giantzeron Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Nova 5t & MI note 10 lite ότι καλύτερο παίζει σε αυτά τα χρήματα. Μη πάρεις το 8 pro.. MediaTek = totally crap 2
stavregos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Μου φαίνεται όντως πολύ καλό το nova 5t και αφού έχει και google apps και η μπαταρία του αντέχει μια γεμάτη μέρα είναι οκ. Αξιζει όμως το κάτι παραπάνω και να πάω στο mi note 10 lite?? Γιατί ανάμεσα στα redmi note 8 pro , redmi note 9 pro και nova 5t τείνω προς τη Huawei για πρώτη φορά στα χρόνια που έχω smartphone. Τώρα χρησιμοποιω το redmi note 5 pro και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απλά ήρθε καιρός για αλλαγή.
giantzeron Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Αν σε ενδιαφέρει το μέγεθος πήγαινε στο mi note 10 lite. Αν όχι το nova είναι εξαιρετική επιλογή σε αυτά τα χρήματα.
SeNNinhA Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 14 ώρες πριν, stavregos είπε Μου φαίνεται όντως πολύ καλό το nova 5t και αφού έχει και google apps και η μπαταρία του αντέχει μια γεμάτη μέρα είναι οκ. Αξιζει όμως το κάτι παραπάνω και να πάω στο mi note 10 lite?? Γιατί ανάμεσα στα redmi note 8 pro , redmi note 9 pro και nova 5t τείνω προς τη Huawei για πρώτη φορά στα χρόνια που έχω smartphone. Τώρα χρησιμοποιω το redmi note 5 pro και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απλά ήρθε καιρός για αλλαγή. Παρε το Mi note 10 lite εαν σε εμδιαφερει η μεγαλυτερη μπαταρια και η Amoled οθονη σε αντάλλαγμα με υποδιεστερο επεξεργαστη
vargas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Κ γω τα ίδια έλεγε για τον mtk αλλά δεν ισχύει τελικά . Κ αναβαθμίσεις παιρνει κ ιδιαιτερη θερμοκρασία δεν ανεβάζει κ είναι κ πιο γρήγορο από 720/730 . Για huawei δεν ξέρω δεν μου αρέσει το skin τους και η φωτογραφική που έχει πολύ artificial φωτό . Μοιάζουν τέλειες έμενα δεν μου αρέσουν γτ χάνουν σε φυσικότητα
GeorgeR1_700 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, vargas είπε Κ γω τα ίδια έλεγε για τον mtk αλλά δεν ισχύει τελικά . Κ αναβαθμίσεις παιρνει κ ιδιαιτερη θερμοκρασία δεν ανεβάζει κ είναι κ πιο γρήγορο από 720/730 . Για huawei δεν ξέρω δεν μου αρέσει το skin τους και η φωτογραφική που έχει πολύ artificial φωτό . Μοιάζουν τέλειες έμενα δεν μου αρέσουν γτ χάνουν σε φυσικότητα Ίσως να παίρνει gcam για κάνει τις φώτο πιο φυσικές. Ούτως ή άλλως όλοι μας βάζουμε gcam (ποιο πολύ για βράδυ μεν αλλά και κάποιοι για την μέρα). Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από GeorgeR1_700
stavregos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Πραγματικά έχω μπερδευτεί τελείως. Θέλω και αυτονομία αρκετή γιατί παίζει πολύ τηλέφωνο και δεδομένα μεσα στην ημέρα αλλά θέλω και καλές φωτογραφίες. Ειλικρινά δεν ξέρω που να καταλήξω. 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, stavregos είπε Πραγματικά έχω μπερδευτεί τελείως. Θέλω και αυτονομία αρκετή γιατί παίζει πολύ τηλέφωνο και δεδομένα μεσα στην ημέρα αλλά θέλω και καλές φωτογραφίες. Ειλικρινά δεν ξέρω που να καταλήξω. Σε αυτές τι τιμές οι κάμερες είναι καλές, απλά κάποιες είναι λίγο καλύτερες, δες μερικές φώτο από την κάμερα του κινητού που θες και αν σου αρέσουν χτύπα το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα