο. μου ειχε κανει εντυπωση γιατο τωσα χρονια με τους υπολογιστες δεν το ηξερα. ειπα μπας και ειναι κατι παρομοιο...

Δοκίμασες άλλο πληκτρολόγιο;

Δημοσ.

δυστυχως ακομα δεν εχω βρει. αλλα ειναι ισως το μονο που θα με καθοδηγήσει καπου

Δημοσ.

κουμπωσα εξωτερικο πληκρολογιο και λειτουργει κανονικα. αρα συμπερενω οτι ειναι καθαρο προβλημα πληκτρολογιου. επειδη δεν μου εχει ξανα τύχει σε φορητο τετοιο προβλημα, να προχωρισω αφοβα σε αντικατασταση πληκτρολογιου η μπορει να ειναι το προβλημα στο κομματι της μητρικης του φορητου ? (εννοειτε οτι κανεις δεν μπορει να ξερει με βεβαιωτητα, απλα ρωταω για το αν εχει κανεις εμπειρια)

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, geioannou είπε

κουμπωσα εξωτερικο πληκρολογιο και λειτουργει κανονικα. αρα συμπερενω οτι ειναι καθαρο προβλημα πληκτρολογιου. επειδη δεν μου εχει ξανα τύχει σε φορητο τετοιο προβλημα, να προχωρισω αφοβα σε αντικατασταση πληκτρολογιου η μπορει να ειναι το προβλημα στο κομματι της μητρικης του φορητου ? (εννοειτε οτι κανεις δεν μπορει να ξερει με βεβαιωτητα, απλα ρωταω για το αν εχει κανεις εμπειρια)

Την λεπτομέρεια ότι είναι φορητός τώρα την πρωτογράφεις.

Πάντως για πληκτρολόγιο θα έλεγα ότι είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, geioannou είπε

μα αφου γραφουμε στο νημα για φορητους υπολογιστες!

Και ο άλλος έγραφε για τον σκύλο που γάβγιζε στον επαγγελματικό προσανατολισμό. Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο,μόνο την εφορία.

Δημοσ.

χα χαχα. ενδιαφερον προσεγγηση, αλλα μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...