Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ως νεος στα iphone (11 pro max) θελω να μεταφερω αρχεια και δεν δινει καλωδιο usb σε lightning οπως λεει σε καποια βιντεο που ειδα...γινεται αλλιως μεταφορα χωρις να χανεται καθολου η αρχικη ποιοτητα? μεσω icloud αλλοιώνεται η ποιοτητα βιντεο και φωτογραφιας κατα το  κατεβασμα ? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kotsos87 είπε

ως νεος στα iphone (11 pro max) θελω να μεταφερω αρχεια και δεν δινει καλωδιο usb σε lightning οπως λεει σε καποια βιντεο που ειδα...γινεται αλλιως μεταφορα χωρις να χανεται καθολου η αρχικη ποιοτητα? μεσω icloud αλλοιώνεται η ποιοτητα βιντεο και φωτογραφιας κατα το  κατεβασμα ? 

μπορεις μεσω καποιας υπηρεσιας οπως το Google Drive ή το iCloud τα οποια δεν αλλοιώνουν καθολου τη ποιοτητα της φωτογραφιας για παραδειγμα ή του αρχειου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, paolo.catti είπε

μπορεις μεσω καποιας υπηρεσιας οπως το Google Drive ή το iCloud τα οποια δεν αλλοιώνουν καθολου τη ποιοτητα της φωτογραφιας για παραδειγμα ή του αρχειου

παντως απο αρχεια 5gb που ελεγε το cloud το rar που κατεβηκε ηταν 1.8gb (εκτος και αν κατι λαθος ειδα που δεν νομιζω) και το βιντεο στον υπολογιστη μου φαινοταν λιγο χειροτερα....εισαι σιγουρος οτι δεν αλλοιωνει καθολου το cloud kai to google drive? 

Επεξ/σία από Kotsos87
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Kotsos87 είπε

παντως απο αρχεια 5gb που ελεγε το cloud το rar που κατεβηκε ηταν 1.8gb (εκτος και αν κατι λαθος ειδα που δεν νομιζω) και το βιντεο στον υπολογιστη μου φαινοταν λιγο χειροτερα....εισαι σιγουρος οτι δεν αλλοιωνει καθολου το cloud kai to google drive? 

για το iCloud παροτι το χρησιμοποιω δεν γνωριζω με σιγουρια. Το google drive μπορω να πω με σιγουρια πως τα 15gb free που δινει στο δωρεαν προγραμμα ειναι original quality.

Δημοσ.

αρα δηλαδη μεσω των clouds να μεινω ησυχος οτι κραταει την πραγματικη ποιοτητα και οτι δεν την μειωνει? ρωταω γιατι θελω να σβησω απο το κινητο χωρο λογω οτι φευγω διακοπες και καλωδιο δεν προλαβαινω να παω να παρω για να τα περασω στον υπολογιστη οπως λενε....και γενικα μεχρι να παρω θελω να δω αν με καλυπτουν τα clouds, αρκει οπως ειπα να μην αλλοιώνεται η ποιοτητα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kotsos87 είπε

αρα δηλαδη μεσω των clouds να μεινω ησυχος οτι κραταει την πραγματικη ποιοτητα και οτι δεν την μειωνει? ρωταω γιατι θελω να σβησω απο το κινητο χωρο λογω οτι φευγω διακοπες και καλωδιο δεν προλαβαινω να παω να παρω για να τα περασω στον υπολογιστη οπως λενε....και γενικα μεχρι να παρω θελω να δω αν με καλυπτουν τα clouds, αρκει οπως ειπα να μην αλλοιώνεται η ποιοτητα.

ναι ναι εγω τουλαχιστον για το google drive σου λεω με σιγουρια πως τα 15 gb free ειναι original quality οποτε αφοβα μπορεις να τα ανεβασεις εκει

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paolo.catti είπε

ναι ναι εγω τουλαχιστον για το google drive σου λεω με σιγουρια πως τα 15 gb free ειναι original quality οποτε αφοβα μπορεις να τα ανεβασεις εκει

και για βιντεο εισαι σιγουρος οτι δεν αλλοιώνει ετσι ? γιατι με ενδιαφερει το βιντεο κυριως

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kotsos87 είπε

και για βιντεο εισαι σιγουρος οτι δεν αλλοιώνει ετσι ? γιατι με ενδιαφερει το βιντεο κυριως

τα αρχεια αναφερει πως ειναι σε original quality οποτε φανταζομαι και το video ναι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paolo.catti είπε

τα αρχεια αναφερει πως ειναι σε original quality οποτε φανταζομαι και το video ναι.

οκ ευχαριστω πολυ

• Like 1
Δημοσ.
22 hours ago, Kotsos87 said:

Όταν τα έβγαλες απ’ το rar, πάλι 5GB δεν ήταν; Το iCloud πάντως δεν πειράζει τίποτα. Επίσης, όλα τα file manager apps, σου δίνουν δυνατότητα να στείλεις μέσω local Wi-Fi ό,τι θες στον υπολογιστή. 

Δημοσ.

νομιζω δεν ηταν 5gb, ηταν καπου στα 2gb

21 ώρες πριν, paolo.catti είπε

φιλε μου μια ερωτηση...οτι αποθηκευσα σε google drive, το αποθηκευει σε μορφη .heic και οχι .jpg 
δεν γινεται να το αποθηκευει σε jpg κανονικα?

6 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Όταν τα έβγαλες απ’ το rar, πάλι 5GB δεν ήταν; Το iCloud πάντως δεν πειράζει τίποτα. Επίσης, όλα τα file manager apps, σου δίνουν δυνατότητα να στείλεις μέσω local Wi-Fi ό,τι θες στον υπολογιστή. 

αρα και το icloud διατηρει κανονικα την αναλυση? χωρις να την ριχνει καθολου? ειτε σε βιντεο, είτε σε εικονα?

Δημοσ.
12 minutes ago, Kotsos87 said:

νομιζω δεν ηταν 5gb, ηταν καπου στα 2gb

φιλε μου μια ερωτηση...οτι αποθηκευσα σε google drive, το αποθηκευει σε μορφη .heic και οχι .jpg 
δεν γινεται να το αποθηκευει σε jpg κανονικα?

αρα και το icloud διατηρει κανονικα την αναλυση? χωρις να την ριχνει καθολου? ειτε σε βιντεο, είτε σε εικονα?

Ναι, αρχεία μεταφέρει και δεν κάνει κανένα είδος transcode.

Εδώ και μια εφαρμογή που μεταφέρει μέσω local Wi-Fi ό,τι θες. 
https://apps.apple.com/gr/app/documents-by-readdle/id364901807

Δημοσ.
Στις 2/8/2020 στις 7:05 ΜΜ, CheOnWeb είπε

Ναι, αρχεία μεταφέρει και δεν κάνει κανένα είδος transcode.

Εδώ και μια εφαρμογή που μεταφέρει μέσω local Wi-Fi ό,τι θες. 
https://apps.apple.com/gr/app/documents-by-readdle/id364901807

τωρα το ειδα το μηνυμα φιλε μου, να σαι καλα ευχαριστω

Στις 7/8/2020 στις 2:27 ΜΜ, Dr.Fuzzy είπε

PC ή Mac;

pc windows

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...