Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Ταλαιπωρουμε εδώ και περίπου δυο χρόνια με το εντερικό μου σύστημα.Εχω πάει κατά καιρούς σε τέσσερις διαφορετικούς γαστρεντερολόγους.Μονο ο πρώτος ασχολήθηκε(Κάναμε γαστροσκοπηση διότι στην αρχή τον κατεύθυνα λάθος μην έχοντας πλήρη αντιληψη του προβλήματος,υπέρηχο άνω κάτω κοιλιάς, ).Μου έδωσε προβιοτικά και ιμπουτιν 300.Αυτα όλα πέρυσι ,το 2019.Εκ τότε πήγα και σε άλλους, τους έλεγα το πρόβλημα και μου λέγανε ευερέθιστο έντερο.Χωρις καμία άλλη εξέταση.Το θέμα μου λοιπόν είναι ότι εδώ και περίπου δυο χρόνια ,έχω πρήξιμο έντονο στην κάτω κοιλιά ,δυσφορία ,το οποίο αποχωρεί και ξαναέρχεται ανάλογα με τα γεύματα.Οι κενώσεις ανάλογα με το τι θα φάω είναι συνήθως με ασχημάτιστα κόπρανα.Οταν έχω αέρια ,κε το πρήξιμο ηρεμώ μόνο μετά από αποβολή των αερίων και μετά Απο έντονη γυμναστική .Έχοντας απογοητευτεί από την καθημερινότητα μου καθώς με καταβάλει ψυχολογικά ,άρχισα να καταγράφω τα γεύματα μου αναλυτικά .Παρατηρησα ότι τα θέματα με το πρήξιμο και την δυσφορία σχετίζονταν με κατανάλωση γαλακτοκομικών η οποία και αυτήν ανάλογα με το ποια γαλακτομικα κατανάλωσα εναλλασσόταν σε ποιο έντονη και ποιο ήπια αλλά και με κατανάλωση ξηρών καρπών .Ετσι αφού κατέγραψα τα έδειξα στον Γαστρεντερολογο ο οποίος μου είπε τα ίδια και πως δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω γαλακτοκομικά αλλά να κόψω μόνο το γάλα.Ενω είχα ηρεμήσει Αφου τα εκοψα ,τα ξαναεβαλα στη διατροφή μου λίγο λίγο.Ξανα τα ίδια, πρήξιμο δυσφορία αέρια!Μπορει κάποιος που το έχει βιώσει να με κατευθύνει συμβουλέψει;;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...