Προς το περιεχόμενο

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη θα διαθέτει το Galaxy Z Fold 2

dimakisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διαρροή αποκαλύπτει την εμφάνιση του νέου foldable της Samsung δικαιώνοντας καθ’ όπως φαίνεται τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Το design του Galaxy Z Fold 2 διέρρευσε όπως όλα δείχνουν, επιβεβαιώνοντας τις φήμες περί μεγαλύτερων οθονών που είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα φέτος. Απ’ ό,τι ακουγόταν, η Samsung είχε εφοδιάσει τη συσκευή της με εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη 7,7 ιντσών και εξωτερική 6,23 ιντσών, αυξάνοντας δηλαδή σημαντικά το μέγεθός τους σε σχέση με το πρώτο Fold (7,3 και 4,6 ίντσες αντίστοιχα).

Samsung_Galaxy_Z_Fold_2_HQ_Render_4.png.0a302767d08276c31059c64018e58b80.png

Παράλληλα, η συσκευή φέρεται να διαθέτει κάμερα πρόσοψης τύπου hole-punch, ενώ σε ό,τι αφορά το κύριο σύστημα καμερών, θα αποτελείται από τρεις φακούς -με τον σχεδιασμό να θυμίζει εκείνον του Galaxy Note20 Ultra (λέγεται ότι η κάμερα του smartphone πάντως θα είναι σημαντικά βελτιωμένη). Σύμφωνα με τις φήμες, το κινητό θα έρχεται με Snapdragon 865 και μπαταρία 4356 mAh με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης 15 W. Το Galaxy Z Fold 2 αναμένεται να είναι η μία από τις πέντε συσκευές που θα μας παρουσιάσει η Samsung στο επικείμενο Unpacked event της στις 5 Αυγούστου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά έκανε και έβγαλε Fold 2. 

Αφού το fold 1 ξεπατώθηκε να πουλάει. 

Σοβαρά τώρα, ελπίζω να έχει λύσει τα θέματα που είχε με τους μεντεσέδες, τις τσακισμένες οθόνες και όλα αυτά και να είναι πιο solid. 

• Like 4
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, stafaf είπε

Καλά έκανε και έβγαλε Fold 2. 

Αφού το fold 1 ξεπατώθηκε να πουλάει. 

Σοβαρά τώρα, ελπίζω να έχει λύσει τα θέματα που είχε με τους μεντεσέδες, τις τσακισμένες οθόνες και όλα αυτά και να είναι πιο solid. 

Πάντα με τον καλό τον λόγο. Φαντάσου να έβγαζε και κανένα smartphone με ανάλυση για τα μπάζα και να το πουλούσε 900e τι θα έγραφες..

• Like 4
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@DAEMON2013

Η πρώτη παράγραφος ήταν περιπαικτική και στα πλαίσια του χιούμορ. 

Την δεύτερη παράγραφο την προσπέρασες απλά για να γράψεις αυτό που έγραψες, το οποίο βεβαίως δεν αξίζει καν να σχολιάσω. 

Επεξ/σία από stafaf
  • Like 4

Fold τηλέφωνο θέλω και θα πάρω κάποια στιγμή. Θα είναι samsung; θα είναι το duo της Microsoft; θα φανεί. Θα είναι σίγουρα την κατάλληλη στιγμή και αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για αυτές τις συσκευές. Δεν έχουν μπει τα θεμέλια ακόμα σωστά (υλικά, μηχανισμοί, λειτουργικό, εφαρμογές)

• Like 9

3 λεπτά πριν, stafaf είπε

@DAEMON2013

Η πρώτη παράγραφος ήταν περιπαικτική και στα πλαίσια του χιούμορ. 

Την δεύτερη παράγραφο την προσπέρασες απλά για να γράψεις αυτό που έγραψες, το οποίο βεβαίως δεν αξίζει καν να σχολιάσω. 

ναι είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι το χιούμορ σου. Καλά κάνεις και δεν σχολιάζεις όπως και εγώ θεωρώ ανάξιο να σχολιάσω αυτό έγραψες σχετικά τις πωλήσεις. Πάμε παρακάτω

Μόλις τώρα, DAEMON2013 είπε

ναι είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι το χιούμορ σου. Καλά κάνεις και δεν σχολιάζεις όπως και εγώ θεωρώ ανάξιο να σχολιάσω αυτό που έγραψες σχετικά τις πωλήσεις. Πάμε παρακάτω

15 λεπτά πριν, DAEMON2013 είπε

ναι είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι το χιούμορ σου. Καλά κάνεις και δεν σχολιάζεις όπως και εγώ θεωρώ ανάξιο να σχολιάσω αυτό έγραψες σχετικά τις πωλήσεις. Πάμε παρακάτω

Τί ακριβώς να σχολιάσεις για τις πωλήσεις;

Αν υπήρξαν καν; Κοροιδευόμαστε;

Αυτό ήταν pre-alpha product. 

38 λεπτά πριν, alexzzz είπε

Fold τηλέφωνο θέλω και θα πάρω κάποια στιγμή. Θα είναι samsung; θα είναι το duo της Microsoft; θα φανεί. Θα είναι σίγουρα την κατάλληλη στιγμή και αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για αυτές τις συσκευές. Δεν έχουν μπει τα θεμέλια ακόμα σωστά (υλικά, μηχανισμοί, λειτουργικό, εφαρμογές)

Ειναι νωρις και κατασκευαστικα πανακριβο ακομη.. Στο 3o iteration τελος 2021 και βλεπουμε πως θα παει.. 

Καπου ομως πρεπει να γινει η αρχη και νομιζω οτι βρισκομαστε στο σωστο δρομο.. Ασχετως αν ειναι υπεραξια αυτη την στιγμη..

• Like 5

Αμφιβολη προσεγγιση επιλυσης ενος προβληματος..που επι της ουσιας δεν υπαρχει..σχεδιαστικο στοιχημα "μπορουμε".

Εξισου κ ισως πιο ρεαλιστικα ενδιαφερουσα η προσεγγιση της LG στο G8X.

• Like 1

3 ώρες πριν, stafaf είπε

Τί ακριβώς να σχολιάσεις για τις πωλήσεις;

Αν υπήρξαν καν; Κοροιδευόμαστε;

Αυτό ήταν pre-alpha product. 

ότι δεν με ενδιαφέρουν οι πωλήσεις ίσως;  Δεν είμαστε όλοι οπαδοί των εταιριών ξέρεις, άρα δεν είχε νόημα αυτό που ανέφερες. Τέλος πάντων, πολύ κακό για τίποτα. Καλή συνέχεια

• Like 2

8 ώρες πριν, alexzzz είπε

Ακριβως την ιδια αποψη εχω και εγω υπολογιζω οτι μάλλον θα πρεπει να κανουμε υπομονή αλλα δυο τρια χρονια να ωριμασει η τεχνολογια να λυθουν τα προβληματα και καπου τοτε  εκει θα βγουνε στην κυκλοφορια αρκετα αναδιπλουμενα μοντελα απο διαφορετικες εταιρειες σε χαμηλοτερες τιμες απο τις σημερινες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είχε βάθος στην εσωτερική πλευρά και μπορούσες να παίξεις τάβλι ή να βάζεις τα στριφτά σαν ταμπακιέρα θα άξιζε.

Επεξ/σία από gorilas13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...