Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα.

Πρόσφατα (10 μέρες) μεταφέρθηκα από Nova σε Wind με 24άρα σύνδεση + τηλεφωνία.  Από την πρώτη μέρα της μεταφοράς είδα δραματική πτώση στην ταχύτητα του internet.
Συγκεκριμένα, ενώ συνδεόμουν με 17-18mbps, τώρα έχω ταβάνι 8.5.

Μίλησα με τεχνικό της Wind που με ενημέρωσε ότι "Η γραμμή μου συγχρονίζει στα 10222.0 kb/s Download / 976.0 kb/s Upload. Δυστυχώς κάτι καλύτερο απο αυτό δεν μπορεί να γίνει βάση της απόστασης απο το αστικό κέντρο (2333 μέτρα)."
Δεν θέλω να αμφισβητήσω το τεχνικό τμήμα της Wind, αλλά οι ταχύτητες πριν και μετά, είναι δεδομένες. (Η θέση του σπιτιού επίσης.)

Προφανής ερώτηση για όποιον μπορεί να βοηθήσει: Πώς είχα πρίν, τη διπλάσια ταχύτητα και άν μπορώ να κάνω κάτι για να βελτιώσω την υπάρχουσα κατάσταση (κάποια μαγική ρύθμιση, άλλο router κλπ).

Σημειώνω πως τα γειτονικά μου σπίτια εκατέρωθεν - που φαντάζομαι πως απέχουν επίσης 2.3 χλμ από το αστικό κέντρο - έχουν ταχύτητες στα 17-18 (μέ Cosmote).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Θα επαναλάβω τι είχα γράψει σε παλιότερο post:  “WIND” δεν ήξερες, δεν ρώταγες !!!!!!!

Είμαι πελάτης τους στην κινητή 24 - συνεχόμενα - χρόνια, χωρίς προβλήματα. Βασίζομαι στην έως τώρα εμπειρία μαζί τους.

(sorry δεν έχω διαβάσει παλαιότερα posts σου).

Επεξ/σία από Costis_
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Costis_ είπε

Είμαι πελάτης τους στην κινητή 24 - συνεχόμενα - χρόνια, χωρίς προβλήματα. Βασίζομαι στην έως τώρα εμπειρία μαζί τους.

(sorry δεν έχω διαβάσει παλαιότερα posts σου).

Δεν υπάρχει χειρότερη εταιρεία από την wind, ακολουθεί η Vodafone και μετά ο ΟΤΕ. 

Δημοσ.

Sorry, αλλά το θέμα μου εδώ δεν είναι ποιός είναι χειρότερος/καλύτερος, ποιά εταιρεία γουστάρουμε κλπ.

Άν υπάρχει κάποια ουσιαστική βοήθεια, θα το εκτιμούσα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δωσε μας στατιστικα να σε βοηθησουμε. Δε μπορει καποιος να βοηθησει χωρις να βλεπουμε τι γινεται στη γραμμη σου..

3 λεπτά πριν, Costis_ είπε

Sorry, αλλά το θέμα μου εδώ δεν είναι ποιός είναι χειρότερος/καλύτερος, ποιά εταιρεία γουστάρουμε κλπ.

Άν υπάρχει κάποια ουσιαστική βοήθεια, θα το εκτιμούσα.

Επεξ/σία από Aggelos_INSM
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε

Δωσε μας στατιστικα να σε βοηθησουμε. Δε μπορει καποιος να βοηθησει χωρις να βλεπουμε τι γινεται στη γραμμη σου..

Ευχαριστώ!

Κάτι τέτοιο βοηθάει;

wind-adsl.png

spacer.png

Επεξ/σία από Costis_
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Σχετικά μακριά είσαι 

Το σκέφτηκες για vdsl 50 ;;

Δυστυχώς δεν υποστηρίζεται. Μόλις πρίν 15 μέρες  εγκατέστησε ο ΟΤΕ οπτική μπροστά από το σπίτι, συνεπώς ελπίζω σε αναβάθμιση.

Η κύρια απορία μου όμως είναι πως, δεδομένης της απόστασης, είχα διπλάσια ταχύτητα και τα διπλανά σπίτια το ίδιο. Μαγικά έπεσε;

Δημοσ.

Αν έχεις ενημερώσει το τεχνικό τμήμα του νέου παρόχου και δεν έλαβε μέτρα, κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ, 2 λεπτά παίρνει, παραθέτοντας την τεκμηρίωσή σου, π.χ. την ταχύτητα που κλείδωνε το ρουτερ με τον προηγούμενο πάροχο.

• Thanks 1
Δημοσ.
On 01/08/2020 at 14:36, kostasgr78 said:

Αν έχεις ενημερώσει το τεχνικό τμήμα του νέου παρόχου και δεν έλαβε μέτρα, κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ, 2 λεπτά παίρνει, παραθέτοντας την τεκμηρίωσή σου, π.χ. την ταχύτητα που κλείδωνε το ρουτερ με τον προηγούμενο πάροχο.

ουτε καν. δεν τον νοιαζει τον οτε που κλειδωνες. βαση τεστ εγκεκριμένο  απο την εεττ θα βγει οτι ειναι σε φυσιολογικα ορια και θα κλεισει η βλαβη. εχουν αλλαξει πολλα. ειδικα γιαντην αποσταση που εχει εινσι δεδομενο το εντος οριων. 

On 01/08/2020 at 12:24, Costis_ said:

Ευχαριστώ!

Κάτι τέτοιο βοηθάει;

wind-adsl.png

spacer.png

ο χαλκος παραμενει ο ιδιος αλλα αλλαζεις ζευκτικο καλωδιο και dslam. μπορει καπου στην καλωδιωση εκει να ειναι το θεμα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

ο χαλκος παραμενει ο ιδιος αλλα αλλαζεις ζευκτικο καλωδιο και dslam. μπορει καοου στην καλωδιωση εκει να ειναι το θεμα. 

Ευχαριστώ!

Παίζει να το δηλώσω βλάβη και να το δούνε ή δεν ασχολούνται καν;

Δημοσ.
Στις 2/8/2020 στις 3:05 ΜΜ, Costis_ είπε

Ευχαριστώ!

Παίζει να το δηλώσω βλάβη και να το δούνε ή δεν ασχολούνται καν;

Θα σου πουν το ίδιο που σου ξανά είπαν. Να ξέρεις ότι κάθε εταιρία έχει τα δικά της μηχανήματα στο αστικό κέντρο όποτε αλλάζει σίγουρα κάτι. Σπάνια να είναι ακριβώς το ίδιο. Έχεις μεγάλη διαφορά είναι η αλήθεια. 

Θα συμφωνήσω και με τον φίλο παραπάνω ότι η wind Είναι η χειρότερη σε θέμα γραμμών, και μετά από εκεί σε θέμα εξυπηρέτησης. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...