lactate Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Έχω την αίσθηση ότι έχει πέσει πολύ σε σχέση με τα 90ς που ηταν πολύ της μόδας να "παραγγελνεις" πιτσα. Μου άρεσε αρκετά η pizza hut αλλά τόσο το ότι ήταν πανάκριβη όσο και ότι θεωρούσα ότι είχε άπειρες θερμίδες με έκαναν να μην την επιλέγω. Από την άλλη η pizza fan αν και πολύ πιο οικονομική, μια φορά που είχα φάει δεν με ενθουσίασε καθόλου. Ποια είναι ηα αγαπημένη σας; Εγώ κατά βάση φτιάχνω μόνςο μου και δεν είναι τόσο παχυντική.
Dante80 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Μένω κέντρο Αθήνα. Μερικά μαγαζιά που έχω δοκιμάσει delivery και κάνουν πολύ καλή πίτσα: Meno Male (δοκιμάστε την Bufalina του αν παίρνετε πρώτη φορά). Aqua e farina (μαργαρίτα για πρώτη φορά) Romatella - Pizza al taglio (για πίτσα σε κομμάτι/tray/μέτρο. Φοβερή ποιότητα. Bresaola οπωσδήποτε την πρώτη φορά). Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2020 από Dante80 1
totalius Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Πανεύκολο να φτιάξεις μόνος σου σε 20 λ . Χρειάζεσαι μονο φύλο Κουρου , μοτσαρέλα τριμμένη σάλτσα ντομάτας κ απο εκεί κ πέρα οτι σου κατέβει κ γουστάρεις να βάλεις απο πανω . Το φύλλο Κουρου μου φανηκε πολυ καλυτερο κ πιο ελαφρύ απο αλλα φύλλα ειδικα για πίτσα πχ Pittsbury .
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Αντί για σάλτσα τομάτα δοκίμασε λεπτες φετες φρέσκιας τομάτας. 1 2
fredd0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 οχι, δε μου πολυαρεσουν οι ελληνικες πιτσες, υπερβολικα λιπαρες/λαδωμενες κλπ ... ξυλοφουρνος σπιτι ... οχι οτι απλος φουρνος + πετρα δε κανει δουλεια, αλλα αν δε βαριεσαι τη διαδικασια ειναι αλλη φαση να βαζεις ζυμαρι και σε 2 λεπτα να βγαζεις τελεια ψημμενη πιτσα 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Αραιά και που τρώγαμε από Fan και Roma, μετά βέβαια λόγω κακής εξυπηρέτησης τρώμε μόνο από roma. Η πίτσα όσο πιο λίγα και βασικά υλικά έχει τόσο καλύτερη για μένα, όσο αυξάνεις τα υλικά η βάζεις κάτι εξεζητημένα, τόσο χειροτερη. Πολλά μαγαζιά έχουν χάσει το νόημα εδώ και χρόνια, αντί να κάνουν κάτι γευστικό ικανοποιητικό και ποιοτικό προσπαθούν να βρίσκουν όλο και πιο εξωτικά και εξεζητημένα καθώς και πιασαρικες ονομασίες για μαρκετιστικους λόγους.
czarjuly Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Παραγγελνω,αγαπημενη αυτη με τον παστουρμα η καυτερη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις