elnec Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Αγόρασα χθες την Hitachi 43HK5600. Είχα μια Sony Bravia 14 ετίας 32'' η οποία αν δεν καίγονταν pixel από βραχυκύκλωμα θα ήταν μια χαρά. Ελληνική τηλεόραση δεν παρακολουθώ. Αποκλειστικά σειρές ή ταινίες από στικάκι. Χθες, λοιπόν, ενώ παρακολουθούσα ωραία και καλά, μου βγάζει μήνυμα ότι το στικάκι αποσυνδέθηκε. Μετά δεν ξανασυνδέονταν. Ήθελε λίγη ώρα, μάλλον ζεστάθηκε ο media player ή κάτι τέτοιο. Με τον αποκωδικοποιητή που είχα πριν, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μετά από μισή ώρα το ξαναδέχτηκε. Τι είδους πρόβλημα είναι αυτό; Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει; Την τηλεόραση γι αυτήν τη χρήση την αγόρασα...Τι πρέπει να κάνω; Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2020 από elnec
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Να βάλεις κι άλλο στικάκι ή δίσκο τεσπα να δεις αν θα το κάνει κι εκει. Αν το κάνει, τους την γυρνάς και τους την πετάς στο κεφάλι. Αν δεν το ξανα κάνει, τότε φταίει το στικάκι σου
elnec Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Να βάλεις κι άλλο στικάκι ή δίσκο τεσπα να δεις αν θα το κάνει κι εκει. Αν το κάνει, τους την γυρνάς και τους την πετάς στο κεφάλι. Αν δεν το ξανα κάνει, τότε φταίει το στικάκι σου Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αυτό έκανα σήμερα. Έπαιξε ο εξωτερικός σκληρός πάνω από 5 ώρες. Δε θέλω να το γρουσουζέψω, θα το τσεκάρω μερικές ακόμη μέρες. Απλώς, δε θέλω να πάθει τίποτα ο σκληρός δίσκος γιατί εκεί έχω τα πάντα. Αν είναι να αγοράσω καινούριο στικάκι, πώς θα ξέρω ότι θα είναι καλό; Στις οδηγίες τις τηλεόρασης αναφέρονται οι τύποι των δίσκων που ταιριάζουν, αλλά τέτοιου τύπου ήταν και το προβληματικό. Και συνήθως όταν ρωτάω κάτι στους πωλητές καταστημάτων δεν ξέρουν να μου απαντήσουν.
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, elnec είπε Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αυτό έκανα σήμερα. Έπαιξε ο εξωτερικός σκληρός πάνω από 5 ώρες. Δε θέλω να το γρουσουζέψω, θα το τσεκάρω μερικές ακόμη μέρες. Απλώς, δε θέλω να πάθει τίποτα ο σκληρός δίσκος γιατί εκεί έχω τα πάντα. Αν είναι να αγοράσω καινούριο στικάκι, πώς θα ξέρω ότι θα είναι καλό; Στις οδηγίες τις τηλεόρασης αναφέρονται οι τύποι των δίσκων που ταιριάζουν, αλλά τέτοιου τύπου ήταν και το προβληματικό. Και συνήθως όταν ρωτάω κάτι στους πωλητές καταστημάτων δεν ξέρουν να μου απαντήσουν. Να πάρεις με 10 ευρω 2 στικάκια διαφορετικά και να τεσταρεις για ωρες το καθένα.Επίσης πιθανά να παίζει ρόλο και τι αρχείο παίζεις γιατί αλλιώς ζορίζεται γενικά το σύστημα αν είναι 720p κι αλλιώς 4Κ ξέρω γω.... 1
elnec Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Να πάρεις με 10 ευρω 2 στικάκια διαφορετικά και να τεσταρεις για ωρες το καθένα.Επίσης πιθανά να παίζει ρόλο και τι αρχείο παίζεις γιατί αλλιώς ζορίζεται γενικά το σύστημα αν είναι 720p κι αλλιώς 4Κ ξέρω γω.... Τα αρχεία που έπαιζα εκείνες τις μέρες με το στικάκι ήταν πολύ χαμηλής ποιότητας. SD. 720Χ404. Η τηλεόραση είναι 4Κ. Στον σκληρό δίσκο που έγραψα και χθες, αυτά που έβλεπα είναι πάλι χαμηλής ποιότητας (τέτοια έχω στο αρχείο μου λόγω της παλιάς τηλεόρασης) και σε μερικά έκανε παράσιτα (ήταν ένα επεισόδιο σειράς σε απλό mkv αρχείο της ομάδας HD). Λέω πάντως να δω μερικές μέρες από τον σκληρό δίσκο και μετά θα ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς κανένα σίγουρο στικάκι να αγοράσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα