Vyros16 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σας, Έχω πάνω από την οθόνη του υπολογιστή μου ( ryzen 3200g με vega 8 ) μια τηλεόραση συνδεδεμένη με hdmi με το ps4 μου. Η μητρική μου δυστυχώς έχει 1 hdmi και ένα dvi-d. Πρόσφατα πήρα ένα DVI-D male - HDMI female adapter για να συνδέσω την τηλεόραση με τον υπολογιστή ως 2η οθόνη ( με το καλώδιο hdmi του ps4 ) άλλα μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα, ενώ την αναγνωρίζει, δείχνει εικόνα μόνο για μισό δευτερόλεπτο και μετά έχει μόνο " χιονιά ". Έχω κάνει κάτι λάθος? Ειμαι άσχετος με αυτά όποτε κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων.
Crybal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Παίξε λιγο με τις ιδιοτητες της τηλεορασης μεσα απο το control panel της καρτας γραφικών πχ αναλυση ή refresh rate
Vyros16 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Τα έχω δοκιμάσει όλα, άλλο καλώδιο, άλλη θήρα hdmi στην τηλεόραση, οδηγούς της κάρτας γραφικών, όλες τις πιθανές αναλύσεις και το refresh rate. Δεν έγινε τίποτα. Μονό ο αντιλήπτορας έμεινε. Κάποια στιγμή μπορεί να αγοράσω ένα 2ο να το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πάντως Crybal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα