Alxnks Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Ή μπορείς να πάρεις τους ιμιτασιον και να τους χρησιμοποιήσεις ώστε να μπαλωσεις τα κομμάτια στους δικούς σου.
Dantε Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, bill999r είπε Πάρε τους ιμιτασιον. Ότι και να κάνεις θα φαίνονται χαλια. εκτός και αν τους βγάλεις και τους στοκαρεις με πολυεστερικο στόκο. Όμως πρέπει να βγάλεις καλούπι... Πρέπει να το τρίψεις ( επικίνδυνο χωρίς εξοπλισμό) Και να το βάψεις.... Αν δεν κατέχεις τα παραπάνω μην ξεκινάς οτιδήποτε άλλο. Πάρε ιμιτασιον και θα είσαι κομπλέ. Και να σπάσουν καποια στιγμή τους κόλλας....πολύ πιο εύκολο από το να γεμίσεις τα συγκεκριμένα κενά. Καλά εδώ με το ζόρι φαίνονται οι τρύπες,θα φαίνεται ασχημα αν τους μπαλωσω κιόλας; 7 ώρες πριν, Alxnks είπε Ή μπορείς να πάρεις τους ιμιτασιον και να τους χρησιμοποιήσεις ώστε να μπαλωσεις τα κομμάτια στους δικούς σου. Ε λίγο υπερβολικό να πάρω ιμιτασιον για να τους σφάξω. Αν ειναι αγοράζω μεταχειρα γνήσιους και τους φοράω. Δεν είναι τοσο μεγάλη η διαφορά στη τιμή.
achilles_g_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Έτσι μου λέγανε και μένα για το c3. Τελικά πήρα imitation και δεν έχω κανένα θέμα. Πάρε κάπου που πουλάνε ανταλλακτικά μήπως υπάρχουν 2 ποιότητες.
georgekz750 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Παρε τους ιμιτασιον με 40€ και ΑΝ ξαναχαλασουν πριν αλλαξεις αμαξι ξαναπαιρνεις ιμιτασιον με 40€. 3
Dantε Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, georgekz750 είπε Παρε τους ιμιτασιον με 40€ και ΑΝ ξαναχαλασουν πριν αλλαξεις αμαξι ξαναπαιρνεις ιμιτασιον με 40€. Το θεμα ειναι μη χαλασουν μεσα σε ενα χρονο.Αν ηξερα οτι θα κρατησουν καμια 5ετια χοντρικα τοτε δε θα το σκεφτομουν. Οπως και να χει ,μου φαινεται θα ξεκινησω να πειραματιστω μονος μου,αν τους καταφερω εχει καλως,αλλιως παιρνω ιμιτασιον και τελος.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Dantε είπε Το θεμα ειναι μη χαλασουν μεσα σε ενα χρονο.Αν ηξερα οτι θα κρατησουν καμια 5ετια χοντρικα τοτε δε θα το σκεφτομουν. Τι να πάθουν;Αν τους στερώσεις σωστά δεν θα έχεις πρόβλημα. 1
Dantε Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι να πάθουν;Αν τους στερώσεις σωστά δεν θα έχεις πρόβλημα. Αυτος απο το μαγαζι με τα ανταλλακτικα,υποστηριξε οτι ειναι αρκετα σκληροτερο πλαστικο απο τους γνησιους και ουσιαστικα απο κραδασμους ,λακουβες κτλ σπανε ευκολα. Χαρακτηριστικα μου ειπε,εδωσα για bravo και μου τους γυρισαν. Δε νομιζω να θελει να μου πουλησει γνησιους καθως μονος του μου ειπε να ψαξω για μεταχειρισμενους αν ειναι. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2020 από Dantε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα