Προς το περιεχόμενο

Αγορά Smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;   500-550 ευρώ . Η αγορά θα γίνει με τιμολόγιο
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Απο Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούρια
5) Μέγεθος οθόνης; >=6 Inches
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Θα ήθελα να δέχεται κάρτα SD
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Όσο γινεται καλύτερη
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Μας ενδιαφέρει γιατί έχω το ιντερνετ ανοιχτό σχεδόν όλη μερα. 
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Καθημερινή χρήση .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, giantzeron είπε

Γτ κάποιος να δώσει 600 ευρώ μια συσκευή όταν μπορεί να κάνει τα ίδια ακριβώς  με μια συσκευή των 300 ευρώ? 

Γιατί έτσι του αρέσει. Και γιατί έχει χρήματα να διαθέσει. Για τον ίδιο λόγο που κάποιος που έχει τα χρήματα αγοράζει Mercedes και όχι fiat!

Υγ. Επίσης αν νομίζεις ότι μια συσκευή των 300 είναι ίδια με μια των 600€ είσαι γελασμενος...

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 2
Δημοσ.

Αν μπορεις να ανεβεις λιγο παραπανω, σου προτεινω oneplus 7t. Το καλυτερο skin εκει εξω,  90hz amoled, καλη μπαταρια, πανεμορφη συσκευη. Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη οθονη σε αυτα τα λεφτα

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Zeda είπε

Ποια ειναι η πρόταση σου στα 300 που κανει ακριβώς τα ιδια με μια των 600 ?

ε, καλα τωρα...

πιασε οποιο xiaomi*** θες απο το ραφι και μπαμ εισαι ετοιμος..

***μην γελατε κυριοι, αυτα διαβαζουμε εδω μεσα...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Zeda είπε

Ποια ειναι η πρόταση σου στα 300 που κανει ακριβώς τα ιδια με μια των 600 ?

Κοίτα... Δεν αναφέρθηκες σε design η ποιότητα κατασκευής η brand γτ με βάση αυτά ανεβαίνει τόσο πολύ το κόστος. Το p30 pro που σου πρότεινε ο φίλος πιο πάνω το κράτησα για λιγότερο από μηνα για να το αλλάξω εν τελη με το mi 9. Και ναι το έχω ακόμα.

Και για να προλάβω τους αγαπητούς φίλους έχουν περάσει από τα χέρια μου σαφώς κ συσκευές των 600-800-1000 ευρώ. Αν δεν έχεις κόλλημα με τα παραπάνω που ανέφερα ψάχνεις κάτι με 4-6 gb ram - καλή μπαταρια - SDragon cpu για δύναμη κ υποστήριξη gcam.

Στα 300-350 έχεις αρκετές επιλογές. Έχουν αναφερθεί ξανά κ ξανά εδώ μέσα. 

Το παιχνιδάκι των brand names αλλωστε αυτο ειναι. Να μας πείσουν ότι η εκάστοτε συσκευή με τα 2πλα η 3πλα χρήματα είναι καλύτερη. Και εγώ θα σου πω ίσως είναι σε ένα 5-10%...αλλα αξίζει τα τόσα παραπάνω χρήματα? 

7 ώρες πριν, koutsis είπε

Γιατί έτσι του αρέσει. Και γιατί έχει χρήματα να διαθέσει. Για τον ίδιο λόγο που κάποιος που έχει τα χρήματα αγοράζει Mercedes και όχι fiat!

Υγ. Επίσης αν νομίζεις ότι μια συσκευή των 300 είναι ίδια με μια των 600€ είσαι γελασμενος...

Φιλαράκι με όλη μου την εκτίμηση από τις αγγελίες σου φαίνεται ότι δεν είσαι all around χρήστης με διάφορες συσκευές αλλά κολλημένος με Samsung k Apple..? Οκ δεν είναι κακό να είσαι οπαδός μιας εταιρείας αλλα καλύτερα να μην είμαστε κάθετοι αν δεν έχουμε σφαιρική άποψη. 

Φιλικά πάντα 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, giantzeron είπε

Φιλαράκι με όλη μου την εκτίμηση από τις αγγελίες σου φαίνεται ότι δεν είσαι all around χρήστης με διάφορες συσκευές αλλά κολλημένος με Samsung k Apple..? Οκ δεν είναι κακό να είσαι οπαδός μιας εταιρείας αλλα καλύτερα να μην είμαστε κάθετοι αν δεν έχουμε σφαιρική άποψη. 

Φιλικά πάντα 

Θέλεις δηλαδή να μου πεις ότι το mi 9 που έχεις είναι ίδιο με το Samsung note 10 plus ή  το iPhone Xs Max ας πούμε?

Επίσης εσένα μπορεί να μην σε ενδιαφέρει η ποιότητα κατασκευής, η ποιότητα των εξαρτημάτων(κάμερα, μικρόφωνο, ηχείο,ακουστικό,κεραίες κτλ.) και το λογισμικό και η υποστήριξη από την εταιρία, και να σε ενδιαφέρει μόνο πόσο μεγάλη μπαταρία έχει και πόσα gb RAM, δεν σημαίνει όμως ότι όλους τους υπόλοιπους τους ενδιαφέρουν μόνο αυτά...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, giantzeron είπε

Το p30 pro που σου πρότεινε ο φίλος πιο πάνω το κράτησα για λιγότερο από μηνα για να το αλλάξω εν τελη με το mi 9. Και ναι το έχω ακόμα.

.

Στα 300-350 έχεις αρκετές επιλογές. Έχουν αναφερθεί ξανά κ ξανά εδώ μέσα. 

Με μπερδεψες τωρα. Το Xiaomi Mi9 συσκευη των ~600€ δεν ειναι και αυτη;

Αλλαξες το P30 με ενα αντιστοιχης κατηγοριας τηλεφωνο. 

Ναι υπαρχουν υπαρχουν πολυ αξιολογα τηλεφωνα σε καθε κατηγορια αλλα εξαρταται απο τι υποχωρησεις ειναι διατεθημενος να κανει καποιος.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Με μπερδεψες τωρα. Το Xiaomi Mi9 συσκευη των ~600€ δεν ειναι και αυτη;

Αλλαξες το P30 με ενα αντιστοιχης κατηγοριας τηλεφωνο. 

Ναι υπαρχουν υπαρχουν πολυ αξιολογα τηλεφωνα σε καθε κατηγορια αλλα εξαρταται απο τι υποχωρησεις ειναι διατεθημενος να κανει καποιος.

Όχι. Το mi 9 αγοράστηκε σφραγισμένο 290 από ελληνικό κατάστημα. Άσε πόσο κάνει τώρα. Αν βάλεις κάτω τα specs θα δεις ότι δεν τίθεται θέμα υποχώρησεων στα 300-350...εκτος όπως είπα προανέφερα αν έχεις θέμα με το design ( κ εγώ θα είχα αλλά με spigen θήκη τι design να βλέπω καθημερινά στην εκάστοτε συσκευή μου) Η με το brand. 

Εγω εκεί κατέληξα εν τελη. Σε μια vfm καλή συσκευή η οποία να καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες μου. Και σου μιλάει κάποιος που κάθε 6 μήνες έσκαγε τρελά πόσα για να αποκτήσει την εκάστοτε ναυαρχίδα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...