Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας!  Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το λάπτοπ μου και θα ήθελα βοήθεια.

Το πρόβλημα είναι ότι, όταν το συνδέω στην πρίζα και με την μπαταρία στη θέση της, αυξομειώνεται από μόνη της η φωτεινότητα της οθόνης. Δηλαδή είναι σαν να βάζεις και να βγάζεις ξανά και ξανά το καλώδιο του φορτιστή!  

Δοκίμασα να εγκαταστήσω ξανά τους drivers της κάρτας γραφικών, να αλλάξω τις ρυθμίσεις φωτεινότητας για όταν είναι στην πρίζα, ρύθμισα την GPU να μην κάνει εξοικονόμηση ενέργειας ακόμα και φορμάτ έκανα αλλά το πρόβλημα επιμένει. 

Τελικά το πήγα σε ένα γνωστό ηλεκτρολόγο ο οποίος τέσταρε το φορτιστή για να δει αν χάνει φορτίο αλλά μου είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και πως μάλλον φταίει η μπαταρία. Αγόρασα μια καινούργια αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται!

Τέλος, έκανα τέστ με την μπαταρία αποσυνδεδεμένη και το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε προς το παρόν... Γενικά αυτό εμφανίζεται τυχαία και σε άσχετες στιγμές. 

Το λάπτοπ είναι αυτό εδώ με την διαφορά ότι του έχω βάλει συν 4 GB RAM (διαφορετικής μάρκας) και έναν SSD 240 GB.

Έχει κάποιος ιδέα σχετικά με το τι μπορεί να φταίει;; Πραγματικά τα έχω δοκιμάσει όλα και δεν ξέρω τι να κάνω!!

Επεξ/σία από _Theo_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...