GREGORYMO Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 14 λεπτά πριν, DeKaLoUdiS είπε Είσαι τυχερός που βρήκες άκρη γιατί εγώ με πρόβλημα υπερχρέωσης (3900kw 2μηνου) δεν έχω καταφέρει τίποτα. Είχε πέσει κεραυνός και χάλασε ο μετρητής τότε. Έστειλα στην online φόρμα προβλημάτων και ήρθαν τον άλλαξαν με άλλον ηλεκτρονικό. Δυστυχώς οταν έκαναν την αλλαγή δεν ήμουν εκεί. Δεν ξέρω αν χτύπησε τέτοια κατανάλωση λόγω του κεραυνού. Έχοντας αρχείο λογαριασμών από το 2013-2016 σε ντοσιέ και ηλεκτρονικούς 2016-2020 που οι καταναλώσεις έχουν απόκλιση 50-100kw (1000-1100 οι καταναλώσεις) δεν το δέχονται. Έκανα και γραπτή ένσταση κτλ αλλά και πάλι τίποτα. Γενικά δεν ξεμπλέκεις εύκολα από το ΔΕΔΔΗΕgang... Εγώ πάντως δεν τον έχω πληρώσει το συγκεκριμένο λογαριασμό, παρά μόνο τους επόμενους και ούτε πρόκειται να το πληρώσω, όσα τηλέφωνα και παίρνουν οι εισπρακτικές... Η αντίστοιχη περσινή περίοδο, πόσο ήταν ?
DeKaLoUdiS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Στις 2/3/2021 στις 3:12 ΜΜ, GREGORYMO είπε Η αντίστοιχη περσινή περίοδο, πόσο ήταν ? Όσο έγραψα, 1000-1100kw σταθερά όλα τα χρόνια οπως και για το διάστημα που με ρωτάς.
takoulou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 50 λεπτά πριν, DeKaLoUdiS είπε Όσο έγραψα, 1000-1100kw σταθερά όλα τα χρόνια οπως και για το διάστημα που με ρωτάς. Νομίζω στον Δεδδηε μπορουν να σου βγάλουν το μέσω όρο κατανάλωσης.. Και θα δουν και τις μετρήσεις που θα παρουν τώρα.. Να το ζητήσεις απο τον Δεδδηε.
DeKaLoUdiS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, takoulou είπε Νομίζω στον Δεδδηε μπορουν να σου βγάλουν το μέσω όρο κατανάλωσης.. Και θα δουν και τις μετρήσεις που θα παρουν τώρα.. Να το ζητήσεις απο τον Δεδδηε. Στον ΔΕΔΔΗΕ πήγα, μιας και στη ΔΕΗ μου είπαν δεν έχουν καμία ευθύνη και ότι πρέπει να πάω στον ΔΕΔΔΗΕ. Αφού δεν ήμουν εκεί να βγάλω φωτό τον μετρητή τι να κάνουμε. Πάντως λεφτά από αυτό τον λογαριασμό δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ. Έχει περάσει 1 χρόνος και οι νέες καταναλώσεις είναι ακριβώς όπως τα προηγούμενα χρόνια και με τον καινούργιο ηλεκτρονικό μετρητή. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από DeKaLoUdiS
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 31 λεπτά πριν, DeKaLoUdiS είπε Στον ΔΕΔΔΗΕ πήγα, μιας και στη ΔΕΗ μου είπαν δεν έχουν καμία ευθύνη και ότι πρέπει να πάω στον ΔΕΔΔΗΕ. Αφού δεν ήμουν εκεί να βγάλω φωτό τον μετρητή τι να κάνουμε. Πάντως λεφτά από αυτό τον λογαριασμό δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ. Έχει περάσει 1 χρόνος και οι νέες καταναλώσεις είναι ακριβώς όπως τα προηγούμενα χρόνια και με τον καινούργιο ηλεκτρονικό μετρητή. Απλα θα μένει υπόλοιπο ,θα πληρωνεις τόκους,δεν πετυχαίνεις κάτι. 1
takoulou Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 22 ώρες πριν, DeKaLoUdiS είπε Στον ΔΕΔΔΗΕ πήγα, μιας και στη ΔΕΗ μου είπαν δεν έχουν καμία ευθύνη και ότι πρέπει να πάω στον ΔΕΔΔΗΕ. Αφού δεν ήμουν εκεί να βγάλω φωτό τον μετρητή τι να κάνουμε. Πάντως λεφτά από αυτό τον λογαριασμό δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ. Έχει περάσει 1 χρόνος και οι νέες καταναλώσεις είναι ακριβώς όπως τα προηγούμενα χρόνια και με τον καινούργιο ηλεκτρονικό μετρητή. Καλησπερα... Αυτος ο μετρητης που πηραν απο τον Δεδδηε και το αφαιρεσαν εχουν τραβηξει φωτογραφια την καταναλωση που ειχε... Υπαρχει στα αρχεια τους.. Θα πρεπει να πας στον Δεδδηε της περιοχης σου...Να τους πεις το προβλημα σου με την ενδειξη... Δεν θα πετυχεις κατι... Μπορει καποια στιγμη αν ειναι μεγαλο το υπολοιπο να σου κανουν αποκοπη... 1
DeKaLoUdiS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Αυτος ο μετρητης που πηραν απο τον Δεδδηε και το αφαιρεσαν εχουν τραβηξει φωτογραφια την καταναλωση που ειχε... Υπαρχει στα αρχεια τους.. Θα πρεπει να πας στον Δεδδηε της περιοχης σου...Να τους πεις το προβλημα σου με την ενδειξη... Δεν θα πετυχεις κατι... Μπορει καποια στιγμη αν ειναι μεγαλο το υπολοιπο να σου κανουν αποκοπη... Ναι, ακριβώς βάσει της μέτρησης/φωτογραφίας που έχουν αυτοί βγήκε ο λογαριασμός, ομως τότε έιχε πέσει κεραυνός και έκαψε τον μετρητή. Δεν ξέρω αν προήλθε από αυτό η τόσο μεγάλη χρέωση των kw, πάντως εγώ σίγουρα δεν τα έκαψα, μιας και πριν απο αυτόν το λογαριασμό αλλα και μετά, οι χρεώσεις είναι πάλι οπως όλα τα χρόνια...
takoulou Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 18 λεπτά πριν, DeKaLoUdiS είπε Ναι, ακριβώς βάσει της μέτρησης/φωτογραφίας που έχουν αυτοί βγήκε ο λογαριασμός, ομως τότε έιχε πέσει κεραυνός και έκαψε τον μετρητή. Δεν ξέρω αν προήλθε από αυτό η τόσο μεγάλη χρέωση των kw, πάντως εγώ σίγουρα δεν τα έκαψα, μιας και πριν απο αυτόν το λογαριασμό αλλα και μετά, οι χρεώσεις είναι πάλι οπως όλα τα χρόνια... Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις...Αφου εχουν την μετρηση..Θα μπαινουν τοκοι κτλπ.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα