Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να στείλω 5 μπαταρίες 18650 από μια πόλη σε μια άλλη εντός Ελλάδος με ΕΛΤΑ. Επιτρέπεται ή όχι; Βέβαια το πιο ουσιαστικό είναι αν είναι και επικίνδυνο μιας και αυτές οι μπαταρίες είναι δυνατές μην μείνουν πολλές ώρες στον ήλιο και προκαλέσω μεγάλο πρόβλημα άθελά μου.

Δημοσ.

Ο κανονισμός της IATA ορίζει τι είναι μπαταρίες και τι όχι. Οι καθυστερημένοι στα τελωνεία όμως δεν ξέρουν τι τους γίνεται και τα βάζουν όλα στο ίδιο τσουβαλι.

Δες τον κανονισμό και τον τρόπο συσκευασίας τους.

Spoiler

Εγώ καταστραφηκα επιχειρηματικά από αυτούς τους βλάκες που δεν ξέρουν τον κανονισμό σωστά

Δημοσ.

Που είναι ο κανονισμός και ποιος ο τρόπος συσκευασίας τους;

Περνάνε από xray οι επιστολες εντός Ελλάδος;

Μην με τρέχουν για βομβιστή!😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γράψε στο Google 

"IATA BATTERY REGULATION"

Καλη μελέτη

Επεξ/σία από cacofonix-3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JOHN ONLY είπε

Καλησπέρα, θέλω να στείλω 5 μπαταρίες 18650 από μια πόλη σε μια άλλη εντός Ελλάδος με ΕΛΤΑ. Επιτρέπεται ή όχι; Βέβαια το πιο ουσιαστικό είναι αν είναι και επικίνδυνο μιας και αυτές οι μπαταρίες είναι δυνατές μην μείνουν πολλές ώρες στον ήλιο και προκαλέσω μεγάλο πρόβλημα άθελά μου.

Θα μεταφερθούν με αεροπλάνο;

Τι σχέση εχει η ΙΑΤΑ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Θα μεταφερθούν με αεροπλάνο;

Τι σχέση εχει η ΙΑΤΑ;

Ότι έχει απαγορεύσει (υπό όρους τους οποίους οι αρχές δεν τηρούν σωστά) τη μεταφορά μπαταριών σε επιβατικά αεροπλάνα.

Τι αλλα αεροπλάνα υπάρχουν; Των UPS, DHL, EMS ΚΟΚ.

Πόσο κοστίζει;

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Ρωτα στα ΕΛτα αλλά δεν βλέπω πρόβλημα.

Γιατί νομίζεις ξέρουν; Έχουν ένα απαγορεύεται η μεταφορά μπαταριών χωρίς να έχουν διαβάσει ποτέ τον κανονισμό.

Αυτοί με κατέστρεψαν

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Ότι έχει απαγορεύσει (υπό όρους τους οποίους οι αρχές δεν τηρούν σωστά) τη μεταφορά μπαταριών σε επιβατικά αεροπλάνα.

Τι αλλα αεροπλάνα υπάρχουν; Των UPS, DHL, EMS ΚΟΚ.

Πόσο κοστίζει;

Γιατί νομίζεις ξέρουν; Έχουν ένα απαγορεύεται η μεταφορά μπαταριών χωρίς να έχουν διαβάσει ποτέ τον κανονισμό.

Αυτοί με κατέστρεψαν

Για να πανε μέσα στην Ελλάδα με Ελτα θα πάνε με αεροπλάνο;Το πιο πιθανό δεν είναι να πάνε με καράβι;;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε

Από Αθήνα Εύβοια θα πάνε.

36 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το πιο πιθανό δεν είναι να πάνε με καράβι;;

Με γκαζάδικο :D

• Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Για να πανε μέσα στην Ελλάδα με Ελτα θα πάνε με αεροπλάνο;Το πιο πιθανό δεν είναι να πάνε με καράβι;;

Έχουν μισθωμενο τσεσνα για Εύβοια,αλλα αν απουσιαζει τα πετανε πανω σε γκαζαδικο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε

Που είναι ο κανονισμός και ποιος ο τρόπος συσκευασίας τους;

Περνάνε από xray οι επιστολες εντός Ελλάδος;

Μην με τρέχουν για βομβιστή!😂

Καλη μελέτη

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Έχουν μισθωμενο τσεσνα για Εύβοια,αλλα αν απουσιαζει τα πετανε πανω σε γκαζαδικο.

Δεν απάντησα για Ευβοια αλλά για όπου θα χρειαζόταν κάτι άλλο απο φορτηγό  , όπως λέει ο  cacofonix για αεροπλάνο και ΙΑΤΑ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...