Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραίο ΒΤ ηχειακη αλλά πιστεύω πως επειδή πήρε όλο το φόρουμ το UGO UBS ( και κάποιοι 2+ )
 από την προηγούμενη προσφορά του eshop νομίζω πως καλυφθήκαμε απο ΒΤ ηχεία για κάνα χρόνο :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

ωραίο ΒΤ ηχειακη αλλά πιστεύω πως επειδή πήρε όλο το φόρουμ το UGO UBS ( και κάποιοι 2+ )
 από την προηγούμενη προσφορά του eshop νομίζω πως καλυφθήκαμε απο ΒΤ ηχεία για κάνα χρόνο :P

Το έχω και αυτό από παλιά προσφορά των Kωτσόβολος / MediaMarkt (https://bit.ly/2XiybYh), τελείως διαφορετικών φιλοσοφίας και κοινού που απευθύνεται έν σχέσει με το UGO UBS-1589...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Το έχω και αυτό από παλιά προσφορά των Kωτσόβολος / MediaMarkt (https://bit.ly/2XiybYh), τελείως διαφορετικών φιλοσοφίας και κοινού που απευθύνεται έν σχέσει με το UGO UBS-1589...

Δλδ?Σε σχέση με το UGO το θεωρείς καλύτερο?Έχω πάρει το UGO και έκανα μια παραγγελία για αυτό.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, giorgosiraklio είπε

Καλημερα! Μόλις έπεσε παραγγελία και σε αυτό. Thanks!

Χαχαχα "και σε αυτό" τρελός. Ωραιος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Δλδ?Σε σχέση με το UGO το θεωρείς καλύτερο?Έχω πάρει το UGO και έκανα μια παραγγελία για αυτό.

Και τα δύο πολύ καλά αλλά άλλο πράμα το ένα άλλο πράμα το άλλο...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι προσφορά όπως την εννοούμε εδώ γιατί τόσο έχει παντού. 

Αλλά αξίζει η αναφορά από την άποψη ότι σε αυτά τα χρήματα είναι τίμιο. Σε 1-2 videos που είδα ο ήχος του ειδικά για το μέγεθος του και το ότι είναι μόνο 2.5 watt είναι ικανοποιητικά δυνατός και καθαρός. Και υπάρχει και μπάσο. Και δε μπουκώνει.

Θετικό ότι το charging interface είναι micro usb (powerbank charging αν ξενυχτίσεις μαζί του κάπου έξω). Για να ξέρουμε τι λέμε όμως πρόκειται για ηχείο του σωρού. Να είχαν δυνατότητα pairing μεταξύ τους να άξιζε να ασχοληθούμε παραπάνω. Τίποτε αξιοσημείωτο που να το κάνει να ξεχωρίζει.

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, imvrios είπε

Δεν είναι προσφορά όπως την εννοούμε εδώ γιατί τόσο έχει παντού. 

Αλλά αξίζει η αναφορά από την άποψη ότι σε αυτά τα χρήματα είναι τίμιο. Σε 1-2 videos που είδα ο ήχος του ειδικά για το μέγεθος του και το ότι είναι μόνο 2.5 watt είναι ικανοποιητικά δυνατός και καθαρός. Και υπάρχει και μπάσο. Και δε μπουκώνει.

Θετικό ότι το charging interface είναι micro usb (powerbank charging αν ξενυχτίσεις μαζί του κάπου έξω). Για να ξέρουμε τι λέμε όμως πρόκειται για ηχείο του σωρού. Να είχαν δυνατότητα pairing μεταξύ τους να άξιζε να ασχοληθούμε παραπάνω. Τίποτε αξιοσημείωτο που να το κάνει να ξεχωρίζει.

Δες τα μεταφορικά των περισσότερων παντού...

Δημοσ.

19,50€ το eshop, 19,76€ ο επόμενος. Και από ένα ευρώ παραπάνω οι υπόλοιποι. Οκ θα παραλάβεις από eshop point εσύ αλλά δεν έχουν όλοι. 

Τέσπα, εγώ δε στο έγραψα για να κλειδώσει. Σε αυτά τα χρήματα από Ελλάδα είναι δίκαιη τιμή. Over and Out γιατί δεν έχει νόημα πολλή επιχειρηματολογία για τέτοια κατηγορία προϊόντος.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, imvrios είπε

19,50€ το eshop, 19,76€ ο επόμενος. Και από ένα ευρώ παραπάνω οι υπόλοιποι. Οκ θα παραλάβεις από eshop point εσύ αλλά δεν έχουν όλοι. 

Τέσπα, εγώ δε στο έγραψα για να κλειδώσει. Σε αυτά τα χρήματα από Ελλάδα είναι δίκαιη τιμή. Over and Out γιατί δεν έχει νόημα πολλή επιχειρηματολογία για τέτοια κατηγορία προϊόντος.

16.5€ το έχει το eshop. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thanasisxask είπε

16.5€ το έχει το eshop.

...

"Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ύψους 90 € και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος είναι 3 €, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...