Dantε Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Πηρα πριν κανα μηνα ενα ΜΙΤΟ και προσεξα οτι οι θολοι ειναι φαγωμενοι και εχουν ανοιξει τρυπες. Στο συνεργειο μου ειπαν οτι μαλλον κανας φαναρτζης δεν εβαλε καλα κατι και εβρισκαν οι τροχοι. Το θεμα ειναι οτι οι θολοι κανουν 180Ε οι μαμα ενω οι ιμιτασιον 20Ε εκαστος αλλα αυτος που παιρνω ανταλλακτικα μου ειπε πως ειναι σκληρο πλαστικο οι ιμιτασιον και μετα απο λιγο σπανε. Οποτε σκεφτηκα να επισκευασω τους μαμα μιας και δεν ειναι και για πεταμα. Σκεφτηκα να παρω το υλικο που βαζουν στους λασπωτηρες πχ των φορτηγων και με κολλα 2 συστατικων και πριτσινια στις γωνιες να το πιασω και να τις καλυψω. Βαζω και φωτο για να καταλαβετε.Ειδικα στον αριστερο ειναι αρκετα μικρη η τρυπα οποτε δεν αξιζει να τον αλλαξω. Μπορει να μην υπαρχει καν προβλημα που ειναι τρυπιοι απλα θελω να το λυσω το θεμα για το ψυχολογικο του να μη περασουν νερα καπου που δε θα πρεπε στο χωρο της μηχανης. Καμια αλλη ιδεα η αλλο τροπο στερεωσης?
TechnoState Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) ....σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά έχεις ρίξει ματιά? Πρόβλημα ίσως προκύψει μελλοντικά. Στο ford μου ας πούμε, μπροστά απο τον δεξιά θολό κ σχεδόν κολλημένη πάνω του, βρίσκεται η φύσα που δίνει ρεύμα στην αντλία νερού (υαλοκαθαριστήρες)..στο ύψος τις τρύπας που βρίσκεται στην δεύτερη φωτογραφία σου. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2020 από TechnoState
Dantε Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Εψαξα και σε μεταχειρισμενα. Προς το παρον μονο τον αριστερο εχω βρει.Αλλα και παλι μαζι με εργατικα θα βγει η ολη ιστορια κανα 100αρικο. Θα το κοιταξω αυτο,εαν υπαρχει δηλαδη κατι απο μεσα στερεωμενο εκει.
Dantε Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, KoreanW είπε κάνε αναζήτηση τον όρο plastic welding Το ειχα υποψη μου και αυτο.Το θεμα ειναι με τι να γεμισω τις τρυπες και να το κολλησω πανω στον ηδη υπαρχων θολο.Το κομματι δηλαδη τι υλικο να ειναι και που να το βρω.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δεν θα βάλεις τίποτα που θα αυξήσει το παχος γιατί θα βρίσκει το λάστιχο.
Dantε Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν θα βάλεις τίποτα που θα αυξήσει το παχος γιατί θα βρίσκει το λάστιχο. Μπορω να το βαλω απο μεσα εαν υπαρχει περιθωριο.
thanasisxask Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 @Dantεκαταρχήν, μπορείς να τους βγάλεις;
Dantε Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, thanasisxask είπε @Dantεκαταρχήν, μπορείς να τους βγάλεις; Ναι αμε.Εχω διπλά φιλο με συνεργειο που μπορω να κανω τη δουλεια.
thanasisxask Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Υπάρχουν λάστιχα λεπτά για πάγκους εργασίας, βγάλε το θόλο και βάλτο από την μέσα μεριά. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Υπάρχουν λάστιχα λεπτά για πάγκους εργασίας, βγάλε το θόλο και βάλτο από την μέσα μεριά. Aπο την μέσα μεριά θα σκαλώνουν όλα τα σκουπίδια/πετραδάκια κλπ
Dantε Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Γενικα οπως το βλεπω στο μυαλο μου,θα επιχειρησω κατι παρομοιο με αυτο Θα αφαιρεσω τους θολους,θα κοψω τις τρυπες σε τετραγωνα κομματια για να ειναι πιο ευκολο να ταιριαξω κομματι,θα βρω πλαστικο (λογικα κατι σε abs θα χρειαστω) που να ταιριαζει στις διαστασεις που εκοψα και θα το κολλησω γυρω γυρω. Ειδα εναν που εβαζε και σιτα κιολας πανω στο σπασιμο και τη κολλαγε γυρω γυρω για εξτρα αντοχη.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Βρες σαμπρέλα απο φορτηγό να είναι φαρδιά και κόλλησε την επάνω στο κομμάτι που έχεις,εγώ και τέτοιο θα έκανα. 1
Dantε Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Βρες σαμπρέλα απο φορτηγό να είναι φαρδιά και κόλλησε την επάνω στο κομμάτι που έχεις,εγώ και τέτοιο θα έκανα. Καλη ιδεα και αυτη. Θα παω απο Δευτερα σε ενα μαγαζι με βιομηχανικα υλικα να δω τι υλικο θα μου προτεινει τωρα για αυτη τη δουλεια.
bill999r Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Πάρε τους ιμιτασιον. Ότι και να κάνεις θα φαίνονται χαλια. εκτός και αν τους βγάλεις και τους στοκαρεις με πολυεστερικο στόκο. Όμως πρέπει να βγάλεις καλούπι... Πρέπει να το τρίψεις ( επικίνδυνο χωρίς εξοπλισμό) Και να το βάψεις.... Αν δεν κατέχεις τα παραπάνω μην ξεκινάς οτιδήποτε άλλο. Πάρε ιμιτασιον και θα είσαι κομπλέ. Και να σπάσουν καποια στιγμή τους κόλλας....πολύ πιο εύκολο από το να γεμίσεις τα συγκεκριμένα κενά. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2020 από bill999r
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα