Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, manousos82003 είπε Η κοινή λογική λέει ότι ο καθένας έχει την δική του άποψη....Τσίμπησα και δύο like από δύο που συμφωνούν. Εσύ τι τσίμπησες; Ειπα να απαντησω σοβαρα στην πρωτη προταση, αλλά μετα διαβασα αυτο με τα λαικ. Γλυκουλης...
manousos82003 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, BackFromHell είπε Ειπα να απαντησω σοβαρα στην πρωτη προταση, αλλά μετα διαβασα αυτο με τα λαικ. Γλυκουλης... TS, βλέπεις δεν θέλουν να απαντήσουν σοβαρά... Οπότε η πρόταση μου είναι ακολούθησε την θέληση σου...
totalius Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NightMare26 είπε Επειδή πολύ ρωτήσατε σε ποια περιοχή είναι οι ελιές, βρίσκονται στη Μεσσηνία, η ρίζα κοστολογείτε στην περιοχή 300€. Για μένα ο αδελφός μου και λίγα το έδωσε, 10,5 στρέμματα περίπου Χωράφι Φλατ 200μ από την θάλασσα, ποτιστικές χωρίς την γεώτρηση. Δίπλα ακριβώς έχει η αδερφή μου 160 ρίζες ελιές με ένα παλιό παραδοσιακό σπιτάκι, Τα Ελληνικά εξοχικά που λέμε..και λίγο πιο δίπλα έχω ‘γώ ένα χωράφι 8 στρέμματα που έβαζε ο παππούς καρπούζια το καλοκαίρι με γεώτρηση.. Εγώ είμαι ΔΥ και τα καλοκαίρια κάνω δεύτερη δουλειά στη Costa Navarino σε μια ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής. Δεν έχω ανάγκη από τα χρήματα να πεις καίγομαι να τις δώσω αλλά είναι μακριά σχετικά με την υπόλοιπη περιουσία και βρέθηκε τώρα ενας γείτονας που έχει δίπλα ελιές και θέλει να τις επεκτείνει.. υπαρχει βέβαια και το χωραφακι 8 στρεμμάτων που έβαζε ο παππούς καρπούζι που πέρνει αν πω ότι φυτεύω 160-180 ρίζες, Η συνεχίζω και βάζω κ εγώ καρπούζι.. Η το νοικιάζω και το καλλιεργούν άλλοι η πάει και αυτό για πούλημα.. Ξέχασα να πω ότι το χωράφι με τις 60 ρίζες είναι εντός σχεδίου πόλης και μπορείς να κτίσεις σπιτι. Αλλά δεν είναι καλό σημείο για να φτιάξεις σπίτι, εγώ δεν θα έφτιαχνα.. Με βάση αυτά θα έλεγα ότι αν δεν έχεις ανάγκη τα λεφτά δε το πουλάς . Όχι για τις Ελιές αυτές είναι μηδεν . Αλλά γιατί αν είναι κοντά στο Κοστα Ναβαρίνο κ κοντά σε θάλασσα σε λίγα χρόνια μπορεί να πάρεις πολλά πολλά παραπάνω λεφτά από κάποιον που θα θέλει να εκμεταλλευτεί τουριστικά τη περιοχή . Μιλάμε για μια περιοχή που συνεχώς αναπτύσσεται κ ποτε δε ξέρεις από που θα σου έρθει μια σούπερ προσφορά . Στο λεω γιατί τη είδα να συμβαίνει στη περιοχή μου απέναντι από τη Σπιναλόγκα που τη τελευταία 10ετια έβγαλε πολύς κόσμος λεφτά σπο το τίποτα . Από ξερά χωράφια . Edit : Ο αδερφός σου παίζει σε δυο τρία χρόνια να δει το χωράφι του να πουλιέται 3-4 φορες πανω απο τη τιμη που το έδωσε . Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2020 από totalius 3
obby Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, magicnumbers είπε Δε πουλας γη.Ειδικα ελαιοπαραγωγης.Μην εισαι χαζος. Το χωραφι κ το λαδι που τωρα "σνομπαρεις" οπως κ οι λοιποι που εχουν για λαδι τα παρθενα αραιωμενα σπορελαια -κυριολεκτικα- του σουπερ,μοσχοπουλιεται σε κατι φαντασμενους βιολογικους του εξωτερικου μεχρι κ 100ευρω το μπουκαλακι.Αυτο το χωραφι θα στο φανε τσαμπα για 20-25 χιλιαρικα ατομα που βλεπουν πιο κει προς τακει. Εννοειται το κρατας,βγαζεις το λαδι σου κ βλεπεις. Αντίστοιχα, αν πάρει κάποιος από τον παππού κληρονομιά 50 χιλ θα του πείτε όλοι "Μην το σκέφτεσαι καθόλου, αγόρασε ρίζες"; Φυσικά και πουλάς γη, όπως μπορεί να πουλήσεις οτιδήποτε άλλο. Κάποιος που δεν έχει καμία σχέση και κάπως από κάπου βρίσκεται με ελιές δλδ πρέπει να πάει να κάτσει να μάθει τη συγκεκριμένη δουλειά; 1
magicnumbers Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, obby είπε Αντίστοιχα, αν πάρει κάποιος από τον παππού κληρονομιά 50 χιλ θα του πείτε όλοι "Μην το σκέφτεσαι καθόλου, αγόρασε ρίζες"; Φυσικά και πουλάς γη, όπως μπορεί να πουλήσεις οτιδήποτε άλλο. Κάποιος που δεν έχει καμία σχέση και κάπως από κάπου βρίσκεται με ελιές δλδ πρέπει να πάει να κάτσει να μάθει τη συγκεκριμένη δουλειά; Δεν εχει αντιστοιχα,εχει να κανει με την αξια.Μπορει να βαλει αλλους να τις μαζευουν,μπορει να τις αφησει να τις φαει ο δακος δεν υποχρεωθηκε να γινει αγροτης.Τα 20-25χιλιαρικα οκ τα πηρες τακανες ενα πλαστικο αμαξι κ σε 10 χρονια παει για πεταμα για 5χιλαιρικα μεταχειρισμενο κ αν..καταλαβες τη διαφορα?
Bakxos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, momotis είπε Για να έχεις άποψη χρειάζονται όλα. Διαβάζεις πρώτα και μετά κρίνεις. Εσύ κατευθείαν να πετάξεις την εξυπνάδα σου που και αυτή copy παστε θα είναι που έλεγε και ένας άλλος του επιπέδου σου. 2 ώρες πριν, abl542 είπε Δηλαδή οι Έλληνες είναι περίεργοι που δεν βρίσκουν καλό χόμπι το μάζεμα ελιάς. Άμα το πεις στους πακιστανούς, τη βρίσκουν με τέτοια. Γι' αυτό πληρώνονται και ψίχουλα μάλλον, το κάνουν επειδή το γουστάρουν. Από λογοπαίγνιο πρώτοι είστε όλοι. Του Έλληνα στοιχείο είναι η μιρλα. Τους περισσότερους τους ακούς να λένε πωπω δουλεύω απίστευτες ώρες και παίρνω 3 και 60. Θέλει να δουλεύει 4 ώρες και να παίρνει κάνα 2500 χιλ για να είναι ικανοποιημένος. Τσπ φίλε κάνε ότι θες πούλα τες χαρισετε τες κάνε ότι θες. Απλά πριν κάνεις οτιδήποτε να το σκεφτείς και άσε όλους τους ceo του insomnia να κάνουν ασκήσεις στο Excel για να δουν αν τους συμφέρει να τιναξουν καμία ελιά
abl542 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, Bakxos είπε Για να έχεις άποψη χρειάζονται όλα. Διαβάζεις πρώτα και μετά κρίνεις. Εσύ κατευθείαν να πετάξεις την εξυπνάδα σου που και αυτή copy παστε θα είναι που έλεγε και ένας άλλος του επιπέδου σου. Από λογοπαίγνιο πρώτοι είστε όλοι. Του Έλληνα στοιχείο είναι η μιρλα. Τους περισσότερους τους ακούς να λένε πωπω δουλεύω απίστευτες ώρες και παίρνω 3 και 60. Θέλει να δουλεύει 4 ώρες και να παίρνει κάνα 2500 χιλ για να είναι ικανοποιημένος. Τσπ φίλε κάνε ότι θες πούλα τες χαρισετε τες κάνε ότι θες. Απλά πριν κάνεις οτιδήποτε να το σκεφτείς και άσε όλους τους ceo του insomnia να κάνουν ασκήσεις στο Excel για να δουν αν τους συμφέρει να τιναξουν καμία ελιά επειδη εισαι πολυ εριστικος τυπος, για να σε τσεκαρουμε λιγο: 1) Εδω το παιδι γουσταρει πειρατεια αφου δεν εχει 100 200 ευρω να δινει για λογισμικα 15 λεπτά πριν, Bakxos είπε ΦΙΛΕ και εσυ ποιο πανω εισαι ειρωνικος. και ναι γαιτι να μην κατεβαζουμε και σπασμενα προγραμματα οταν αυτα κοστιζουν 100 και 200 ευρω. δεν εχει ολος ο κοσμος τα ιδια χρηματα. και επισης ας αφησουν ενα προγραμμα που το αγοραζει κανεις να μπορει να χρησιμοποιειται σε περισσοτερους απο 10 υπολογιστες να μπορουμε να το αγορασουμε σε ομαδες. 2) Εδω γουσταρει τα μαυρα τσεπατα, προφανως γιατι δεν εχει λεφτα να δινει στο κρατος για χαζομαρες οπως οι φοροι 7 ώρες πριν, Bakxos είπε Η εύκολη λύση πούλα. Η δύσκολη τα κρατάς και τα σκ πας και τα μαζεύεις. Και έχεις το λαδάκι σου το δικο σου και 1500 μαύρα τσεπατα. Αλλά εσύ πούλα αφού στο λένε και όλοι οι δουλευταραδες του insomnia. Γι αυτό θα ριμαξουν όλα σε αυτή τη χώρα. 3) Εδω μας ενημερωνει πως εχει και ipad και surface 18 λεπτά πριν, Bakxos είπε Έχω και ipad και surface. Για τα office δεν υπάρχει σύγκριση είτε κάποιοι θέλουν να μας λένε ότι τα iPad τα βλέπουμε μόνο στο κωτσοβολο είτε όχι. Η επεξεργασία στο ipad ειδικά για excel οπου αν δουλεύεις μεγάλα αρχεία είναι δραμα. 4) Και iphone και note 9. Φοροδιαφυγη και πειρατεια φερνουν αποτελεσμα φαινεται 19 λεπτά πριν, Bakxos είπε Το note είναι αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο. Επαγγελματικά έχω iPhone προσωπικά note 9. Δεν υπάρχει σύγκριση. Όλα τα άλλα που αναφέρονται είναι μπούρδες και αυτοί που τα λένε απλά δεν έχουν το κουράγιο να τεσταρουν άλλο κινητό εκτός μήλου. Όχι ότι δεν μπορούν δεν θέλουν Δηλαδη προλεταριος που μαζευει ελιες και δεν ειναι τεμπελης οπως εσεις(εμεις) οι υπολοιποι, με καβατζα απο δυο κινητα και λαπτοπ αξιας >1000 το καθενα. Απ τις ελιες τα βγαλε βρε, δεν ειναι κανας βολεμενος. Και το καλυτερο: Στο εδω νημα μας λεει οτι ειναι τεμπελης οποιος δεν παει να μαζεψει ελιες γιατι ειναι λιγα τα λεφτα, αλλα τι πιστευει ο πρωταγωνιστης μας οτι πρεπει να κανει κανεις αν τρωει ζορι στη δουλεια ως μισθωτος με τον βασικο; 22 λεπτά πριν, Bakxos είπε Και κάθεται για 520 ευρώ? Πες της να πάρει μια σακούλα κουλούρια και να βγει στη γύρα. Πιο πολλά θα βγάλει και σε λιγότερη ώρα. 23 λεπτά πριν, Bakxos είπε Ρε φίλε εσύ κόλλησες στα κουλούρια? Εγώ πάντως είμαι σίγουρος ότι τα 520 θα τα βρει πολύ εύκολα αρκεί να έχεις λίγο όρεξη. ....Δεν περιγραφω αλλο και που σαι Bakxos, στειλε μας μια φωτογραφια σου να την κολλησουμε στα λεξικα μας διπλα στη λεξη Νεοέλληνας 6 2
obby Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, magicnumbers είπε Δεν εχει αντιστοιχα,εχει να κανει με την αξια.Μπορει να βαλει αλλους να τις μαζευουν,μπορει να τις αφησει να τις φαει ο δακος δεν υποχρεωθηκε να γινει αγροτης.Τα 20-25χιλιαρικα οκ τα πηρες τακανες ενα πλαστικο αμαξι κ σε 10 χρονια παει για πεταμα για 5χιλαιρικα μεταχειρισμενο κ αν..καταλαβες τη διαφορα? Αυτό λέω. Ισχυρίζεστε κάποιοι ότι θα πρέπει να προτιμήσει 100 ρίζες ελιές από 25 χιλ ευρώ (και που με βάση άλλα σχόλια μοιάζουν και καλή προσφορά συγκριτικά) γιατί οι ελιές αξίζουν περισσότερα. Αντίστοιχα, όποιος έχει 25 χιλ ευρώ -ή και 30 ή και 40 ίσως- θα πρέπει αμέσως να κοιτάξει αν μπορεί να βρει 100 ρίζες ελιές ν' αγοράσει γιατί αξίζουν περισσότερα και θα βγει κερδισμένος. Αν κάποιος λοιπόν έρθει και πει "έχω κάτι οικονομίες στην άκρη, τι να τις κάνω;" η απάντηση είναι μία: ελιές. Βέβαια για να μπορείς να πεις κάτι τέτοιο και να μη μιλάς στον αέρα, πράγματι χρειάζεσαι εξελάκι (που λέει κοροϊδευτικά για κάποιον περίεργο λόγο ο Βάκχος). Επίσης, κανείς δεν τον υποχρεώνει να αγοράσει "πλαστικό αμάξι" με τα λεφτά. Από το να έχει τις ελιές να πιάνουν δάκο βέβαια είναι σίγουρα καλύτερη επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις