Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας καθώς σε θέματα φορητού υπολογιστή δε είχα ποτέ κάποιο καλό. Λόγο δουλειάς και ταξιδιών χρειάζομαι έναν φορητό υπολογιστή που ναι μεν να μπορεί να managarei σχεδιαστικά προγράμματα τύπου SolidWorks και δε να μπορώ να παίζω και κανένα game ΄όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος. Στην αρχή κοιτούσα κάποια workstation αλλά μετά διάβασα για τους Ryzen 4000. Προσωπικά στον σταθερό μου έχω τον 3700x και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Με αρκετό ψάξιμο και καθότι οι επιλογές δε είναι και πάρα πολλές λόγο ότι είναι καινούργιοι στην αγορά κατέληξα σε asus a15 με 4800 ή 4900h και rt 2060 ή 1660 ti με 16gb ram και 1 TB σκληρό. Ήμουνα έτοιμος για αγορά μέχρι που βρήκα σε κάποια βίντεο και review ότι οι συγκεκριμένοι δεν αξίζουν λόγο ότι έχουνε προβλήματα με το display του ανεβάζουν θερμοκρασίες και δε έχουνε καλό vent system. Εκεί κάπου άρχισα να το ξανασκέφτομαι. Το budget μου είναι μέχρι 1300 ευρώ. (Το παραπάνω λάπτοπ κοστίζει πιο πολλά αλλά τα παίρνω από εξωτερικό χωρίς το ΦΠΑ). Ήθελα λίγο την γνώμη και την βοήθεια σας. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Επεξ/σία από Evolution9
Δημοσ.

Για laptop σίγουρα θα πήγαινα σε Ryzen 4000, ειδικά για την δουλειά που το χρειάζεσαι.

Θα περίμενα όμως λίγους μήνες ακόμα, από Σεπτέμβριο και ειδικά προς το τέλος της χρονιάς θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...