Manthos 1908 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα την γνώμη σας για τα AirPods Pro 1.1 αντίγραφο αν αξίζουν για αγορά για φτηνά και αν τα έχει πάρει κάποιος απο εδώ μέσα στο φόρουμ ήθελα να ρωτήσω λειτουργικά πως είναι μου έχουν πει ότι είναι περίπου σαν τα γνήσια και Ήχο πολύ καλό.. Έχει και την λειτουργία Active Noise Cancellation και Transparency mode αξίζει για αγορα.. ευχαριστω Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2020 από Manthos 1908
bahamut_zero Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Προφανως υπαρχουν πολλες διαφορετικες μουφοπαραλλαγες. Νομιζω πως ολες ειναι μουφες και μην δωσεις λεφτα για να νομιζουν οι αλλοι πως εχεις airpods. Πηγαινε και παρε οτι καλυτερο μπορεις με τα λεφτα που διαθετεις. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από bahamut_zero
Manthos 1908 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντως δυο φίλοι μου που τα αγοράσανε και τα είδα και απο κοντά είναι σαν τα γνήσια και φοβερός ήχος και μπάσο απλώς δεν ξερω αν θα αντέξουν με τον καιρό ανάλογα με την χρήση που κάνει ο καθένας. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από Manthos 1908
flyer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Αν σε ικανοποιούν δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις τα γνήσια. Είναι σαν τα άλογα που δίνει σε όλα τα BMW το σηματάκι Μ3...
basilis5 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Στις 3/8/2020 στις 3:01 ΜΜ, Manthos 1908 είπε Πάντως δυο φίλοι μου που τα αγοράσανε και τα είδα και απο κοντά είναι σαν τα γνήσια και φοβερός ήχος και μπάσο απλώς δεν ξερω αν θα αντέξουν με τον καιρό ανάλογα με την χρήση που κάνει ο καθένας. Αφου τα δοκιμασες και σου αρεσουν προχωρα. Αν χαλασουν οκ θα κλαις 30€
Fulgore Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Εδω τα ιδια τα Airpods pro χωρις ANC δεν εχουν φοβερο ηχο(σε σχεση με Sennheiser κλπ),θα εχουν οι απομιμησεις οι οποιες δεν εχουν καν ANC......
aret1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Προσωπικά, ένας από τους λόγους που θα επέλεγα ας πούμε κάπως πιο επώνυμα ασύρματα ακουστικά, είναι οι προδιαγραφές στο bluetooth που μπορεί να έχουν. Να μη ξεχνάμε το γεγονός ότι όσο ακίνδυνο και να είναι το bluetooth, αμελητέες εκπομπές ακτινοβολιας, χαμηλότερο από το wifi κλπ, ΌΜΩΣ είναι μόνιμα στο αυτί μας και δίπλα στον εγκέφαλό μας. Εγω κάνω καθημερινή χρήση AirPods και σε ευθεία μιλούσα χωρίς διακοπές περίπου στα 20 μέτρα από το κινητό. Μπορεί να είναι βέβαια και placebo . . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα