zoranb Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Έχει πάρει κανείς αντικουνουπική ηλεκτροφόρα ρακέτα η οποία να κάνει δουλειά; Σε αρκετές που εχω δει, τα κουνούπια είναι μικρότερα απο το ηλεκτροφόρο πλέγμα κ απλά περνούν απο μέσα του! 1
telis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Γαματη είναι και κάνει δουλειά, όσο και να κάνουν πλάκα μερικοί 2
zoranb Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, telis είπε Γαματη είναι και κάνει δουλειά, όσο και να κάνουν πλάκα μερικοί Εχεις ρακέτα που να κάνει δουλειά με κουνούπια;
devanir Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μάρκα United χρησιμοποιώ εγώ εδώ και ένα χρόνο και έχω πωρωθεί να σιγοψήνω μαύρα κουνούπια τίγρεις. Είναι καλές και για σφήκες. Προτείνω να πάρεις μία με ενσωματωμένο φακό.
basilis_k6 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 εχω 2-3. στον σκλαβενίτη εχει μια καλή αμα θες. δεν περνάνε απο μέσα παντως. fun fact. μπορείς να επαναφέρεις στη ζωη μεγάλο εντομο με τη ρακετα. το εχω κάνει.
telis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, zoranb είπε Εχεις ρακέτα που να κάνει δουλειά με κουνούπια; Την United που λέει ο απο κάτω μου Αν το εντοπίσεις το κουνούπι δεν γλυτώνει
devanir Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε fun fact. μπορείς να επαναφέρεις στη ζωη μεγάλο εντομο με τη ρακετα. το εχω κάνει Can confirm, το έκανα στο χωριό με ένα σκαθάρι τούμπανο.
zoranb Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, devanir είπε Προτείνω να πάρεις μία με ενσωματωμένο φακό. Ο φακός σε τι εξυπηρετεί;
devanir Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, zoranb είπε Ο φακός σε τι εξυπηρετεί; Γενικά σε πολλά. Συγκεκριμένα, έστω οτι σε ξυπνάει το πούστικο τη νύχτα. Με το φακό το εντοπίζεις χωρίς να ανοίξεις το φως, διατηρώντας μια μικρή ελπίδα να ξανακοιμηθείς αφότου το κάνεις κάρβουνο.
zoranb Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Κ με το μικρό φακουδάκο θα σαρώσεις τους τοίχους κ όλα τα σημεία του δωματίου; Δε μου φαίνεται πολύ πρακτικό
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Είχαμε παλαιότερα μια αλλα χαλασε. Μιλάμε ότι το εντομο που ερχόταν σε επαφή με το πλέγμα έσκαγε και κοβόταν σε κομμάτια, άκουγες ένα τσαφ και μια σπίθα. Μια φορά έβαλα το χέρι μου κατά λάθος και με τίναξε, όταν το μέτρησα με ένα παλιό πολυμετρο κάηκε. Απορώ με τι ρεύμα λειτουργούν, πρέπει να εχουν έναν μετασχηματιστη τάσης και το πλέγμα που διαρρέεται από ρεύμα να έχει πολύ μικρή αντίσταση, οπότε θα προκύπτει ενταση αρκετών αμπέρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα