Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω σκούπα ρομπότ. Θέλω κάποια στοιχεία που πρέπει να ψάξω και να σταθώ καθώς επίσης και ελληνικα μαγαζιά - sites που θα μπορούσα να εξυπηρετηθω. 

Είναι κάτι τελείως καινούργιο για μένα και θέλω να το ψάξω αρκετά προτού προχωρήσω σε αγορά. 

Πολύ σημαντικό για μένα είναι το κριτήριο του να μπορεί να αποδίδει όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί σε χαλιά shaggy (χοντρά). 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

... Ήμουν κ εγώ στο ίδιο δίλημμα

Έχω κ εγώ shaggy χαλιά στο σπίτι. Όσο καλαίσθητα κ ζεστά (αν κ αμφιβάλω γι'αυτό) δείχνουν, είναι τα χειρότερα στο καθάρισμα.

Αν στο σπίτι υπάρχουν άτομα με μακριά μαλλιά (συνήθως εκείνα χάνουν περισσότερες τρίχες) ή κατοικίδια (όχι στην δική μου περίπτωση) τα χαλιά χρειάζονται εντατικό καθάρισμα.

Επίσης ο τρόπος της πλέξης τους, αποθηκεύει άπειρα σκουπίδια, κατάλοιπα που σε μερικές περιπτώσεις κάνουν το τίναγμα αναπόφευκτο (στα λιγότερο βαριά τουλάχιστον).

Είχα δανειστεί μια roborock απο φίλο για να δω πως τα πάει (ήμουν κ εγώ σε σκέψη για αγορά) τελικά το αποτέλεσμα ήταν σκέτη απογοήτευση.

Αφενός χρειάζεται μια κατασκευή σχεδόν 4x4 για να καταφέρει να κινηθεί πάνω κάτω σε τόσο ψηλές επιφάνειες, αφετέρου η δυνατότητα αναρρόφησης είναι για κλάματα, ακόμα για "συντήρηση" της καθαριότητας που έχεις κάνει.

Με το κόστος να εκτοξεύεται, προτίμησα μια πολύ ισχυρή, επαγγελματική Stayer (υγρών- στερεών).

Απο την ευκολία του να φεύγουμε απο το σπίτι κ να νομίζουμε ότι το ρομπότ θα κάνει την δουλειά (που τελικά την έκανε αλλά σε πολύ μικρό βαθμό / "πασαλήματα"), προτίμησα μία λύση ισχυρότατη, παραδοσιακή μεν αλλά που θα αντέξει για πολλά χρόνια.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
3 ώρες πριν, TechnoState είπε

Δες σε παρακαλώ πολύ το είδος SHAGGY που έχω σπίτι. Δεν είναι το shaggy με τα κρόσσια αλλά στυλ γούνας. 

Screenshot_20200802_075505.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.... έχω περίπου ίδια, κ δυστυχώς είναι αρκετά. Κ πάλι δυστυχώς, λόγω εποχής (είναι όλα μαζεμένα), δύσκολο να ανεβάσω κάποια φωτογραφία επι του παρόντος.

Δανείσου αν μπορείς από κάποιον γνωστό  τέτοια ρομποτική σκούπα (εάν είναι εφικτό) ώστε να την δοκιμάσεις.

Άλλη λύση είναι αγορά απο amazon(.de .es .it) σίγουρα όχι η οικονομικότερη λύση, αλλά μετά κ εάν δεν σου κάνει, θα έχεις την δυνατότητα να την επιστρέψεις κ να πάρεις refund στο ακέραιο (προϋπόθεση να είναι το amazon ο πωλητής)

Επεξ/σία από TechnoState

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...